končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
CHUŤOVKY |
Zapekane parkyPOTREBNÉ PRÍSADY Hrube parky, syr nakrajany na platky, slaninka, sparatka POSTUP PRÍPRAVY parky si prekrojime v strede a do stredu si dame 1 platok syra syr si musime prelozit par krat aby sa nam vosiel do stredu parky.potom si nakrajame slaninku na pasiky a prelozime cez parky tu slaninku si prichytime sparatkami a dame zapiect do rury na 15 az 20 minut na 250 stupnoch je to velmi chutne!!!a hlavne rychle!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Polske pirohyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto:500g muky polohrubej,250ml vody alebo mlieka, stipka soli,1 vajce. Plnka:500g hribov najlepsie sampinony ale cerstve,800g kyslej kapusty,sol a mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Cesto :preosiatu muku si zmiesame s vajickom a stipkou soli a pomaly lejeme vodu a miesime na cesto ked mame cesto vymiesene tak si vyvalkame dlhe koleso hrubka asi 2mm.potom si z neho vykrajovacom na pirihy ale poharikom okruhlym cca 5-6cm sirokym vykrajujeme kolieska.do koliesok vkladame plnku ktoru sme pripravili nasledovne hriby si nakrajeme na male kocky a usmazime na troske oleja pridame do nich trosku soli a cierneho korenia miesame a smazime cca 15 minut potom si nakrajme ak mame dlhu kapustu na mensie kusky a zmiesame s uz usmazenymi hribami. a plnime npu kolieska potom jednu stranu prelozim na tu druhu a prstami si ich polepime a dame zamrazit a ked ich chceme podavat tak ich vyberieme z mraznicky a dame mrazene varit do posolenej vriacej vody a varime ich az kym nevyplavaju hore potom ich mozeme jest take alebo este uzsmazit na oleji do zlatista alebo posypat usmazenymi hribami a kapustou dobru chut prajem! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 24.1.2011, 20:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Sernik broskynovyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piskotove cesto: 3 vajcia,4PL krystaloveho cukru,trosku oleja, polohruba muka. krem:3 pomarancowe zelatiny, 400ml smotany na slahanie,1/2kg tvaroh jemny meleny,2 slahacky v prasku,3 konzervy broskyn. POSTUP PRÍPRAVY piskotove cesto:zltka oddelime od bielok, bielka vyslahame na tuhy sneh potom do neho pridame 4 PL krystaloveho cukru, olej ,zltka a vsetko spolu vyslahame potom pridame 4PL muky preosiatej a pomalycky vmiesame cesto vylejeme na pekac ktory sme si natreli maslom a poprasili mukou dame do rury na 200 stupnov a kontrolujeme nepoviem presny cas lebo kazda rura pecie inak.treba po 15 minutach skontrolovat sparatkom v strede ci uz je hotove cesto nechame vychladnut. krem:slahacku na slahanie vylejeme do misky spolu s praskovou slahackou a zmixujeme do tuhej formy ked uz mame vyslahane pridame tvaroh jemny meleny a tiez vyslahame .potom vylejeme zelatinu uvarenu zelatina musi byt letna do tej masy pridame nakrajane na male kocky broskyne ktore sme nakrajali z dvoch konzerv vymiesame a dame do chladnicky na 15 min ked zacne masa tuhnut vylejeme ju a natrieme piskotove cesto a dam znovu do chladnicky stuhnut na 2 az 3 hodiny potom nakrajame zvysne broskyne na mesiaciky nie velmi hrube naukladame ich na kolac a aj tie mozme aj nemusime zaliat broskynovou zelatinou,ten kolac je z polska od mojej svokry je velmi chutny ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 4.3.2011, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |