. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Slavka H. (Archaa) ID 84161
.
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.2.2009
Naposledy: 23.9.2019 13:55
Aktualizácia: 12.10.2010 16:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 104 (zobrazuje sa 61-70)<< predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Bozske "KINDER" muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

100g Kinder cokolady* 250g polohrubej muky* 2 1/2 CL PDP* 1/2 CL sody bicarbony* 2 PL kakaa* 1 vajce* 120g cukru (davam hnedy)* 80ml oleja* 250g kysleho mlieka* Na polevu 190 g Kinder cokolady (alebo varova 140g tmava a 50g biela)

POSTUP PRÍPRAVY

Ruru si predhrejeme na 190st.Plech na muffinky si oblozime kosickami.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 147 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (91) posledné: 2.7.2016, 16:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

FARFALLE s jarnou omackou alebo ako sa tesime na jar (aj do 90 DD ak vynechate mäso,hrasok a syr)



POTREBNÉ PRÍSADY

400g cestovin Farfalle* 200g kuracich prs na kocky* 10 PL olivoveho oleja* polovica z kazdej farby papriky(zelena,zlta,cervena)* 2 male cukiny* 150g hrasku* 400ml pasirovanych paradajok* 200g cerstvych cherry paradajok* 100g ciernych oliv(bez kostok)* 1 cibula* 2 struciky cesnaku* 2-3 vetvicky rozmarinu* bazalka,petrzlen* tymian,sol,MCK,chilli papricky,rukola,parmezan na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Na panvici si rozpalime olej

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (20) posledné: 20.9.2013, 19:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

JAHNACIE so zelenou fazulkou a rajcinami



POTREBNÉ PRÍSADY

400g zelenej fazulky* 1 cibula* 2 struciky cesnaku* 2 PL olivoveho oleja* 1 liter zeleninoveho vyvaru* 1 CL obrateho rozmarinu(cerstvy)* 1 CL tymianu* sol,MCK,rimsky kmin(cumin)* 400g jahnacieho mäsa na gulas* 2 väcsie paradajky* 2 PL paradajkoveho pretlaku

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso oprazime na oleji,pridame nadrobno nakrajanu cibulu a cesnak,poprazime ,podlejeme a nechame dusit asi 1,5hod.Osolime,okorenime,pridame rimsky kmin,tymian a rozmarin,premiesame a zalejeme vyvarom.Nechame zavriet a nasledne vlozime uz pripravenu(uvarenu ak je cerstva alebo oplachnutu ak je zavarana)zelenu fazulku a pokrajane rajciny.Ochutime paradajkovym pretlakom pripadne este koreninami dochutime,dosolime,mozeme aj pridat stiplavu papricku kto ma rad pikantne a podavame s pecivom a zeleninovym salatom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

MANDLOVA KRUPICOVA KASA so skoricovymi jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

1 jablko* skorica* med* klinceky* vanilkovy cukor*1,5hrnceka vody*mlete a sekane mandle* krupicovu kasu uvarenu podla vasej chuti *

POSTUP PRÍPRAVY

Jablcka umyjeme a nakrajame na tenke mesiaciky.Dame do kastrolika,zalejeme vodou,pridame med,vanilkovy cukor,skoricu a klinceky a nechame zavriet,potom uz len 4-5 min pri slabej teplote nechame varit a odstavime.
Za hrst mletych mandli pridame do krupice a rozdelime do misticiek,na vrch ukaladame porcie jablcok,mozeme poliat sirupm a posypeme sekanymi mandlami

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (13) posledné: 11.2.2010, 17:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

VALENTINKOVE RUZE A RUZICKY



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pohar jogurtu* 1 pohar oleja* 1 vajce* 250g masla (nie je to chyba- treba olej aj maslo)* 1 pohar mletych vlasskych orechov* 1 PDP* 500g polohrubej muky* tuk na vymastenie plechu* Na polevu(sirup):4 pohare vody* 2,5 pohara krystaloveho cukru* 1 PL medu* 3 klinceky* skorica*stava z pol citrona

POSTUP PRÍPRAVY

Z uvedenych ingrediencii vypracujeme cesto(ja som pridala aj cervenu potravinarsku farbu na zafarbenie)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (16) posledné: 23.2.2010, 8:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

PIKANTNE KREVETY s vlaznym salatom (aj do 90 DD)



POTREBNÉ PRÍSADY

320g kreviet* 2 stiplave papricky alebo feferonky* 1 cibula* 2 struciky cesnaku* 4 stredne paradajky* 1 PL olivoveho oleja* sol,MCK* 150ml sucheho bieleho vina alebo stavy z citrona* 50g hlavkoveho alebo ineho salatu*

POSTUP PRÍPRAVY

Krevety oplachneme a nechame odkvapkat

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 10.2.2010, 19:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

BIELA DRZKOVA



POTREBNÉ PRÍSADY

500g drziek* 1,5l vody* 250g jogurtu* 2PL muky* 2PL olivoveho oleja* 1CL stiplavej papriky* 1 zltko* 4 struciky cesnaku* 1/2 malej salky octu(alebo stavy z citrona)* sol

POSTUP PRÍPRAVY

Drzky oplachnete

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (7) posledné: 9.2.2010, 9:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

PADNUTY JOGURTOVY KREM s kavovym karamelom



POTREBNÉ PRÍSADY

5 platkov zelatiny* 600g jogurtu* 30g praskoveho cukru* 1 vanilkovy cukor* na omacku:50g hnedeho cukru* 100ml silnej kavy espresso(uvarenej)*

POSTUP PRÍPRAVY

a zacneme

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (18) posledné: 8.2.2010, 10:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

CESTOVINY OSAMELEJ ZIENKY (aj do 90 DD bez parmezanu)



POTREBNÉ PRÍSADY

uvarene cestoviny* cesnak* paradajky* olivovy olej* lubovolny salat,rukola,ladovy,aky chcete struhany syr na posypanie(parmezan je naj)

POSTUP PRÍPRAVY

Na olivovom oleji kratko oprazime na kolieska nakrajane hlavicky cesnaku(zamerne neuvadzam mnozstva,zalezi od toho ako velmi ste osamele,ak len menej tak ingrediencii pridate jasne ze viac :-))) ),pridame paradajky,tiez na väcsie kocky nakrajane a kratko spolu orestujeme, kym paradajky trocha zmäknu,osolime a odstavime.Oplachnute a odkvapkane cestoviny zmiesame s paradajkami,pridame lubovolny salat,este premiesame a posypeme lubovolnym syrom(najlepsie parmezanom)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 9.2.2010, 20:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

SLADKE PENIAZKY-turecky zakusok



POTREBNÉ PRÍSADY

500g hladkej muky* 2 vajcia* 200g cukru* 200g struhaneho kokosu* 250g masla* 1 CL PDP* lieskove alebo vlasske orechy,ci mandle na vrsok* Na sirup: 1kg cukru(davam hnedy ale nemusite komplet 1kg,ja davam ovela menej,ale original je 1kg)* 750ml vody* 1 CL skorice* 1 klincek

POSTUP PRÍPRAVY

Zo vsetkych ingrediencii okrem orechov vypracujeme cesto

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (12) posledné: 6.2.2010, 9:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 104 (zobrazuje sa 61-70)<< predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu