. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Viera M. (vierinka1) ID 111995
Oblasť: Moldava nad Bodvou
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.9.2009
Naposledy: 11.2.2024 13:42
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie rezance v zeleninovej omáčke



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g kuracích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, sójová omáčka, 2 mrkvy, 1 petržlen, 1 cibuľa, polovica červenej papriky, 2 lyžičky čili pasty, 2 lyžice paradajkovej omáčky ( kľudne aj viac), zeleninový vývar, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia nakrájané na tenšie rezance osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a necháme 10 minút odstáť. Potom ich prudko orestujeme v panvici na oleji. Opečené rezance mäsa vyberieme a vo výpeku opečieme na kocky nakrájanú cibuľu s červenou paprikou a nastrúhanú mrkvu s petržlenom. Osolíme, zalejeme teplým vývarom a uvaríme do mäkka, potom rozmixujeme, pridáme paradajkovú omáčku, čili pastu. Vložíme opečené mäsko a chvíľku ešte povaríme. A máme hotovo :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 15.11.2015, 22:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Zapečené mäsové guľky



POTREBNÉ PRÍSADY

400g mletého bravčového mäsa, 1 cibuľa,4 strúčiky cesnaku,korenie na mleté mäso,soľ,mleté čierne korenie,mletá červená paprika,menšie zemiaky,olej,kyslá smotana, petržlenová vňať,údený syr,sójová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté mäso osolíme, ochutíme koreninami a nasekanou petržlenovou vňaťou. Pridáme pokrájanú cibuľu, 2 strúčiky cesnaku. Z masy vytvarujeme malé guľky a prudko ich opečieme na oleji. Zemiaky uvaríme v šupke do polomäkka. Potom ich pozdlžne prekrojíme, rozložíme do zapekacej misky, polejeme olivovým olejom, osolíme a dáme na 5 minút predpiecť do vyhriatej rúry.Potom na každý kúsok zemiaka dáme kúsok syra položíme opečenú guľku, prichytíme špáradlom. Vložíme späť do rúry a zapečieme.Kyslú smotanu ochutíme mletým čiernym korením, nasekanou pretržlenovou vňaťou, dvomi prelisovanými strúčikmi cesnaku a dobre premiešame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 15.10.2013, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Ryžový šalát s kuracím mäsom



POTREBNÉ PRÍSADY

1 cibuľa, olivový olej, kari korenie, 250 g ryže, 380 ml zeleninového vývaru, 2 papriky, 1 zväzok jarnej cibuľky, konzervu kukurice,1 mandarínkový kompót, asi 3 PL majonézy, štipka čili korenia, soľ, mleté čierne korenie, 2 kuracie prsia, drvené farebné korenie (alebo kto ma co rad)

POSTUP PRÍPRAVY

V hrnci s hrubším dnom rozohrejte trochu oleja a orestujte na ňom nasekanú cibuľu. Vmiešame karí korenie, premytú a dobre odkvapkanú ryžu, ktorú osmažíme a zalejeme vývarom. Prikrijeme a necháme dusiť. Keď je na zhryz mäkká odklopíme ju a necháme vypariť a vidličkou prevzdušníme. Papriky s cibuľovou vňaťou očistite, nakrájajte nadrobno. Spolu s mandarínkami a kukuricou vmiešajte do ryže.Kuracie mäsko okoreňte farebným korením a opečte. Majonézu zmiešame z trochou nálevu z kompótu a čili korením, dochutíme soľou a korením.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 19.7.2012, 18:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Malinovo-čokoládová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

KORPUS : 100g horkej čokolády, 100g zmäknutého masla, 100g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 5 vajec, strúhaná kôra z 1/2 citróna, 90g kryštálového cukru, 90 g hladkej múky KRÉM: 500g bieleho jogurtu, 120g práškového cukru, 2 PL citrónovej šťavy, 375g malín (1 sáčok mrazených malín), 8 plátkov želatíny, 200 ml smotany na šľahanie OKREM TOHO : malinový lekvár, 375 g malín (1 balenie mrazených), 1 balíček čírej tortovej želatíny, 2 PL kryštálového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom. Žĺtky postupne zapracujeme do maslovej zmesi. Nakoniec pridáme aj rozpustenú čokoládu a citrónovú kôru. Pridáme múku.Nakoniec vyšľaháme bielky do tuha, do ktorých zašľaháme cukor a opatrne zapracujeme do cesta. Pečieme 30 až 35 minút vo vyhriatej rúre na 170 °C .Na plnku si v miske zmiešame jogurt s práškovým cukrom a citrónovou šťavou. Asi 200 g malín prepasírujeme cez sitko a zmiešame s jogurtom. Želatínu rozpustíme podľa návodu na obale, najskôr do nej zapracujeme 2 PL malinovej zmesi a potom želatínu zamiešame do zvyšnej malinovej zmesi. Krém dáme do chladničky a medzi tým si vyšľaháme smotanu, ktorú so zvyšnými malinami zapracujeme do krému.Korpus vodorovne rozrežeme, spodný diel dáme do formy, potrieme ho 1/2 lekváru a nanesieme malinový krém. Vrchný diel potrieme lekvárom a nenatretou stranou plát položíme na krém. Tortu dáme na 1 hodinu do chladničky. Na vychladenú tortu navrstvíme maliny. Podľa návodu na obale si pripravíme tortové želé a prelejeme ním maliny. Chladíme asi 3 hodiny.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 10.6.2012, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu