končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domace udenePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kupili sme pol svinky cca 85kg, maso rozobrali-rozrezali na kusy.Pripravime si asi 2kg cesnaku ocisteneho,nasekaneho,sol (asi 4kg) velke krystale,. Maso,umyjeme, po rozdeleni namazeme s cenakom a solou UKladame jedno na druhe do plastovej nadoby,vacsie dame na spodok mensie kusy na vrh. Tak vrstvime a dame do chladneho priestoru,prikryte niecim,aby nepadala spina na 4dni,potom maso poobracame na druhu stranu-voda ktora je v plastovej nadobe,tu vylejeme. Po 8 az 10 dnoch maso povesame do susiarne-udiarnicky.Maso vesame na haky alebo snuru,nie celkom jedno na druhe,aby bol priestor,aby mohol oklo ist dym a vzduch. Ked maso navesame nechame do druheheo dna odkvapkat. Nalozime ohen z kvalitnejsie dreva-buk,dub a nechame odymit,potom nechame vo vnutri a na druhy den opat zapalime ohen-to nam robi kamarat No pod tym nasim mnozstvom masa zapalil 6x ohen,odymil a potom bolo maso este v udiarni dalsich 7 dni. My sme ho este zavesili v garazi,aby ˇˇoschlo stvrdloˇˇ asi dalsich 7-10dni. Mensie tensie kusky sme vzali,zabalili do papieroveho vrecka,zabalili do sackov do mrazaku a hodili do mrazaka,vacsie sme po tych dnoch,aby uschli,lebo su makksie kusy,tie velke.. Udime aj kosti z krkovicky,vynikajuce su potom na varenie, tiez koze,davam do hrnca na spodok pod holubky:) POSTUP PRÍPRAVY recept je pre inspiraciu:) My komplet celu polovicu tak urobime, nerobime ani skvarky ani ine zabijackove speciality,ten proces susenia este uparvim-opytam sa este raz:)Dobru chut:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 26.3.2019, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
nas dnesny obedPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cinska polievka na ostrokyslo, bravcove kare s syrovo-sampinonovov omackou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivana Č. (likerik) ID 39884 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.3.2010, 11:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
talianske syrovo sunkove reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravcove nevyklepane tensie rezne,(mozu byt aj kuracie),mozzarella alebo tvrdy nastruh.syr,sunka,sladka smotana,vajicka,muskat.,nastruh.orech,struhanka,muka,sol,vyvar z bujonu POSTUP PRÍPRAVY Rezne osolime,vytrepeme vajicka pridame sladku smotanu nastruh.syr a muskat.orech.Vsetko dobre vymiesame.Rezne obalujeme:muka,vajickova zmes,struhanka.Potom ich vysmazame na oleji.Vysmazene rezne vyberieme a vlozime do vacsej panvice.Na rezne poukladame sunku,pretlacenu mozzarellu alebo postruh.syr,vsetko podlejeme vyvarom z bujonu.Nechame varit asi 10min.Rezne podavame bez vyvaru.Ako prilohu pouzijeme zemiakove pyre alebo ryzu.Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) adriana b. (tuscania) ID 141754 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.3.2010, 10:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rezne od babičkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °° 6-8 bravčových rezňov (600-800g)°°1kg zemiakov°°3 vajcia°°4strúčiky cesnaku°°100g hladkej múky°°500g mrkvy°°250g petržlenu°°250g zeleru°°2 cibule°°6-8 plátkov oravskej slaniny°°korenie "divočina"°°majorán°° 1 bobkový list°°celé čierne korenie°°nové korenie°°mleté čierne korenie°°soľ°°olej na potretie pekáča POSTUP PRÍPRAVY - Umyté a osušené rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a korením "divočina". - Mrkvu,petržlen a zeler očistíme a postrúhame na hrubšom strúhadle,cibuľu pokrájame nadrobno. - Očistené zemiaky najemno postrúhame,pridáme vajcia,prelisovaný cesnak,hladkú múku,majorán,soľ a pripravíme si cesto ako na zemiakové placky. - Dno vyššieho pekáča potrieme olejom,pridáme pokrájanú cibuľu,postrúhanú zeleninu,celé čierne a nové korenie a bobkový list. - Na zeleninovú vrstvu poukladáme rezne,ktoré obložíme plátkami slaniny. Všetko zalejeme zemiakovým cestom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáca bravčová rolka z plieckaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pliecko, rýchlosoľ, vrecúško na tlačenku alebo iný sáčok POSTUP PRÍPRAVY 1 kg brav. pliecka zbavíme kože a naklepeme. Potrieme 25g rýchlosoli, stočíme do rolády a previažeme niťov. Necháme postáť 24 hod. v chlade. Roládu vložíme do vrecúška na tlačenku alebo iného sáčku a varíme 2 hodiny. Po uvarení vyberieme zo sáčku, odstránime niť a posypeme gril. korením. Podávame vychladené na obloženú misu alebo aj teplé ako hlavné jedlo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Iveta P. (ivetpm) ID 80819 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 24.5.2010, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
černohorský rezeň a zemiačky horecPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčove karé,alebo iné mäso,možu byť aj kuracie prsia,cestíčko ako na zemiakové placky POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme,osolíme,obalíme v múke a potom v cestíčku ako na zemiakové placky,mäso musí bytˇobalené v múke,inak nám cestíčko opadne!Takto obalné mäso vysmážame,tento rezeň je preto dobrý z kuracích prs,tie sa nám lepšie prepečú,ako bravčové mäso,sú mäkučké. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) ANNA P. (andula1964) ID 77481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 8.12.2009, 21:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové, kuracie mäso (aké len chcete), soľ, čierne korenie, horčica, šunka, syr, kukurica, šampiňóny, zeleninový bujón, sladká smotana POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14719 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Monika S. (levelka) ID 3709 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.9.2011, 10:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
"spanielske ftaky" podla Martina K. (mata198511) ID 20128PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Martinke dakujem za inspirativny receptik :-) POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12000 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsko na horčiciPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé (ale pokojne aj kuracina) * soľ * MČK * hladká múka * horčica (plnotučná alebo dijonská - tie mám vyskúšané, ale podľa mňa môže byť akákoľvek) * olej na pečenie POSTUP PRÍPRAVY Tento spôsob prípravy vždy robievala moja mamka, dodnes ho milujem... Je to výborné a rýchle. Mäsko si nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z oboch strán obalíme v hladkej múke, potom obe strany natrieme vrstvou horčice a opäť šup do múky. Potom už len vyprážame na horúcom oleji, kým mäsko nemá peknú zlatú farbu (a samozrejme nezmäkne). Odporúčam piecť na nelepivej panvici, keďže ten "poťah" by mal na inom povrchu tendenciu sa lepiť a pripaľovať. Je to len minútka, ale zmení Vám život :-))) Dobrú chuť... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Martina K. (semiackos) ID 96929 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 1.11.2009, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rozstrelené španielske vtáčky podľa Martina K. (mata198511) ID 20128PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Martinke ďakujem za super receptík. Prvýkrát som robila vtáčky a som teda rada, že som ich nemusela motať :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.8.2009, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |