končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 631-640) | << predošlé 1,.,59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69,.,115 ďalšie >> |
TORTY |
S vílou Zvonilkou...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,4 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, jahodový džem, falošný parížsky krém čokoládový, falošný parížsky krém karamelový, poťah MMF,ozdoby Smartflex Flower + WI a MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (9) posledné: 3.4.2015, 17:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jednotka pre Oliverka...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 8,4 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, černicový džem, tvarohový krém, lesné ovocie, poťah MMF, ozdoby MMF a Rainbow paste... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 3.4.2015, 17:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
♠Jahodovo-jogurtové tartaletky♠POTREBNÉ PRÍSADY 150g hladkej múky, 50g zomletých mandlí, 100g masla alebo Hery, 75g práškového cukru, štipka soli, 1 vajce, nastrúhaná kôra z dobre umytého a osušeného citróna ♠♠♠Plnka: 50g bielej čokolády, 4 Pl jemnej želatíny, 250g smotanového jogurtu /môže byť biely alebo jahodový/, 125ml smotany na šľahanie, 1 balíček vanilkového cukru, 400g čerstvých jahôd♠♠♠ okrem toho formičky na tartaletky, olej na vymastenie formičiek, práškový cukor na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Suroviny na cesto spolu zmiesime a dáme na 30 minút do chladničky. Potom ho natenko rozvaľkáme a rovnomerne rozdelíme do formičiek, utlačíme, popicháme vidličkou a dáme piecť na 180°C, 20 minút. Po vychladnutí každé upečené cesto potrieme tenkou vrstvou rozpustenej bielej čokolády. Navrstvíme plnku, posypeme nadrobno nakrájanými umytými jahodami a dáme na cca 2 hodiny tuhnúť do chladničky. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom. Krém: Do 4 PL horúcej vody nasypeme želatínu, za stáleho miešania necháme rozpustiť a vmiešame polovicu jogurtu izbovej teploty. Šľahačku vyšľaháme s vanilkovým cukrom dotuha, vmiešame do nej zvyšnú polovicu jogurtu a nakoniec aj jogurt rozmiešaný so želatínou. Zľahka premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 3.5.2015, 13:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
♣ Marhuľové tartaletky s čili ♣POTREBNÉ PRÍSADY neopísateľná a rozhodne zaujímavá chuť sladkého a štipľavého... oplatí sa ochutnať♣♣♣potrebujeme: 300g hladkej múky, 200g masla alebo Hery, 70g práškového cukru, 2 vajcia, štipka soli, kôra z 1 citróna /najskôr ho dôkladne umyjeme a osušíme/, 2 vanilkové cukre♣♣♣Plnka: 1 pohár zaváraných marhúľ, 1/2 - 1 ČL mletého čili, 1 1/2 balíčka vanilkového pudingu, 100ml jablkového džúsu, 100ml mlieka, 3 PL kryštálového cukru♣♣♣okrem toho formičky na tartaletky, olej na vymastenie formičiek, múka na posýpanie dosky, papier na pečenie, suché strukoviny... POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny na cesto zmiesime, zabalíme do potravinárskej fólie a necháme 30 minút v chladničke odležať... ♣♣♣ Marhule zlejeme, šťavu zachytíme do kastólika, prilejeme jablkový džús, čili a dáme variť. Puding rozmiešame spolu s cukrom v mlieku a vlejeme do vriacej šťavy, uvaríme dohusta a necháme za občasného miešania vychladnúť. Marhule pokrájame nadrobno a vmiešame do vychladnutého pudingu. ♣♣♣ Cesto vyberieme z chladničky, rozdelíme na 1/3 a 2/3, väčšiu časť vyvaľkáme natenko a rovnomerne rozdelíme do 10 formičiek, utlačíme, popicháme vidličkou, cesto prikryjeme papierom na pečenie, zaťažíme strukovinami a pečieme 10 minút na 180 °C. Papier so strukovinami odstránime a necháme vychladnúť. Do každej formičky dáme vychladnutú plnku, zo zvyšku cesta urobíme mriežku, potrieme vajíčkom a dáme piecť na 180 °C 20 minút. Po vychladnutí servírujeme... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 19.3.2015, 20:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kura pod perinou...POTREBNÉ PRÍSADY 1 menšie kurča, 500g mletého mäsa, 2 rožky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, soľ, mletá červená paprika, vegeta, olej POSTUP PRÍPRAVY Kura, umyjeme, nakrájame na malé kúsky /môžeme stiahnúť aj z kože/, osolíme a posypeme mletou červenou paprikou, poukladáme na plech alebo do jenskej misy... Rožky namočíme do vody, vyžmýkame, zomelieme spolu s cibuľou a cesnakom a pridáme k mletému mäsu. pridáme k tomu aj vajíčka, osolíme, pridáme trochu vegety a dobre premiešame. Touto plnkou úplne prikryjeme pripravené kuriatko, šupneme do rúry a pečieme na 180 °C, 1 hodinku. Podávame s ryžou alebo so zemiakovou kašou... Kuriatko zostane krásne šťavnaté, mäkučké a bude sa oddeľovať od kosti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 13.9.2015, 19:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na krst s čipkou...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,5 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, tvarohový krém, falošný parížsky krém karamelový, jahody, poťah MMF, ozdoby Smartflex Flower, čipka Flexi Ice... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 3.4.2015, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na 70-tku...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 13 kg... POSTUP PRÍPRAVY spodok: piškóta, jahodový džem, tvarohový krém, lesné ovocie stred: čokoládový korpus, višňový džem, falošný parížsky krém, višne vrch: tiramisu poťah MMF, jedlá oblátka, ozdoby Rainbow paste OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 3.4.2015, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na krst s mackom...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,5 kg... POSTUP PRÍPRAVY orechový korpus, malinový džem, krém z bielej čokolády, maliny, poťah a ozdoby MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 3.4.2015, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
S princeznou Sofiou...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 6,4 kg... POSTUP PRÍPRAVY spodok: čokoládová piškóta, kávový krém s orechmi, jahodový džem, poťah MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 3.4.2015, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Spiderman...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ručne maľovaná potravinárskymi farbami... váha 2,7 kg POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, tvarohový krém, poťah MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 2.3.2015, 18:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 631-640) | << predošlé 1,.,59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69,.,115 ďalšie >> |