končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 781-790) | << predošlé 1,.,74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
FašírkyPOTREBNÉ PRÍSADY na 13-14 ks fašírok budeme potrebovať: 700-800 gr bravčového pleca, 4-5 rožkov z predošlého dňa, 2 vajíčka, 1 čajová lyžička soli, 2 čajové lyžičky červenej papriky, vegeta, čierne korenie, 4 strúčiky cesnaku, 1 veľká cibuľa. Na obaľovanie: múku, vajíčka, strúhanku. POSTUP PRÍPRAVY Umyjeme mäsko, pokrájame na kocky a pomelieme na mlynčeku. Zároveň pomelieme cesnak a cibuľu. Pridáme vajíčka, soľ, korenie, vegetu, červenú papriku. Rožky namočíme do teplej vody a vyžmýkame. Pridáme k mäsu. Všetko spolu pomiešame a tvarujeme fašírky. Obalíme v klasickom trojobale a vypražíme. A papáme a papáme... My papáme so zemiakovou kašou. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Andrea S. (Andy2) ID 1666 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 14.3.2013, 14:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové pod duchnou:-))))POTREBNÉ PRÍSADY potrebné prísady sú uvedené v albume mojej sestry Macky:-))) ja som pridala len kelové listy, cesnak, cibuľu a o deci vína viac.-)) POSTUP PRÍPRAVY postup nájdete tiež u Macky s niektorými odlišnosťami.-))) preto tento recept uverejňujem.-)) a ešte preto som sa rozhodla ho uverejniť,lebo Macka neverí v moje kulinárske schopnosti,ona si prosto myslí,že z nás troch je najvydarenejšia.-)))tak jej chcem dokázať,že síce študujem preto,aby som hýbala rozumom a nie rukami.-)) ,tak i tak som schopná niečo ukuchtiť,samozrejme musím mať motiváciu,ktorú som chytila včera.-)))) no tak pekne po poriadku:-)))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra N. (alexandra49) ID 2935 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 22.8.2006, 22:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäso pod perinouPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso: buď stehno alebo pliecko * soľ * MČK * sladká paprika * PERINKA: 2 vajcia * 2 deci mlieka * 3 včerajšie alebo predvčereajšie rohlíky :-)) * 100 g hladkej múky * deci bieleho vína (NIE DO SEBA, do pekáča!) * olej * korenie * petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso moc často nerobievam, vlastne sa u nás iba vyskytlo, ale pravdupovediac, veľmi nám, hydinomäsožrútom, chutilo. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 4.10.2010, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Cesnakové reznePOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rezne(karé, stehno), 8 strúčikov cesnaku, soľ, olej na vyprážanie Cestíčko: 3 bilka, 2 lyžice mlieka, 1 lyžice oleja, 3 lyžice hladkej múky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Dnes sme si urobili toto mäsíčko,pretože všetci, okrem Kristínky, sme cesnakoví(Kristínka mala rezeň v trojobale...), ako prílohu som zvolila zemiakové pyré, ale môžu byť i zemiačky.Ešte sme si k tomu dali uhorkový šalát.Veľmi nám chutilo, tak recept posúvam ďalej... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Jana D. (Janka+4) ID 189 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 21.1.2007, 17:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zemiaková placka plnená s mäskomPOTREBNÉ PRÍSADY 400-500g bravčové pliecko /môže byť aj iné: napr.:kuracie,hovädzie,ale perfektné to je aj s kuracími pečienkami/, korenia viď na foto/obrázk.postup/, soľ,cibuľa,cesnak,Maggi omáčka,šľahačka Placka: 2 ks zemiakov,2-3 vajíčka,300-500g polohrubej múky,mlieko,majoránka,soľ Obloha: paprika,paradajky,cibuľa,uhorky atď.. POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu a cesnak si nakrájame a pomalinky si dáme cibuľku smažiť.Potom pridáme mäsko nakrájame na kocky a cesnak.Už ako tak sa mäsko smaží tak tam pridáme korenia/obrá.post./.Podlejeme vodou a varíme do mäkka.Ak to máme už mäkké tak pridáme Maggi omáčku.Lenže musím upozorniť,že práve túto čo som ja dala tak nie celú fľašu pretože je to dosť aromatická.Inak dá sa použiť i iný druh omáčky.Ešte varíme 3-4 minúty.Šľahačka nie je potrebná ale kto by si to chcel zjemniť tak ju tam odporúčam. Placka: Kým sa nám mäsko varí tak si urobíme placky.Všetko zmiešame,rozmixujeme a pečieme. Obloha: Medzitým kým sa nám mäsko varí a placka pečie tak si pripravíme oblohu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Deni T. (fufik) ID 1652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 1.4.2010, 22:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečené bravčové rezne s medomPOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rezne, soľ, mleté čierne korenie, 1 jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky syra, estragón, 2 PL medu, maslo, olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové rezne vyklepeme, na okrajoch narežeme a po oboch stranách opečieme, vložíme do maslom vymastenej zapekacej misy, osolíme a okoreníme. Potom ich polejeme medom, posypeme estragónom, prekryjeme kolieskami jabĺk, plátkami šunky a opäť kolieskami jabĺk. Na jablká uložíme plátky syra, polejeme medom a pečieme 15 – 20 min. pri 180°C. Posledných 5 min. zvýšime teplotu na 200°C. Podávame s pečenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 18.9.2011, 22:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rezance s medomPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového stehna, 3 PL medu, 3 PL sójovej omáčky, 4 dl smotany, 2 PL pražených mandlí, olej, mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na rezance a sprudka opečieme na oleji. Osolíme, okoreníme a necháme chvíľu dusiť. Potom stíšime plameň a pridáme sójovú omáčku, med a pražené mandle. Pred dokončením podlejeme smotanou a necháme ju zhustnúť. Jedlo ozdobíme zeleninou. Podávame s hranolkami, alebo so zemiakovými kroketami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové stehno s mrkvovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 6 rezňov z bravčového stehna, 3 mrkvy, 2 petržleny, 1 zeler, 300 ml bieleho jogurtu, 1/2 citrónu, korenie, soľ, 6 PL dijónskej horčice, olej, čučoriedkový kompót POSTUP PRÍPRAVY Rezne vyklepeme, osolíme a potrieme horčicou. Sprudka ich orestujeme z oboch strán na oleji, podlejeme vodou a necháne dusiť do mäkka. Po 15 min. pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu a varíme, kým nezmäkne. Mäso vyberieme a rozvarenú zeleninu rozmixujeme na hladké pyré.Pridáme biely jogurt, prevaríme a dochutíme citrónovou šťavou, poprípade korením. Podávame s knedlou, dodekorované čučoriedkovým kompótom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Živánska "Koliba"POTREBNÉ PRÍSADY 600 g údenej krkovičky bez kosti, 100 g slaniny, 100 g čerstvých šampiňónov, 50 ml svetlého piva, 5 PL oleja, 1 PL kremžskej horčice, 1 KL grilovacieho korenia, 3 cibule, 3 rôznofarebné papriky POSTUP PRÍPRAVY Z oleja, piva, horčice a korenia vytvoríme marinádu, v ktorej 6 hod. necháme odstáť na kocky nakrájanú krkovičku. Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu a papriku na kocky a všetko spolu s mäsom striedavo napichujeme na ihly. Každú ihlu potrieme marinádou a zabalíme do alobalu. Pečieme v pahrebe alebo v rúre približne 35 min. Servírujeme s čerstvou zeleninou a chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsovo-ananásové ihlyPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho alebo bravčového mäsa, 1 konzerva ananásu, 1 strúčik cesnaku, 50 ml sójovej omáčky, nastrúhaný čerstvý zázvor, olej a soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na menšie kocky, prelejeme marinádou z cesnaku, oleja, nastrúhaného zázvoru, sójovej omáčky a soli a necháme odstáť v chlade asi 1 hod. Jednotlivé kocky mäsa napichujeme na ihly striedavo s kúskami ananásu a vyprážame na oleji, kým sa mäso neprepečie. Servírujeme s plátkom ananásu a zajedáme čerstvým chlebom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 781-790) | << predošlé 1,.,74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |