končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Marhuľový džem+zlepšovákPOTREBNÉ PRÍSADY marhule, cukor, zelirujuca pomocka+kelimok od jogurtu alebo umelohmotny poharik POSTUP PRÍPRAVY Tiez mate zababrane pohariky od dzemu ked ich plnite??? Tak kuknite na zlepsovacik v obrazkovom postupe, je to super, dnes som odskusala..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 20.8.2009, 17:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jahodový džemPOTREBNÉ PRÍSADY jahody, kryštálový cukor, želírovací prípravok POSTUP PRÍPRAVY nuž, toto nie je recept na klasický, pravý a nefalšovaný džemík ako od mamičky alebo babičky......tento recept pridávam hlavne kvôli mojej sesterničke, pretože má dve malé deti a nestíha stáť hodiny pri šporáku a hlavne ho ešte nikdy nerobila a bojí sa želírovača, ale pektín(ktorý spôsobuje želírovanie) je prírodný produkt, nachádza sa napr.v jablkách..........no možno pomôže aj iným nebáť sa urobiť si vlastný džem....jahody sa dosť kazia, takže ja si iný ani netrúfam zatiaľ robiť...možno časom..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 6.6.2015, 18:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
ČučoriedkyPOTREBNÉ PRÍSADY čučoriedky..... POSTUP PRÍPRAVY Dievčatá pomôžte, čo s čučoriedkami, idem robiť lekvár, niečo som zamrazila. Chcela by som zavariť, ale neviem presne ako... a tiež sirup a ten tiež neviem ako. tak baby raďte! Vopred všetkým srdečne ďakujem. Chcem to robiť dnes, ale zajtra ideme na ďalšiu várku.... takže aj zajtra vrelo uvítam receptíky a fígle. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Světlana M. (Sveťka) ID 13652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 13.8.2009, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Zaváranie v rúre - jednoduchéPOTREBNÉ PRÍSADY ovocie, rúra, plech, cukor, voda :)))) POSTUP PRÍPRAVY Pre tie, ktore nemaju hrniec a potrebuju zavarit.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 58 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 28.6.2014, 13:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Feferónky v medePOTREBNÉ PRÍSADY 2 kg feferóniek 1,5 kg hrozienok 1,2 l med 1,2 l ocot 1,2 l voda POSTUP PRÍPRAVY Babenky tieto feferónky sú uplne užastné a nenašiel sa nik, kto by si na nich nepochutil.Je to síce pracné ale oplatí sa.Z uvedených surovín nám vyšlo 18 ks cca 2 dcl pohárov. Feferónky umyjeme, odstopkujeme a zbavíme jadierok.Naplníme hrozienkami a ukladáme do pohárov,tak aby hrozienka nevypadali.Z medu, octu a vody si urobíme nálev, prevaríme a necháme vychladnúť.Zalejeme pripravené feferónky v pohároch,uzavrieme a sterilizujeme cca 20 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Alžbeta K. (betyna8) ID 43155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 30.7.2012, 14:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Čierne ríbezle na spôsob brusníc-úžasná delikatesa!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg ríbezlí 600g cukru 1/2 lyžičky mletej škorice 1/2 balíčka vanilkového cukru 2 lyžice rumu (ja som dala aj viac) citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY Očistené ríbezle vložíme do hrnca, pridáme cukor, škoricu, rum a na miernom ohni 10minút povaríme. Nakoniec pridáme citrónovú šťavu a rum a ešte teplý kompót nalejeme do pohárov a dobre uzavrieme. Obrátime hore dnom aby nám chytilo viečko a necháme vychladnúť. Môžme používať k mäsu, alebo aj vyprážanému syru, príp. zaliať pudingom.Ja ho robievam už 2roky a je naň veľký dopyt! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) eva o. (enia74) ID 27391 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 30.9.2013, 12:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Rebarborový lekvár s cukinouPOTREBNÉ PRÍSADY 600g ošúpanej rebarbory, 600g očistenej a ošúpanej cukiny, 700g cukru, 2 ks Quittinu 3:1 POSTUP PRÍPRAVY Keďže začala cukinová sezóna, ponúkam jeden netradičný recept na lekvár s kyselkavou chuťou. Keďže od rána je horúco a ja varím, zaváram uhorky, tak som sa "sekla" pri gramáži surovín, mala som dať dve kilá, ale teplo spôsobilo, ža som dala len 1,20 a dosť cukru, ale napodiv nie je presladený, keďže rebarbora je dosť kyslá, takže keď ešte dostanem rebarboru, vyskúšam z gramáže, aká pôvodne mala byť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 18.8.2011, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Kapustovo-mrkvovy šalatPOTREBNÉ PRÍSADY 1 hlavka kapusty, 1kg mrkvy, deko, ocot,, voda, flašky POSTUP PRÍPRAVY kapustu si narežeme, ako na nakladanie, mrkvu si nastruhame na hrubo, uvarime si nalev po chuti. Zmes naplnime do fliaš a pozalievame nalevom a sterlizujeme.Nechame nech vychladne po utierkou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 25.11.2009, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Zaváraná oškvarková pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY 800g oškvarkov (škvarky), 1 veľké lečo, 2 hlavičky cesnaku, 2 poháre kápie zavárané, 2 feferónky, 5 malých lyžíc vegety, 150g horčice, 4 celé surové vajcia POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zomelieme na mäsovom mlynčeku, naplníme do pohárov (nie však do plna) a sterilizujeme 45 minút pri 90-100st.celzia. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Renáta C. (gucz) ID 51988 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 30.12.2014, 9:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Lečo bez vareniaPOTREBNÉ PRÍSADY paprika, rajčiny, soľ POSTUP PRÍPRAVY Možno zavárate lečo tiež týmto spôsobom, ale pre mňa to bolo niečo nové a super. Ja keď sterilizujem lečo, dávam dávku napr. 6kg paprík, 4kg rajčín (ale väčšinou 10kg a 7,5kg). Najlepšie večer obidve suroviny nakrájať, osoliť, riadne premiešať a nechať 12 hodín odpočívať. Keď si papriky s rajčinami oddýchnu natlačíme ich do zaváraninových pohárov, navrch kvapneme 1čl oleja (kto nechce, nemusí), zatvoríme a dáme sterilizovať. Po vybratí otočiť hore dnom. Toto lečo po otvorení chutí ako keby bolo práve pripravené z čerstvej zeleniny. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Ivana Š. (ivusik) ID 886 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 14.9.2020, 14:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,43 ďalšie >> |