končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 50981-50990) | << predošlé 1,.,5094, 5095, 5096, 5097, 5098, 5099, 5100, 5101, 5102, 5103, 5104,.,5120 ďalšie >> |
TORTY |
S myškou Minnie...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 6 kg... POSTUP PRÍPRAVY spodok: piškóta, jahodový džem, jahodový krém, jahody... vrch: piškóta, marhuľový džem, mascarpone pomarančový krém a mandarínky... Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 16.8.2018, 15:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládová pre čokoholika :-D...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, parížska šľahačka s nugátových tyčiniek, ganache... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.8.2018, 15:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Joga - skrytá číslica v tortePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý a kakaový korpus, tvarohovo-šľahačkovo-mandarínková plnka, čokoládová plnka, potretá ganache, poťah Smartflex, silueta a znak z Rainbow paste POSTUP PRÍPRAVY váha 4,4 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Unicorn torta + cupcakes...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 5 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus a nastriedačku orechový korpus, malinový džem, falošný parížsky krém s banánmi a falošný parížsky krém karamelový, poťah PDT špeciál, ozdoby sušené pusinky... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná penová...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,5 kg... POSTUP PRÍPRAVY ozdoby Snow White hmota a PDT špeciál... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ružové srdiečko na krst...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,3 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, jahodový džem, mascarpone krém, jahody, poťah Smarflex Velvet, čipka Flexi Ice... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Rebarborový librový koláč...POTREBNÉ PRÍSADY Jednoduchý a veľmi nenáročný koláčik, ktorý chuťou nesklame...1 šálka masla, 1 šálka kryštálového cukru, 1 PL mandľového extraktu, 4 vajcia, 2 šálky hladkej múky + 1 PL, 1/2 ČL soli, 1/4 PL kypriaceho prášku, 1 šálka olúpanej a nadrobno nakrájanej rebarbory, práškový cukor na posypanie... POSTUP PRÍPRAVY Rebarboru zmiešame s 1 PL hladkej múky,. V miske si ušľaháme maslo s cukrom do peny, po jednom zašľaháme vajcia /zakaždým dôkladne prešľaháme/, potom zašľaháme extrakt a soľ. Múku zmiešame s kypriacim práškom a na nižšej rýchlosti vmiešame do cesta.Nakoniec vareškou zamiešame rebarboru. Formu na biskupský chlebíček vymastíme a vysypeme múkou /alebo len vyložíme papierom na pečenie/ vylejeme cesto, povrch posypeme práškovým cukrom /vytvorí sa chrumkavá kôrka/ a pečieme na 170°C, 60 minút /odskúšame si špajdlou/. Po vychladnutí vyklopíme a nakrájame na pláty. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kokosovo malinové scones.POTREBNÉ PRÍSADY Milujem, keď môžem rodinku prekvapiť na raňajky niečím výnimočným a netradičným,. A tieto scones koláčiky si svoju misiu - milo prekvapiť :-) splnili na 1*. Je skvelé si ich predpripraviť večer a ráno ich dať len piecť a ak sa nám zdá jedna dávka priveľa, môžu neupečené "počkať" v mrazáku na svoj čas. XXX 2 1/2 šálky hladkej múky, 1/2 šálky kryštálového cukru, 1 ČL kypriaceho prášku, 1/4 ČL soli, 1/2 šálky studeného masla /nakrájame na drobné kocky/, 2 vajci, 1 šálka kokosového mlieka, 3/4 šálky kokosu,1 šálka malín /pokojne môžu byť mrazené/ XXX Na posypanie 2 ČL cukru a 1/2 ČL mletej škorice...XXX trochu kokosového mlieka na potieranie POSTUP PRÍPRAVY Zmiešame 1/4 šálky kokosového mlieka a 1/2 šálky kokosu. V miske si zmiešame múku, cukor, kypriaci prášok a soľ. Premiešame. Do kokosového mlieka zmiešaného s kokosom vmiešame ešte vajíčka a nalejeme to do múky. Pridáme zvyšný kokos a maliny. Premiešame a rýchlo vmiešame maslo varechou /nechceme, aby sa roztopilo./ Ak sa cesto príliš lepí, prisypeme trošku hladkej múky. Cesto vyklopíme na jemne pomúčenú dosku a rozvaľkáme na hrúbku 2,5 cm /treba dodržať/ a vykrojíme kolieska s priemerom cca 6-8 cm. Scones prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie, ktorý sa nám zmestí do mrazáku, potrieme kokosovým mliekom, posypeme cukrom zmiešaným so škoricou a necháme 30 minút zmraziť. /ak si ich chceme piecť ráno a cesto si pripravíme večer, dáme ich na noc do mrazáku a potom necháme cca 15-20 minút pri izbovej teplote "povoliť"/: Pečieme na 200°C, 20-25 minút. Po vychladnutí majú byť vnútri vláčne. Prekrojíme ich a natierame maslom a džemom alebo len s lyžičkou bieleho jogurtu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 29.8.2018, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tartaletky so slaným karamelomPOTREBNÉ PRÍSADY Na 3 kusy (priemer 10 cm) potrebujeme : cesto 50 g hladká múka 50 g špaldová celozrnná múka (jemne mletá) 1 žĺtok štipka soli 20 g práškový cukor 50g maslo izbovej teploty plnka 100 g krupicový cukor 60 g smotana na šľahanie 30 g maslo izbovej teploty 1 ČL vanilkový extrakt soľ podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín na cesto spracujeme kompaktnú hmotu, zabalíme a dáme do chladničky asi na 30 minút odpočinúť. Následne rozdelíme na 3 časti, prepracujeme a rovnomerne roztlačíme do formičiek. Dáme papier na pečenie, nasypeme fazuľu (aby sa cesto v strede nevydulo) a pečieme v rúre zohriatej na 180°C asi 8 minút, fazuľu aj s papierom odstránime a dopečieme ešte 6-7 minút, aby sa upiekol aj spodok. Ak nemáte fazuľu, stačí cesto popichať vidličkou a upiecť - ak by sa cesto v strede preda len trocha vydulo, po upečení ho stačí jemne stlačiť napríklad lyžicou a usadí sa. Po upečení vyberieme z rúry, necháme trocha vychladnúť, vyklopíme z formičiek (malo by to ísť úplne ľahko) a necháme úplne vychladnúť (ja používam formičky s nelepivou povrchovou úpravou, nemusím ich ani mastiť a vždy sa mi korpusy pekne vyklopia). Na plnku si v panvici s vyšším okrajom alebo v hrnci upálime cukor na karamel (nasypeme cukor a na miernom ohni necháme za občasného miešania roztopiť) - trvá to iba chvíľu, treba sledovať aby sa cukor nespálil. Keď je cukor roztopený pridáme smotanu - vlievajte opatrne, hmota dosť pení. Rozmiešame prípadné hrčky, pridáme vanilkový extrakt, maslo a soľ (soľ radšej postupne, treba ochutnávať, aby nebol karamel až príliš slaný) - alebo soľ môžete úplne vynechať a budeme mať iba sladkú plnku. Odstavíme z ohňa a za občasného miešania necháme čiastočne vychladnúť a zhustnúť. Nalejeme do upečených korpusov a necháme v chladničke stuhnúť. Ozdobíme podľa fantázie - ja som použila bielu čokoládu roztopenú s troškou kokosového oleja. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
S princeznou Sofiou...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,6 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, džem zo zmesi ovocia, mascarpone krém, lesné ovocie, poťah Smartflex Velvet... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 50981-50990) | << predošlé 1,.,5094, 5095, 5096, 5097, 5098, 5099, 5100, 5101, 5102, 5103, 5104,.,5120 ďalšie >> |