. .. .. .. .. .. .
. .

Rebarborový librový koláč... - RECEPT 60597

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 105501 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Rebarborový librový koláč...


[ recept č. 60597 zo dňa  ]


Rebarborový librový koláč...


POTREBNÉ PRÍSADY

Jednoduchý a veľmi nenáročný koláčik, ktorý chuťou nesklame...1 šálka masla, 1 šálka kryštálového cukru, 1 PL mandľového extraktu, 4 vajcia, 2 šálky hladkej múky + 1 PL, 1/2 ČL soli, 1/4 PL kypriaceho prášku, 1 šálka olúpanej a nadrobno nakrájanej rebarbory, práškový cukor na posypanie...

POSTUP PRÍPRAVY

Rebarboru zmiešame s 1 PL hladkej múky,. V miske si ušľaháme maslo s cukrom do peny, po jednom zašľaháme vajcia /zakaždým dôkladne prešľaháme/, potom zašľaháme extrakt a soľ. Múku zmiešame s kypriacim práškom a na nižšej rýchlosti vmiešame do cesta.Nakoniec vareškou zamiešame rebarboru. Formu na biskupský chlebíček vymastíme a vysypeme múkou /alebo len vyložíme papierom na pečenie/ vylejeme cesto, povrch posypeme práškovým cukrom /vytvorí sa chrumkavá kôrka/ a pečieme na 170°C, 60 minút /odskúšame si špajdlou/. Po vychladnutí vyklopíme a nakrájame na pláty.
<< Výborné cviklové krémové risotto | Rebarborový librový koláč... | Kokosovo malinové scones. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu