končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 628 (zobrazuje sa 621-628) | << predošlé 1,.,58, 59, 60, 61, 62, 63 |
NÁTIERKY |
Droždová teplá nátierkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 cibule, kocka droždia-42g, olej, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Cibule nakrájame na malé kocky, opražíme na oleji do sklovita. Pridáme droždie, roztopíme a opekáme ešte asi 8 minút, aby sa tepelne opracovalo a prestalo pracovat :)........ na záver osolíme, okoreníme a podávame na chlebíku :)............... je to zdravé a výýýýýborné , akurát potom treba vela vetrat :) ale stojí to za to, sama som bola prvý krát prekvapená. ... Recept je na dve porcie, vyšlo mi asi na 5 polovičných krajíčkov chlebíka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Veronika T. (eseta) ID 106408 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.5.2013, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Avokádová pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 väčšie,zrelé avokádo\r\n2 strúčiky cesnaku\r\nčierne mleté korenie\r\nsoľ (podľa chuti)\r\njedna malá cibuľka POSTUP PRÍPRAVY Avokádo očistíme a roztlačíme do misky, roztalčíme aj cesnak, pridáme všetky ostatné suroviny a zmiešame ponorným mixérom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Petronela A. (P3TRU5K4) ID 277891 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Nátierka z foie gras (pečene kŕmenej kačky / husi)POTREBNÉ PRÍSADY ... pečeň z kŕmenej kačice alebo husi, tokajské vínko - cca 3 - 5 dl podľa veľkosti pečene, maslo, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY ... receptík je zo stránky http://lucylovetobake.blogspot.sk/2011/10/pasteta-z-kacacej-pecienky-alebo-foie.html ... a je skutočne výborný - málo surovín, aj keď nie práve lacných ... ale raz za čas sa dá ...jednoduchá príprava a výsledok famózny ... jemne som ho vytunovala podľa dostupnosti niektorých surovín - ale výsledok bol úúúžasný .... pečeň vložíme do zapekacej nádoby a do polovice zalejeme vínkom, prikryjeme, vložíme do väčšej nádoby naplnenej teplou vodou a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C cca 35-45 minút podľa veľkosti pečene - keď pichneme do pečene nesmie vytekať krv ... keď je upečená necháme trocha schladnúť ... pridáme cca 1 PL povoleného masla, pridáme soľ a korenie podľa chuti a vymixujeme na hladko ... preložíme do vhodnej nádoby a vrch potrieme brusnicovým džemom alebo zalejeme tukom aby paštéta neoschla, necháme stuhnúť ... a potom už len vychutnávame ... veeeeľkááá dobrota ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 15.5.2015, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Zemiakova pomazankaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg zemiakov, 2 stredne cibule, 5 sterilizovanych uhoriek, 2KL cervenej papriky, 1 majoneza, sol POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky uvarime v supke. Osupeme a postruhame na vacsom struhaku. Tiez postruhame cibulu a rovnako uhorky. Vsetky suroviny zmiesame osolime pripadne dame troxhu cierneho korenia. Nechame chvilku oddycNut v chladnicke. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janka K. (walky) ID 58982 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Manželova lanýžová slastPOTREBNÉ PRÍSADY Lanýže černé krájené tak 30g Wolčestl 0.5PL Ejdam 45% (může být i třicítka) akciové balení 100 g Tavený sýr (pro fajnšmejkri může být i Romadur) jedno střífko Kečup 1 PL Hořčice 1ČL Vegeta, pepř, šafrán (dle chuti) Petrželová ňať na dozdobení POSTUP PRÍPRAVY Ejdam nakrájíme na úhledné proužky. Přidat střífko taveného sýru. \r\n\r\nPotřísníme špetkou šafránu.\r\n\r\nVše smícháme a dochutíme dle chuti.\r\n\r\nOzdobíme petrželovou ňatí.\r\n\r\nNecháme odstát tak 2 - 3 hodiny v ledničce (v zimě na balkonu).\r\n\r\nPřidáme lásku, štipku vášně a a podáváme výhradně s vopečenou francozskou bagetou (nebo s houskou).\r\n\r\nExperimentátoři můžou finální dílo okorunovat sójofkou nebo vejcem natvrdo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Matilda N. (Helga88) ID 304021 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 18.5.2015, 14:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Brokolicová nátierkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY http://www.hrncekoverecepty.sk/2016/06/brokolicova-natierka.html ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Silvia F. (CapsLock) ID 184015 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Cuketová pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY Mladá cuketa, cibula, zelená paprika, sol, korenie, vegeta, bambíno v črievku POSTUP PRÍPRAVY Na oleji si osmažíme na drobno nakrájanú cibulku, pridáme papriku tiež nakrájanú na malé kúsky a na drobno nastrúhanú cuketu, osolíme, okoreníme, dáme vegetu a necháme zmäknúť. Ked je to mäkké, vytlačíme k tomu bambíno a ešte stále na sporáku necháme spojiť a syr trochu roztopiť. Dáme dolu zo sporáka a necháme vychlaadnúť a môžme podávať. Ak máte velkú cuketu, treba vydlabať jadierka a nastrúhať len časť lebo z celej by to bolo velmi vela ale ak máte mladú malú tak netreba dlabať a nastrúhať môžte celú. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lenka N. (lenkaajanko) ID 235898 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Tekvicová nátierkaPOTREBNÉ PRÍSADY (3-4 porcie) : 250g očistená a na jemno postruhaná tekvica, 1 mrkva očistená a na jemno nastrúhaná, 1 šalotka nadrobno pokrajaná (alebo cibuľa), soľ, korenie, 1 ČL udena mletá sladká paprika, 1 PL Kecup alebo paradajkový pretlak + trocha cukru, 1 PL olivový olej, kusok masla, 0,5 dl biele víno (nemusí byť), 1 dl voda, 2 paradajky (bez jadierok) POSTUP PRÍPRAVY Na oleji a masle orestujeme šalotku, mrkvu a tekvicu zbavenú prebytočnej vody, podlejeme 1/2 dl biele víno, 1 dl voda, paradajkový pretlak a cukor alebo kečup, dusíme 10 minut, pridame pokrajanu paradajku, soľ, korenie, papriku, dusime ešte 10 minút - rozmixujeme, v prípade potreby odparime prebytočnú tekutinu alebo necháme vychladnúť na site aby odtiekla. Môzeme dochutiť chilli, strúhaným parmezánom, cesnakom, opečenou sušenou šunkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 628 (zobrazuje sa 621-628) | << predošlé 1,.,58, 59, 60, 61, 62, 63 |