. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Andrea F. (andre) ID 1528
.
Oblasť: Žiar nad Hronom
Telefon: 421949555294
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.11.2005
Naposledy: 1.12.2017 18:10
Aktualizácia: 22.9.2016 8:20
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 131
RODINNÉ FOTOGRAFIE 137
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

POLIEVKY

Výborná zdravá polievočka z ružovej šošovice za 15 minút



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme Olivový olej, 2 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, ružová šosovica 250 g, 2 klinčeky, mletá paprika, kurkumu, bujón 2,5 kocky, 1,5 litra prevarenej vody

POSTUP PRÍPRAVY

Tak tento receptík som našla na internete a trošku som ho pozmenila a vznikla veľmi chutná šosovicová polievočka za 15 minút takže poďme nato.\r\nPokrájame si nadrobno cibuľku, cesnak som prepasirovala a rýchlo som osmažila na olivovom oleji, pridala som korenie kurkuma 1 čl, mletú papriku 1 čl a horúcu vodu, cca 1,5 litra a 2,5 kocky bio bujonu,vložila som na drobno pokrájané zemiačiiky a ružovú šosovicu 250g ale stačilo by aj trošku menej tak 220g, pridala som 2 klinčeky, po 15 minútach som odstavila z plynu a ešte som to chvíľku nechala aby došli zemiačiiky a boli tiež mäkké a chiutná polievočka bola na svete, výhoda je že chutí ako pravá šošovicová ale je ľahšia a nenadúva z nej prajem teda dobrú chuť...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 14.2.2016, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Rýchla večera alebo pizzové rožky po domácky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Rožky najlepšie 1-2 dňové, vajce, syr, saláma, kečup, ďalšie suroviny podľa vlastnej chuti prípadne obsahu chladničky paprika-klobáska, slaninka....

POSTUP PRÍPRAVY

Postup je veľmi jednoduchý, na plech si dáme papier na pečenie, naň položíme rozkrojené rožky, ja používam na večeru rožky kupované ráno, alebo deň predtým, do pohára si dáme 2 vajcia, nakrájame na tenúčko salámu,nastrúhame syr, tak aby vznikla masa, ktorú keď dáme na rožky aby to neztekalo z rožkov. kto chce môže si pridať ďalšie suroviny, fantázii sa medze nekladú, ja používam len tie čo som uviedla, lebo nám to tak chutí najviac, keď mám teda masu z vajíčok, salámy a syra pripravenú natriem na rožky a dám zapieť na 150 stupnov cca 10 minút do rúry, pred koncom pečenia ešte pridám navrhc postrúhaný syr. Keď sú rožky na tanieri navrch pridám kečup Je to hotová mňamka upozorňujem, že treba jesť ešte teplé, lebo keď Vám tie rožky vychladnú môžete ich tak akurát použiť ako tlčik na maso, jednoducho stvrdnú.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 8.8.2010, 21:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Výborná nátierka z treščej pečene za minútku



POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva treščej pečene výhradne značky ISABEL /paradajková je ešte chutnejšia/, 2 lyžice masla /najlepšia je klasická perla tip/

POSTUP PRÍPRAVY

Uvedené dve suroviny vymiešam do hladka pridám štipku soli /nemusí byť/ a natieram najlepšie na chlebík, keď mám paradajkovú treščiu pečeň ISABEL tak nechávam aj šťavu, je fantastická a moji chlapi ju milujú, skúšala som aj z iných treščích pečení, ale každá bola vodnatá, ISABEL je niečo ako mercedes medzi treščími pečeňami, tak vyskúšajte máte chutnú a rýchlu a výbornú nátierku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCA MEDICÍNA

Nepodarené pupáčiky na očných viečkach čo s nimi


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Milé maminy keďže máááám obrovskú radosť z toho ako mi poradil môj zlatý manžel, musím sa s Vami o túto radu podeliť, mávam dosť často vyrážky na očných viečkach, vraj je to aj dedičné, už sa mi urobili aj z vnútornej strany viečka a musela som ísť na chirurgický zázrok dosť nepríjemný. Už som myslela že mi to hrozí aj teraz, kedže som mala pupák hnisavý ale z vonkajšej strany už od októbra a nezaberali žiadne kvapky a žiadne maste typu ophtalmo-framykoin alebo ophtalmo-septonex, zúfalá som nakoniec dala na radu manžela aby som si zapálené miesto natierala takou zelenou vodičkou v tube čo máme z oriflame je to čajovníkový olej, no prvý deň som myslela, že oslepnem to bola príšerná bolesť, na ďalšie ráno som však neverila vlastným očiam zápal začal ustupovať, na ďalší deň som masažou - tyčinkou namočenou do tejto vodičky začala okolie masírovať, aby hnis z pupáka odišiel a musím povedať že škoda že som si to neodfotila ešte v nedeľu som mala opuchnuté celé dolné viečko a dnes v piatok mám na postihnutom mieste už len maličkú vyrážočku, tak možno 2mm, ktorá dúúúúfam že zmizne a ja budem môcť zrušiť operačný zákrok, na ktorý som bola objednaná 10. 2. takže vyskúšajte presný názov vodičky je tea tree blemish soler je to taká podlhovastá priesvitná tuba, manžel si s ňou potiera všetko čo sa dá, myslím tým pupáky

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (15) posledné: 3.4.2009, 17:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Rýchla chutná párková polievočka



POTREBNÉ PRÍSADY

Tak túto rýchlu chutnú polievočku som vymyslela ja a pozliepala som svoje nápady, keďže môj malý nelúbi maso zato párky miluje a je dobré aby sa aspoň najedol z polievky, na prípravu potrebujete 1,5 litra vody, 3-4 zemiaky, 2-3 párky, mrveničku ja dávam tú kúpenskú a je výborná, soľ, mletá rasca, paprika, 1 bujón zeleninový, hl. múka

POSTUP PRÍPRAVY

Dáme variť 1,5 litra vody, do ktorej pridáte soľ, 1,5 malej lyžičky mletej rasce, na drobno nakrájané zemiačiky, keď začne vrieť pridáte bujon zeleninový, zápražku urobenú na oleji z 2 lyžíc hl. múky a lyžičkou ml. papriky, musí to byť jemné aby sa v polievke neurobili hrudky, pridáme pokrájané párky na koliečka alebo na drobno, pridáme mrveničku tak 2 lyžice alebo podľa chuti, nie veľmi veľa aby veľmi nezhustla, a necháme ešte cca 10 minút variť a ešte nejakých 20 minút dovariť bez plameňa, nech mrvenička zmakne. Polievočka je sýta a malý ju zbožňuje, niekedy Vám môže zhustnúť do ´dalšieho dňa potom stačí uvariť trochu vodu z bujónom a zmiešať a je ako práve uvarená. Prajem dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 29.3.2009, 11:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Falošná treska po domácky za 15 min. a výborná



POTREBNÉ PRÍSADY

Milé maminy, túto chuťovku mám veľmi rada, na prípravu potrebujete 1 tvaroh najlepšie rajo 1 tatarku 2-3 uhorky 1 mrkva 1 cibula soľ podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Uhorky, mrkvu nastrúhame na malé kúsky, cibulu pokrájame na malé kúsočky, a zmiešame s tvarohom a tatarkou. posolíme podľa chuti, dáme do pohárov s viečkom a dáme do chladničky vychladiť, je to super, chutí to ako rybacia treska a s chlebíkom a čajíkom na raňajky alebo večeru veľmi dobré.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 7.2.2009, 9:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu