končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 651-660) | << predošlé 1,.,61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71,.,115 ďalšie >> |
TORTY |
Malé srdiečko s orchideami...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 1,8 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, černicový džem, falošný parížsky krém karamelový, poťah MMF, ozdoby Smarflex Flower a MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 3.2.2015, 15:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Pralinky...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pripravené na zajtra pre dcérku do školy... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 31.1.2015, 21:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ružové rezy s čokoládou.POTREBNÉ PRÍSADY Tento receptík som svojho času našla na internete a teda stojí za vyskúšanie ☺. Potrebujeme: na cesto - 6 vajec, 110g kryštálového cukru, 5 PL teplej vody, 2 malinové alebo jahodové pudingy, 90g polohrubej múky, 1/2 balíčka kypriaceho prášku... na potretie malinový džem, okrem toho: detské piškóty /asi 150g /, uvarené kapučíno /asi 1,5dl/...KRÉM: 450ml mlieka, 100-150g kryštálového cukru, 2 Zlaté klasy, 2 balíčky vanilkového cukru, 150g polotučného tvarohu, 200g masla alebo margarínu... POLEVA: 150g čokolády na varenie, 300g kyslej smotany /18%/ POSTUP PRÍPRAVY Začneme cestom: v jednej miske zmiešame múku, pudingy a prášok do pečiva. Žĺtky vyšľaháme s kryštálovým cukrom a vodou do peny, z bielkov ušľaháme tuhý sneh. K žĺtkom si postupne zamiešame múčnu zmes a nakoniec zľahka sneh z bielkov. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme na 180 °C cca 15 minút. Necháme vychladnúť. ♣♣♣♣♣ Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 26.1.2017, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tabaluga s kamarátmi na korytnačke...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 5,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, višňový džem, falošný parížsky krém, višne, poťah a postavičky MMF, krk a hlava korytnačky - burizónová hmota OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 26.1.2015, 19:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pat a Mat...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, falošný parížsky krém karamelový, jahody, krém z bielej čokolády, poťah MMF, postavičky Smartflex Flower a MMF. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 26.1.2015, 19:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
♣ Kávové brownies. ♣POTREBNÉ PRÍSADY Tak a ďalej pokračujem v objavovaní rôznych chutí brownies... a našla som ďalšiu kombináciu, ktorá je mne šitá na mieru: čokoláda + káva + orechy ☺ Budeme potrebovať: 150g horkej čokolády, 150g masla, 60ml silného espressa, 3 vajcia, 25g kakaa /holandského/, 200g posekaných orechov, 3 PL kávového likéru, 125g hladkej múky, 1 1/2 ČL kypriaceho prášku, 125g práškového cukru, čokoládová poleva. POSTUP PRÍPRAVY Múku, kypriaci prášok, kakao a práškový cukor zmiešame a preosejeme. Vmiešame soľ a posekané orechy. Čokoládu si nalámeme a spolu s maslom necháme pomaly rozpustiť vo vodnom kúpeli. Potom ich necháme trochu vychladnúť a vmiešame vajcia. Dôkladne rozmixujeme a vlejeme do pripravenej múčnej zmesi. Premiešame, pridáme likér a espresso a vylejeme do pripravenej formy /cca 20*20 cm/. Pečieme na 180°C, 20-25 minút. Koláčik má byť vnútri vlhký a preto by sa mal lepiť na špajdľu. Po vychladnutí polejeme čokoládovou polevou a nakrájame. Najlepšie je tento koláčik /dobre zabalený/ nechať pár hodín odstáť, aby sa vône a chute rozvinuli... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 3.5.2015, 22:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
♠ Brownies s karamelkami...♠POTREBNÉ PRÍSADY 180g horkej čokolády, 180g masla, 12 kúskov karamelových bonbónov /krowiek/, 75g nasekaných lieskových orieškov, 75g nasekaných mandlí, 80g nasekanej bielej čokolády, 3 vajcia, 60g hladkej múky, 160g krupicového cukru /prípadne jemného kryštálového/ POSTUP PRÍPRAVY Vo vodnom kúpeli si za občasného miešania rozpustíme horkú čokoládu a maslo. Vajcia šľaháme s cukrom do hustej peny pokým sa cukor úplne nerozpustí a za pomalšieho šľahania vlejeme rozpustenú čokoládu /ktorä sme si nechali mierne vychladnúť/: múku preosejeme na pripravenú čokoládovú zmesa a opatrne metličkou vmiešame. Nakoniec varechou zmiešame zmes orieškov, mandlí, krowiek a bielej čokolády. Cesto vylejeme do formy 20x 20 cm a pečieme na 180 °C, 15-20 minút, aby zostal vláčny... Necháme vychladnúť a nakrájame na štvorce. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 19.1.2015, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
♥ Brownies s tromi čokoládami. ♥POTREBNÉ PRÍSADY 180g masla, 180g tmavej /70%/ čokolády, 3 vajcia, 270g krupicového /alebo jemného kryštálového/ cukru, 80g hladkej múky, 30g kakaa /najlepšie holandského/, 80g mliečnej čokolády /nahrubo nasekať/, 80g bielej čokolády /nahrubo nasekať/... POSTUP PRÍPRAVY Do misky nalámeme tmavú čokoládu, nasekáme maslo a vo vodnom kúpeli za občasného premiešania pomaly rozpustíme. Necháme trošku vychladnúť. Vajíčka a cukor šľaháme do hustej, krémovitej konzistencie, dokým sa cukor nerozpustí. Za stáleho a pomalého šľahania jemným prúdom prilievame rozpustenú čokoládu. Múku zmiešame s kakaom a preosejeme na čokoládovú zmes. Už len metličkou zľahka vmiešame a keď sa hmoty takmer spoja, vsypeme posekané čokolády a znovu zľahka vmiešame /Aby koláčik bol jemný a ľahký/. Na plech 20x20 cm si dáme papier na pečenie /ak taký plech nemáme , tak si pomôžeme drážkou - ráfikom, ktorý nastavíme na danú veľkosť/. Pečieme na teplote 180 °C, 35 minút - nie dlhšie, aby koláčik zostal vnútri vláčny! Necháme vychladnúť a nakrájame na štvorce. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Kokosovo-ananásové cupcakes s krémom z bielej čokolády. ♠POTREBNÉ PRÍSADY Neskutočne mäkučké a šťavnaté cupcakes s lahodným krémom...oplatí sa vyskúšať. ♠♠♠♠♠ Na 12 košíkov potrebujeme: 125g masla alebo Hery, 2 vajcia, 125g kryštálového cukru, 2 balíčky vanilkového cukru, štipka soli, 150g polohrubej múky, 2 ČL kypriaceho prášku, 1/2 ČL sódy bicarbóny, 50ml ananásovej šťavy, 50 ml mlieka, 200g posekaného ananásu, 50g strúhaného kokosu. ♠♠♠♠♠ KRÉM: 200g bielej čokolády, 50g masla, 200g mascarpone alebo neochuteného nátierkového masla /ja bežne dávam aj nízkotučný tvaroh a sú fajn/, 90g strúhaného kokosu... POSTUP PRÍPRAVY Predhrejeme rúru na 180°C, a do formy na mafiny vložíme papierové košíky... Maslo alebo Heru si v mikrovlnke rozpustíme a necháme trošku vychladnúť. Medzitým si vyšľaháme vajcia s vanilkovým, kryštálovým cukrom a so soľou do bielej peny, Tenkým pramienkom za stáleho šľahania vlievame do vaječnej zmesi rozpustené maslo alebo Heru a šľaháme, kým sa všetko spolu nespojí. Múku zmiešame so sódou bicarbónou a kypriacim práškom. Do vyšľahanej zmesi vlejeme ananásovú šťavu, premiešame, vsypeme múčnu zmes, premiešame a vlejeme mlieko, znovu premiešame. Nakoniec zľahka vmiešame kokos a nasekaný ananás. Cesto sa bude zdať dosť riedke, ale je to v pohode. Košíky naplníme asi 0,5 cm od okraja a pečieme 25 minút na 180 °C. Mafiny necháme vychladnúť a pomocou cukrárskeho vrecúška ozdobíme krémom. Posypeme zvyškom kokosu... ♠♠♠♠♠ Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 6.2.2015, 14:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Košíky...POTREBNÉ PRÍSADY Aj keď som sem už raz tento recept dala / http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35932&user=105501 /, prešiel malými zmenami - zlepšovákmi a znovu sa podelím... ♠♠♠♠♠ Cesto: 250 g hladkej múky, 100 g mletých orechov /alebo orieškov/, 70 g práškového cukru, 1 PL kakaa, 1/2 prášku do pečiva, 1 vajce, 150 g tuku... ♠♠♠♠♠ Krém: 1 karamelový puding, 2 PL kryštálového cukru, 300ml mlieka, 1 Salco karamelové /alebo si ho uvaríme 2,5-3 hod. vode stále ponorené/, 300g masla ♠♠♠♠♠ Čokoládová poleva: 200g varovej čokolády, 50g Cery, 1 PL oleja ♠♠♠♠♠na ozdobu lentilky POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny na cesto spolu zmiesiť, cesto natlačiť natenko do vymastených formičiek na košíky, upiecť na 180 °C cca 15 minút - povrch má vyzerať "sucho" a povrch po celej ploche rovnako... necháme vychladnúť a vyklopíme... Potom natrieme krémom,ktorý na povrchu zahladíme a necháme asi 1-2 hodinky v chlade stuhnúť. Lyžicou nalejeme polevu na vrch stuhnutých košíkov, jemne zarovnáme a keď začne mierne poleva tuhnúť, tak položíme navrch lentilku /inak hrozí, že sa v rozpustenej poleve "utopí"/. ♠♠♠♠♠ Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 12.1.2015, 17:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 651-660) | << predošlé 1,.,61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71,.,115 ďalšie >> |