končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 87 (zobrazuje sa 81-87) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9 |
MÚČNIKY, POHÁRE |
TiramisuPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia,230 g praskoveho cukru,140 g hladkej muky,40 g maizeny, PL capucina-prasok,2CLprasku do peciva,3 platky zelatiny,500 g mascarpone,250 g jemneho tvarohu,60 ml marsala- dezertne talianske cervene vino,400 g marcipanu,100 g praskoveho cukru, 5 PL kakaa,papier na pecenie POSTUP PRÍPRAVY Vajcia oddelit, bielky vyslahat na tuhy sneh, pridat 150 g preosiateho praskoveho cukru,Po jednom pridavat zltka a sucasne slahat.Pridat muku s praskom do peciva, maizenu a capucino. Mensi plech pokryt papierom na pecenie, vyliat rovnomerne cesto. Ruru si predhriat na 175 stupnov , znizit na 150 stupnov- piect 15-20 minut. Nechat vychladnut. Krem- zelatinu dat zmaknut do studenej vody, vymiesat mascarpone s tvarohom,pridat marsalu a 80 g praskoveho cukru.Zmaknutu zelatinu zaslahat do kremu.Vychladnute cesto potriet kremom a odlozit cca. na 2 hodiny do chladnicky. Vypracovat marcipan+ praskovy cukor.Vyvalkat na velkost cesta,polozit a mierne zatlacit.Pomocou vykrajovaciek vykrajovat rozne velkonocne motivy.Vykrajovacky namacat do horucej vody!!!! Posypat kakaom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Pikantne pecivo .............. Plundrovane pecivo s tvarohom a nutelouPOTREBNÉ PRÍSADY Pikantne pecivo: 2 ks listkove cesto,pesto, struhany parmezan, 1 vajce Pecivo s tvarohom a s nutelou: 2 ks plundrovane cesto,tvaroh,cukor,nutela , 1 vajce POSTUP PRÍPRAVY Jedno listkove cesto potrieme pestom a posypeme struhanym parmezanom. Druhe listkove cesto potrieme bielkom a prilozime potretou castou na prve cesto. Cele to potrieme zltkom a radielkom nakrajame na stvorceky. Pecieme pri teplote 180 stupnov 10-12 minut. Plundrovane cesto nakrajame radielkom na stvorce a do stredu dame tvarohovu plnku a nutelu. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Karbonatky so syrom /priloha:cviklovo-kapustovy salat/POTREBNÉ PRÍSADY Mlete maso pomelieme, pridame vajcia,sol,biele korenie,pretlaceny cesnak,oprazenu cibulku,struhanku. Vsetko vymiesame, nechame pol hodiny postat.Vyformujeme valceky.Do stredu vlozime kusok tvrdeho syra napr.Gouda.Poukladame na plech vymasteny mastou.A pecieme v rure.... Ako priloha : zemiakova kasa a cviklovo-kapustovy salat Cviklovo-kapustovy salat 1,75 kg - bielej kapusty 1,75 kg - cvikly /uvarit a obielit/ 30 dag krystalovy cukor 35 dag cibule 3,5 dcl octu 3 PL soli trochu celej rasce Kapustu a cviklu nakrajat pridat dalsie ingrediencie a nechat postat /najlepsie celu noc/ Naplnit pohariky/3 dcl/ ,doliat tekutinu a uzavriet . Je to super salatik!!!!!!!!!!!! POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 6.8.2009, 14:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Velka nocPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 17.2.2009, 16:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta BarbiePOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 6 vajec,200g cukru,200 g polohrubej muky,1/2 CL prasku do peciva. Krem: vanilkovy puding,1/2 l mlieka,250 g masla, 5 PL kraystal.cukru Fondant na potiahnutie:150 g Marshmalows, 350 g preosiateho praskoveho cukru,3 CL citron.stavy Vyslahat vajcia s cukrom, pridat preosiatu muku zmiesanu s praskom do peciva.Vyssiu babovkovu formu vymastit a vysypat struhankou.Piect pomaly pri 160 stupnov cca.25 minut.Cesto nechat vychladit a nakrajat na cca.2-3 cm hrube platy. Krem: maslo vymiesat a zamiesat vychladnuty puding. Skor ako zacneme potierat platy kremom vlozime do stredu pohar.Barbie zafixovat v pohari. Jednotlive platy potriet kremom a spajat od najvacsieho po najmensi.Nakoniec vsetko potriet kremom. Potiahnut fondantom,Ozdobit ..........Recept prelozeny z netu. POSTUP PRÍPRAVY xxxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 6.1.2013, 19:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Dnes sme si pochutili na tychto zemlickach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 23.2.2010, 8:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Moje prve rozky.....chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rozky: 700 g hladkej muky, 230 ml vlazneho mlieka, 1PL oleja, 2CL soli, 1CL cukru,1 bal.suseneho drozdia, voda na potretie, sunkovy salam, struhany syr.V polovici rozkov je platok salamy a kusok struhaneho ementalu.Rozky su pecene na 220 stupnov 20 minut.Pred a po vybrani z rury potriet vodou. Chlieb: je z hotovej zmesi "Sonnenblumen Brotmischung" s pridanim 340 ml vlazneho mlieka a1 bal.suseneho drozdia.Je upeceny v elektrickej rure na 230 stupnov 5 minut a 180 stupnov 35 minut. Pred vlozenim a po vybrati z rury potriet vodou.A taktiez pred vlozenim popichat vidlickou. Cesto je vymiesene a vykysnute v DP FIF -takmer taka ista ako ETA Siesta- na programe Rychly- trva to 28 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 20.8.2010, 0:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 87 (zobrazuje sa 81-87) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9 |