končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
stavnaty br. reznik s oblohouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.6.2010, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Sote od senkarkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 cibula, 250g svieckova, 250g bravcova panenka, 3-4 struciky cesnaku, 250g sampionov, zavarane uhorky, kecup, horcica, pikantna omacka, kapia, 2PL sojova omacka, 1PL worchester POSTUP PRÍPRAVY Cibulu spenim na olivovom oleji, nakrajam maso na vacsie kocky, pridam k cibuli, PRUDKO osmazim. Pridam cesnak. Maso osolim, okorenim, dam sampiony(nakrajane na velke kusky, aby nezanikla ich chut), uhorky pokrajam, pridam k masu aj s kapiou. Podusim cca 10minut, ak je to moc suche, dam TROSKA vody. Potom dam kecup, horcicu, trosku pikantnej omacky, sojovu a worchester. Este par minut dusim, aby bolo masko makke. Strasne dobre sote a velmi rychle. Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana Š. (JanaTrnava) ID 143450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.5.2010, 19:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečená bravčová krkovička s bylinkamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčovej krkovičky, 4 strúčiky cesnaku, rasca, majoránka, tymián, rozmarín, soľ, 100 g masla, olej POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Očistené a umyté mäso vcelku osoľte potrite rozotreným cesnakom, posypte rascou, majoránkou, rozmarínom a tymiánom. Ochutené mäso uložte na vymastený pekáč, z oboch strán prudko opečte a podlejte horúcou vodou. Na mäso poukladajte kúsky masla, pekáč zakryte a v horúcej rúre pomaly pečte. Pred koncom pečenia mäso odokryte, podlejte výpekom a upečte dočervena. Upečenú krkovičku pokrájajte na plátky a podávajte s opekanými zemiakmi a dusenou červenou kapustou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového mäsa na guláš 2 cibule olej 1 veľký paradajkový pretlak(asi 300g) 2 malé konzervy sterilizovaného hrášku(1 do gulášu 1 do ryže) 2 kocky hovädzieho bujónu soľ ml.čierne korenie múka na zahustenie 1 lyžica masla Ryža: 1 kg ryže lyžica masti 1.5 l horúcej vody 1 PL vegety 1 cibuľa. Navrch: 200g údeného syra POSTUP PRÍPRAVY Postup: Na masti speníme nakrájanú cibuľu,pridáme nakrájané mäso na kocky,vlejeme pretlak,pomiešame,dáme bujón,čierne korenie,vodu z jedého hrášku(hrášok odložíme zatiaľ),podlejeme vodou,dusíme domäkka.Keď je mäso mäkké,vlejeme hrášok,zahustíme múkou,osolíme.Dáme lyžicu masla na zjemnenie. Ryža:Na masti opražíme nakrájanú cibuľu,pridáme odkvapkanú ryžu,dobre opražíme,dáme vegetu,zalejeme horúcou vodou.Pridáme hrášok aj s nálevom,osolíme.Keď ryža začne vrieť,stíšime na minimum(el.sporák 3),zakryjeme a dusíme 40minút.Ryžu neotvárame ani nemiešame!Guláš podávame s hráškovou ryžou posypaný strúhaným údeným syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Monika D. (mnimna) ID 3878 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené rezníkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tak pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY rodinná oslava narodenín. Tu som bola v 4. mesiaci, a nik to ešte okrem nás troch nevedel :) Už mi aspoň chutilo lepšie jesť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.10.2008, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečene zemiačky s klobaskou a slaninkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY k tomu vynikajuca omačka z majonezy, kečupu a horčice..... POSTUP PRÍPRAVY jednoduche a skveleeeeeeee OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 24.6.2009, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rezne od babičkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °° 6-8 bravčových rezňov (600-800g)°°1kg zemiakov°°3 vajcia°°4strúčiky cesnaku°°100g hladkej múky°°500g mrkvy°°250g petržlenu°°250g zeleru°°2 cibule°°6-8 plátkov oravskej slaniny°°korenie "divočina"°°majorán°° 1 bobkový list°°celé čierne korenie°°nové korenie°°mleté čierne korenie°°soľ°°olej na potretie pekáča POSTUP PRÍPRAVY - Umyté a osušené rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a korením "divočina". - Mrkvu,petržlen a zeler očistíme a postrúhame na hrubšom strúhadle,cibuľu pokrájame nadrobno. - Očistené zemiaky najemno postrúhame,pridáme vajcia,prelisovaný cesnak,hladkú múku,majorán,soľ a pripravíme si cesto ako na zemiakové placky. - Dno vyššieho pekáča potrieme olejom,pridáme pokrájanú cibuľu,postrúhanú zeleninu,celé čierne a nové korenie a bobkový list. - Na zeleninovú vrstvu poukladáme rezne,ktoré obložíme plátkami slaniny. Všetko zalejeme zemiakovým cestom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
talianske syrovo sunkove reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravcove nevyklepane tensie rezne,(mozu byt aj kuracie),mozzarella alebo tvrdy nastruh.syr,sunka,sladka smotana,vajicka,muskat.,nastruh.orech,struhanka,muka,sol,vyvar z bujonu POSTUP PRÍPRAVY Rezne osolime,vytrepeme vajicka pridame sladku smotanu nastruh.syr a muskat.orech.Vsetko dobre vymiesame.Rezne obalujeme:muka,vajickova zmes,struhanka.Potom ich vysmazame na oleji.Vysmazene rezne vyberieme a vlozime do vacsej panvice.Na rezne poukladame sunku,pretlacenu mozzarellu alebo postruh.syr,vsetko podlejeme vyvarom z bujonu.Nechame varit asi 10min.Rezne podavame bez vyvaru.Ako prilohu pouzijeme zemiakove pyre alebo ryzu.Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) adriana b. (tuscania) ID 141754 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.3.2010, 10:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
nas dnesny obedPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cinska polievka na ostrokyslo, bravcove kare s syrovo-sampinonovov omackou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivana Č. (likerik) ID 39884 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.3.2010, 11:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
HRBATÉ MASOPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička (ja som použila karé) nakrajaná na plátky asi tak 600 g,4ks žampiony, 1 cibula, 10 dkg šunky, 4 rožky - použila som grahamové, 2 dcl mlieka, 2 vajcia, soľ, mlete čierne korenie, cesnak, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme, nasolime a naukladáme do zapekacej misy nahusto vedľa seba, podlejeme vodou a dáme zakryté do rúry na 200 stupnov asi na 20 minut. Medzitým si na oleji osmahneme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme nakrájané žampiony a šunku a chvílu podusíme. Nakrájame si na kocky rožky, zalejeme ich mliekom, pridáme vajíčka a žampiónovú zmes, osolíme a pridáme podľa chuti korenie, cesnek a petržlenovú vňať. všetko dobre premiešame. vyberieme z rúry predpečené mäso a zmesou ho celé potrieme tak aby bolo zakryté. znovu dáme do rúry zakryté dopiecť už len na 180 stupnov na dalsich 40 minut. na konci už len na chvílku odokryjeme aby sa chytila kôrka:-) recept pochádza z www.toprecepty.cz. trosku som ho upravila. kto ma zaujem moze skusit original. dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Dana B. (salonuska) ID 59366 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 7.6.2010, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |