. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Heroe M. (skmakiki) ID 159661
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.7.2010
Naposledy: 13.2.2014 16:54
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

RYBY A DARY MORA

Šalát zo štuky



POTREBNÉ PRÍSADY

600 g pečené šťuky, 150 g póru, 150 g čínskej kapusty, 300 g fazule v paradajkovej omáčke, pol lyžičky čierneho korenia, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Pečené mäso vykostíme, nakrájame, pridáme na kolieska nakrájaný pór a na rezance nakrájanú čínsku kapustu, fazuľky s omáčkou, korenie, soľ a všetko dobre premiešame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Pikantný grilovaný pstruh



POTREBNÉ PRÍSADY

2 pstruhy, cibuľa, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, olej, citrón, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Pstruhy na povrchu aj zvnútra osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Cibuľu s petržlenovou vňaťou posekáme skoro na kašičku, pstruhy potrieme olejom a cibuľovou zmesou. Grilujeme približne 5 minút s každej strany. Výborne sa k tomu hodia varené zemiaky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Kémová mrkvová polievka s pomarančovou šťavou



POTREBNÉ PRÍSADY

1 cibuľa, 1 čili paprička, 400g mrkvy, 200g zemiakov, 2 lyžice olivového oleja, 800 ml zeleninového vývaru, 100 ml pomarančovej štavy, soľ, mleté čierne korenie, 200g kyslej smotany, 4 mesiačiky pomaranča, 4 zväzky petržlenovej vňate, 1 malá karotka, 1 lyžica mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

1. Ošúpanú cibuľu nakrájame na kocky, čili papričku bez semiačok pokrájame na rezančeky. Očistenú mrkvu a ošúpané zemiaky pokrájame na malé kocky.

2. V hrnci rozpálime olej a nechajme na ňom speniť cibuľku. Pridáme mrkvu so zemiakmi a čili papričkou. Všetko opražíme a zalejeme vývarom. Varíme, kým nie sú mrkva a zemiaky mäkké.

3. Polievku odstavíme, rozmixujeme a znovu vrátime na platničku. Pridajte pomarančovú šťavu, soľ, mleté čierne korenie a kyslú smotanu (jednu lyžicu smotany si necháme na ozdobenie). Všetko spolu ohrejeme a odstavíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 6.3.2013, 19:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu