končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
CUKROVINKY |
ZmrzlinkyPOTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec, koľko váži 6 vajec toľko cukru, koľko vážia 4 vajcia, toľko hladkej múky. POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vyšľahať s cukrom do peny, postupne pridávame múku. Na vymastený plech kladieme lyžicou kôpky (asi 4 vedľa seba).Pečieme na 150 - 180 stupňov. Keď sú placky upečené povytiahneme plech z rúry a po jednej stáčame do tvaru kornútku a odkladáme bokom. Po vychladnutí plníme obľúbeným krémom. Vrchnú časť máčame do čokolády. Receptík mám od mojej tety, máva ich oveľa krajšie. Toto je môj prvý výtvor. Deti ( a nielen oni ) tieto zmrzlinky milujú!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 5.12.2013, 20:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
ku krstuPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY torty sa mi veľmi zdobiť nedaria..., ale zjest sa dala! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 18.9.2008, 19:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Škoricovo-snehové vlnyPOTREBNÉ PRÍSADY Piškóta: 6 vajec 120 g práškového cukru 1 balíček Vanilínového cukru 200 ml minerálnej vody 200 ml oleja 300 g hladkej múky 1 bal. Kypriaceho prášku do pečiva 150 g mletých orechov Plnka: 500 ml pochúťkovej smotany (2 balenia) 1 balíček Vanilínového cukru 1 balíček Šľahačky v prášku 150 ml studeného mlieka Na potretie a posypanie: Škoricový cukor 250 g slivkového lekváru 50 ml rumu POSTUP PRÍPRAVY Piškóta: Vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom vymiešame do hladka. Postupne vmiešame olej a minerálnu vodu. Múku zmiešame s kypriacim práškom, mletými orechmi a vmiešame do vaječnej hmoty. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme do strednej časti rúry piecť. Pečieme asi 30 min. pri 180°C. Po upečení necháme vychladnúť. Vychladnutú piškótu potrieme rumovým lekvárom. Plnka: Pochúťkovú smotanu zmiešame s vanilínovým cukrom. Šľahačku v prášku pripravíme podľa návodu na balení. Do vyšľahanej šľahačky zľahka vmiešame pochúťkovú smotanu a naplníme ňou cukrárenské vrecúško s guľatým, hladkým špicom. Pomocou vrecúška ozdobne navrstvíme smotanovú plnku a nakoniec posypeme škoricovým cukrom. Rezy dáme pred podávaním na 3 hodiny do chladničky stuhnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 18.3.2018, 16:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |