končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
bezlepková pre moju 10. ročnú slečnuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čkoko krém,banány, K2 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 29.10.2014, 15:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
kabelkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY biela piškóta, orieškový krém, čerešňovo-višňový lekvár, K2 POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 28.8.2013, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
obrátený jablkový koláčPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 28.4.2015, 22:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre môjho malého majstraPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 14.11.2012, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Barbie - zasa jedna :-))PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 14.11.2012, 10:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gaštanová torta -NEPEČENÁPOTREBNÉ PRÍSADY 2 krabice čajové sušienky Esíčka (neodporúčam nahradiť piškótami, nie je to vôbec ono), 1 maslo, 2 gaštanové pyré (teda 2x250g), 3 smotany na šľahanie, stužovač šľahačky (príslušné množstvo na tri šľahačky), džem alebo zaváranina najlepšie červený sladkokyslejší, ja mám najradšej jahodu ale dobrá je napríklad aj višňa, čokoláda na postrúhanie a ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Esíčka vysypeme do misy, rozmrvíme najemno rukami alebo niečím roztlačíme. Pridáme zmäknuté maslo, vypracujeme na hmotu. Natlačíme na spodok tortovej formy. Navrch natrieme džem alebo rozotrieme zaváraninu. Mäkké gaštanové pyré nahrubo nastrúhame a natlačíme do tortovej formy napevno (aby sa potom pri krájaní rez nerozsypal). Šľahačky vyšľaháme so stužovačom (nesladíme ich, môžeme ovoňať vanilkou) a hotovú šľahačku dáme do tortovej formy navrch na gaštanové pyré. Dozdobíme strúhanou čokoládou. Dáme do chladničky na cca hodinku, ak vydržíme, ak nevydržíme, podávame hneď :))) Krásne vyzerá celkovo aj na reze a je úžasná, vynikajúca, osviežujúca, ľahká, rýchla a jednoduchá na prípravu, proste skvelý zákusok nielen ku káve! Ak tu náhodou takýto recept je vopred sa ospravedlňujem, ale mne prišiel mailom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 21.12.2011, 11:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prvá poťahovanáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus , orieškový krém , K2 a veľa trpezlivosti POSTUP PRÍPRAVY Manželovi a švagrinej k narodkám (dvojčatá). Pôvodne mala byť bledomodro/rúžová, ale nikde som nemohla zohnať modrú farbu :-((. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 8.8.2011, 22:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCA MEDICÍNA |
Makové guľôčky proti anémii a stresuPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 250 g maku, 100 g lieskovcov/vlašsk. orechov, 100 g hrozienok, 2-3 PL medu, cca 60-100 g kokosu na obaľovanie POSTUP PRÍPRAVY Pokojne by sme ich mohli nazvať i "zdravou minerálovou bombou", lebo obsahujú všetky dôležité látky na podporu výbornej krvotvorby. Vylepšíte si nimi nielen hladinu železa, ale i hladinu vápnika, ktorú len málokto z nás má v poriadku. Už roky učím všetky ženy, že tento jednoduchý nepeč.zákusok by nikdy nemal chýbať v našej chladničke. Jeho príprava je veľmi jednoduchá nezaberie veľa času. Jeho prítomnosť v chladničke vás ochráni pred zlyhaním, ktoré by nastalo, keď vás prepadne chuť na sladké. Nemusíte do seba tlačiť všetky tie "prisávajúce sa" čoko a tukové výrobky, ktoré tak nechutne zväčšujú objem vášho pásu. Sami zistíte, že 4 -5 ks sladkých makových guľôčok dostatočne zasýti vašu chuť na sladké tak, aby ste nemuseli viac maškrtiť. Pochutíte si tak bez pocitu zlyhania. Nahrubo nakrájať oriešky, zmiešať s opláchnut ými h rozienkami, na 24h namočiť do vody. Vody nedávať veľa, len toľko aby nasiakli orechy a hrozienka. Na druhý deň pridať m letý .mak, med , vypracovať cesto. Zo zmesi tvarovať malé guľky, obaliť v kokose. Obmena: Orechy môžeme úplne alebo sčasti nahradiť ľanovým semienkom. Okrem železa sa mak vyznačuje i vysokým obsahom vápnika. V 100g je ho až 1400 miligramov, čo je najviac zo všetkých potravín. Je to 12x viac ako má mlieko a 3x viac než syry. Podľa najnovších výskumov je využiteľnosť vápnika z rastlin. zdrojov oveľa vyššia ako z mlieka a mliečn . výrobkov, v ktorých je vápnik viazaný na kazeín. Mak môžeme konzumovať denne, či každý druhý deň . Neexistuje ani jediná zmienka o vedľajších škodlivých účinkoch zrelého kuchynského maku. Používajte ho preto preventívne i liečebne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 10.5.2015, 11:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Božkine božské jablkové pitéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400g hladkej múky, 100g práškového cukru, 1/2 prášku do pečiva, 130g+50g HERY, 2 vajcia, jabĺčka podľ toho kto má rád ja dávam cca 8 jabĺčok (podľa velkosti), škorica kryšt. cukor na posypanie jabĺk, strúhanka na posyp. cesta POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny okrem 50g HERY zmiešame, ak je cesto drobivé pridáme 50g Hery. Cesto necháme 15 min. odstáť v chlade zatiaľ si očistíme jablká. Cesto rozdelíme na 2 časti. Prvú časť rozvaľkáme a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Cesto psypeme strúhankoua nasrúhame jablká, poprášime škoricou a kyštáľ. cukrom (podľa kyslosti jabĺk). Prykrijeme druhou polovicou cesta poycháme vydličkou a pečieme na 180C cca 20-25min (treba sledovať má byť taký bledší viď. obrázok) Dobrú chuť :-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 29.6.2014, 12:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Vláčny cuketový perníkPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 450g najemno nastrúhanej cukety, 450g polohrubej múky, 250g cukru, 1vanilkový cukor, 3 vajcia, 150ml oleja, 6lyžíc mlieka, 1 lyžica rumu, 2 prášky do pečiva, 1PL perníkového korenia, 1PL kakaa, hrsť hrozienok POSTUP PRÍPRAVY Vééľmi jednoduchý: Všetky prísady spolu zmiešame a cesto nalejeme na vymastený plech pečieme pri 180C asi 20 minút. Vyšší perník môžeme prerezať natrieť lekvárom a poliať čokoládou. Mňňňááám :-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 23.7.2013, 11:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |