končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 691-700) | << predošlé 1,.,65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75,.,115 ďalšie >> |
TORTY |
S vláčikom...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 5,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, tvarohový krém, lesné ovocie, poťah a ozdoby MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 16.10.2014, 19:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Parížske rožky... overená klasika.POTREBNÉ PRÍSADY Parížske rožky - receptov je na ne požehnane a mnohé som vyskúšala /zo zvedavosti alebo sa zdali menej prácne/, ale vždy som sa nakoniec vrátila k "mojej" odskúšanej klasike. Jediné tieto ma nikdy nesklamali - zvonka krehké a vnútri vláčne. POSTUP PRÍPRAVY CESTO: 5 vajec, 400g práškového cukru, 250g zomletých orechov, 4 PL strúhanky... Nad parou šľaháme bielky, postupne zašľaháme práškový cukor, a vyšľaháme dotuha /netrvá to dlhšie ako 10 - 15 minút/. Do mierne vychladnutej masy vmiešame zľahka orecha a strúhanku. Pomocou cukrárskeho vrecúška nastriekame na plech vystlaný papierom na pečenie rožky a pečieme/sušíme ich na 140°C cca 20 minút. Necháme vychladnúť na plechu a potom ich nastriekame krémom a po stuhnutí polejeme čokoládou.♠♠♠♠♠♠ KRÉM: 4 celé vajcia alebo 5 žĺtkov, 10 PL kryštálového cukru, 3 PL kakaa vyšľaháme nad parou dohusta a po vychladnutí zašľaháme 400g masla alebo margarínu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 23.12.2016, 11:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Luxusné rezy...POTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 16 vajec, 16 PL kryštálového cukru, 16 PL polohrubej múky, 2 PL umu, 1 PL kakaa...♠♠♠♠♠♠ KRÉM: 0,5 l mlieka, 2 Zlaté klasy, 1 vanilínový cukor, 180g práškového cukru, 300g masla alebo margarínu ♠♠♠♠♠♠ SIRUP: 500 ml prevarenej a vychladnutej vody, 1 vanilkový cukor, 200 ml sunquicku, 1 PL kakaa, 1 PL NESCY, 0,5 dl umu ♠♠♠♠♠♠ ŽELATÍNA: 400ml vody, 100ml sunquicku, 1 vanilínový cukor, 80g práškového cukru, 1 Zlatý klas ♠♠♠♠♠♠ okrem toho ešte tmavý džem POSTUP PRÍPRAVY Zo 4 vajec, 4 PL cukru a 4 PL múky upečieme pláty - vajcia vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme múku a nakoniec z bielkov vyšľahaný tuhý sneh - takto upečieme 3 pláty a do štvrtého k vajíčkam pridáme um a kakao. Pečieme na papieri na pečenie na 180 °C 10-15 minút a necháme vychladnúť. ♠♠♠♠♠♠ Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 15.12.2020, 17:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Balíček s labuťami...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,6 kg... POSTUP PRÍPRAVY orechový korpus, orechovo- pudingový krém, čokoláda, ozdoby MMF a Smartflex Flower OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 30.9.2014, 19:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
S ornamentom a srdciami...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, parížska šľahačka z bielej čokolády, tmavá a biela čokoláda, ozdoby Smartflex Flower a PDT čokoládová... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 28.9.2014, 11:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná kniha...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 5,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY orechový korpus, orechovo-šľahačkový krém, čokoláda, ozdoby MMF OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 14.10.2014, 9:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Opitý Izidor...POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 150g hladkej múky, 200g kryštálového cukru, 1 kypriaci prášok, 2 PL kakaa, 10 PL vody /studenej/ ♠&♠ na potretie ríbezľový lekvár /alebo iný kyslejší lekvár/ ♠&♠ ORECHOVÁ PLNKA: 4 PL práškového cukru, 200g mletých orechov, 1 dl umu ♠&♠ ČOKOLÁDOVÝ KRÉM: 4 vajcia, 200g kryštálového cukru, 3 PL kakaa, 250g masla /alebo Hery a pod./ ♠&♠ čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vymiešame s cukrom dopenista, z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Múku zmiešame s kypriacim práškkom a kakaom. K žĺtkom pridáme vodu, postupne nastriedačku zľahka vmiešame sneh z bielkov a múčnu zmes. Rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme na 180 °C prvých 10 minút a potom teplotu znížime na 150 °C a dopečieme /cca ešte 5 - 10 minút/. Cesto necháme vychladnúť a potrieme lekvárom. ♠&♠ Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 13.9.2015, 18:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Húsenička /2./...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 7 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta a nastriedačku: falošný parížsky krém karamelový s jahodami, krém z bielej čokolády s malinami a krém z bielej čokolády s jahodami... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 27.9.2014, 12:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penové srdce k 50-tke...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,7 kg... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 23.9.2014, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
S kabelkou a lodičkou...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,8 kg... POSTUP PRÍPRAVY mramorový korpus, falošný parížsky krém karamelový, ríbezľovo-broskyňový džem, poťah MMF, ozdoby MMF a PDT špeciál, krajka Flexi-Ice OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (11) posledné: 10.9.2014, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 691-700) | << predošlé 1,.,65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75,.,115 ďalšie >> |