. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 27.398 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,2740 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Moje prvé akože tiramisu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 smotanové nátierkové maslo bez príchute (napr.tesco), 1 mäkký tvaroh 250g (kapucín), 2 kyslé smotany 16% (po 200ml), cukor podľa chuti, tuzemák, uvarená čierna káva, 2 balenia dhých piškót (pafino)

POSTUP PRÍPRAVY

V zátvorkách sú uvedené presne suroviny, ktoré som použila. Príprava je jednoduchá...do nádoby poukladáme piškóty a polejeme hojne čiernou kávou zmiešanou s rumom pol na pol. V mise si rozmiešame nátierkové maslo, tvaroh a kyslé smotany s cukrom a šprtkou rumu. Polovicu hmoty nanesieme na piškóty. Naukladáme ďalšiu vrstvu piškót, ale tie je lepšie máčať v káve s rumom a potom ukladať na hmotu. Ja som bola taká rýchla, že som na to zabudla a potom som ich polievala priamo v nádobe:o)ale výsledný efekt bol aj tak fantastický. Ale k veci...na piškóty dáme zvyšnú polovicu hmoty a bohato posypeme kakaom cez sitko. Na druhý deň môžme podávať. Dobrú chuť!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (21) posledné: 11.8.2012, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIETY

dieta na body - bodová dieta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

kočky, body sa musia dodržať, ale zase čím menej bodov, tým rýchlejšie idete dolu, funguje to, držím palce, mám to aj v exceli, keby niekto chcel do mailu...papa

POSTUP PRÍPRAVY

váha
menej ako 68 kg - 18-25 bodov
68-79 kg - 20-27
79-90 kg - 22-29 bodov


Potraviny

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Martina K. (macurek) ID 9421 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (172) posledné: 11.9.2013, 12:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIETY

Zapekané zemiaky s brokolicou do 90DD - škroby


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

5 - 6 zemiakov * 500 g brokolice * cibuľa * soľ * rasca *

POSTUP PRÍPRAVY

Postup je veľmi jednoduchý. Misku si potrieme olejom alebo maslom. Poukladáme plátky očistených surových zemiakov, osolíme. Na ne plátky cibuľe a sparenú brokoličku. Ja som neodolala a posypala postruhaným syrom. Na vrch ešte plátky zemiakov. Na vrch tenučké plátky masla. Zakryjeme a zapečieme. K tomu dobrý šalátik a výborný obedík na svete.

Dobrú chuť ,o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (16) posledné: 1.3.2011, 15:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Fajnové palacinkové cesto:-))


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 dcl vody, 1 dcl oleja , 2 dcl mlieka , štipka soli , 1 vajce , 8 kopcovitých PL hladkej múky , 1 vanilka.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko zmiešame a pražíme na suchej panvici.Vždy som palacinky robila z nechuťou ale teraz mi to ide jedna báseň.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Jana A. (hubinka51) ID 19753 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (45) posledné: 14.2.2014, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Naša obľúbená nátierka :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 pomazánkové maslo bez príchute, 1 tatárska omáčka, 1 cesnak, 100g šunky, 100 g syru eidam, 3 vajíčka uvarené na tvrdo, 1 paprika, 2-3 rajčinky, mletá páliva paprika podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky potrebné prísady zmiešame aby sa nám pekne spojili a podávame s pečivom. :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 3.5.2014, 23:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Griláž


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

17dkg kryštálového cukru, 17dkg sekaných orechov, 1 salko, 1 hera, 1/2 varovej čokolády ( 5dkg), 3 tortové oblátky

POSTUP PRÍPRAVY

Kryštálový cukor upáliť na karamel a zaliať rozpustenou teplou herou, premiešať a pridať sekané orechy( ja pridávam aj za hrsť mletých orechov, griláž je tak tuhšia), znova miešať a pridať salko, miešať do zhustnutia a potom odstaviť a pridať polámanú čokoládu. Znova premiešať nech sa čokoláda rozpustí. Keď griláž troška vychladne plníme oblátky. Oblátky sa lepšie plnia s vlažnou grilážou, lebo tepla zvykne vytekať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

Martina Z. (Maťa149) ID 90159 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 15.12.2009, 7:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

orechový koláčik


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

na cesto:6 vajíčok,250g kryštálový cukor,200g mleté orechy,3PL strúhanky,1/2 bal.PDP, dalej salko,250g masla,tortové oblátky podla potreby....celé orechy ,a čokoláda na posypanie...

POSTUP PRÍPRAVY

vajíčka vyšlaháme z cukrom,pridáme pomleté orechy,strúhanku,a pdp.došlaháme..
na plech dáme papier na pečenie a poukladáme oblátky vedla seba podla plechu,na oblátky dáme surové cesto a pečieme pomaly ...tak na 170stupnov..treba sledovat aby neprihorelo...
den vo pred si uvaríme salko vo vodnom kúpeli...(2hod a ked sa voda vyparí treba dolievat),po vychladnutí ho vyšlaháme z maslom...krém natrieme na upečené vychladnuté cesto..trochu posekáme orechy a opražíme ich na suchej panvici....opražené poukladáme na koláčik a postrúhame čokoládu...
dobrú chut

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

lucia h. (3bitka) ID 69705 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (35) posledné: 28.10.2011, 10:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Moja prvá vianočka v živote


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2 lyžice oleja, zarovnaná lyžička soli, 10 dkg cukru, 1 vanilka, 6 dkg masla, 270 ml mlieka, 2 žĺtka, 10 dkg polohrubej múky, 26 dkg chlebovej múky, 30 dkg hladkej múky, 1/2 čerstvého droždia, na potretie 1 vajíčko. - mlieko zahriať, aj maslo, všetko som narvala do pekárničky a potom som rozdelila vykysnuté cesto na 6 častí, spravila šúľance, tri splietla, dala na papier na pečenie, trošku som roztlačila rukou, ďalšie tri tiež spletieš, a položíš na základ, dva konce som podohla, potrela rozšľahaným vajcom, a ja som na tri miesta pichla cez celé zhora po plech-dúfam píšem pochopiteľne, špajlu, aby sa to celé nezošmyklo. Dala som do rúry na 50 stupňov na polhodinu kysnúť a potom 160 stupňov pomaly pečieme.

POSTUP PRÍPRAVY

2 lyžice oleja, zarovnaná lyžička soli, 10 dkg cukru, 1 vanilka, 6 dkg masla, 270 ml mlieka, 2 žĺtka, 10 dkg polohrubej múky, 26 dkg chlebovej múky, 30 dkg hladkej múky, 1/2 čerstvého droždia, na potretie 1 vajíčko. - mlieko zahriať, aj maslo, všetko som narvala do pekárničky a potom som rozdelila vykysnuté cesto na 6 častí, spravila šúľance, tri splietla, dala na papier na pečenie, trošku som roztlačila rukou, ďalšie tri tiež spletieš, a položíš na základ, dva konce som podohla, potrela rozšľahaným vajcom, a ja som na tri miesta pichla cez celé zhora po plech-dúfam píšem pochopiteľne, špajlu, aby sa to celé nezošmyklo. Dala som do rúry na 50 stupňov na polhodinu kysnúť a potom 160 stupňov pomaly pečieme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

Anna J. (Aldo) ID 47989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (66) posledné: 3.4.2013, 23:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Grófkin jablkový koláč ♥♥♥


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 450g polohrubej múky, 125g hery, 1/2 balíčka prášku do pečiva, 200g práškového cukru, 4 žĺtky, 1-2 lyžice mlieka, citrónová kôra, 1lyžička kakaa PLNKA: jablká, škorica, vanilka, kryštál. cukor /množstvo podľa chuti/, cca 100g posekaných orechov, hrozienka, zo 4 bielkov sneh

POSTUP PRÍPRAVY

Zo surovín vypracujeme vláčne cesto a tretinu z neho odložíme v mikroténovom vrecku do chladničky. Do zvyšku cesta pridáme kakao a zapracujeme. Rozvaľkáme na veľkosť plechu a pomocou valčeka preneseme na plech.
Na cesto rovnomerne rozotriem jablkovú plnku /ja si jabĺčka udusím a dochutím/, posypeme posekanými orechami a hrozienkami.
Na jablkovú vrstvu rozostrieme sneh z bielkov a naň postrúhame cesto z chladničky. Dáme piecť do mierne predhriatej rúry tak na cca 30-35minút. Hotový koláč pokvapkám čokoládou. Super koláčik.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

Lívia Č. (cicka76) ID 56030 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (25) posledné: 28.10.2013, 9:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Nadopujte sa zázvorom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Zázvorový čaj je skutočný zázrak. Táto plodina pôvodom z Ázie je pri liečbe ochorení kľúčová. Pomáha pri trávení, chrípke, nachladnutí, ba dokonca sa jeho účinky využívajú aj ako prevencia rakoviny. Zázvorový čaj vás určite postaví na nohy. Základom je však mať čerstvý zázvorový koreň. Ten však dnes bez problémov zoženiete na trhu či v každom hypermarkete.

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to: 1 lyžicu nastrúhaného zázvoru zalejte litrom horúcej vody. Pridajte šťavu z citróna, dva plátky pomaranča, škoricu a 3 klinčeky. Ochuťte medom a ešte teplé až horúce po dúškoch vypite. Pomáhajú aj sirupy z bazy, cesnak s medom, či silný bylinný čaj.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov)

Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 27.1.2012, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 27.398 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,2740 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu