končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 204 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |
SLADKÉ JEDLÁ |
Dulce de leche cheesecakePOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/03/dulce-de-leche-cheesecake.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:zaklad:185g lotus susienok 1 1/2 PL cukru 85g masla,roztopeneho 1/8 CL mletej skorice cheesecake:910g kremoveho syra(ja som pouzila znacku philadelphia) 150g cukru 4 vajicka ,izbovej T 280g dulce de leche Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (9) posledné: 6.3.2015, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Rebarborovo kokosova penaPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/03/rebarborovo-kokosova-pena.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:250g rebarbory 50g cukru 1 PL medu 180ml slahacky 100ml kokosoveho kremu amaretky kokosove lupienky Postup:Rebarboru ocistime a nakrajame na mensie kusky.V malom hrnci ju zmiesame s cukrom a medom a varime asi 10 minut domakka.Na zaciatku varenia mozeme pridat asi 2 PL vody.Dame vychladnut. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 2.3.2015, 14:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Cokoladovo limetkovy mud cakePOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/02/cokoladovo-limetkovy-mud-cake.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:120g tmavej cokolady 100g masla,nakrajane na kocky nastruhana kora z 3 limetiek stipa soli 3 vajicka (velkost L ) 150g krupicoveho cukru 50g hladkej muky Postup:Ruru si predhrejeme na 180C.Tortovu formu (20cm) si namastime a vylozime papierom na pecenie. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 26.2.2015, 23:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Peceny camembertPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/02/peceny-camembert.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:250g camembert rozmarin olivovy olej Postup:Ruru si predhrejeme na 180C.Camembert si rozbalime a vrchnu cast syra si odkrojime ..Do syra si dame par malych vetviciek rozmarinu prelejeme troskou olivoveho oleja.Dame piect na 15-20min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 16.2.2015, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pomarancove zele s kardamonom a granatovym jablkomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/02/pomarancove-zele-s-kardamonom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:6-7 velkych pomarancov (dokopy by nam mali dat 750ml stavy) 50g krupicoveho cukru 2 granatove jablka 1 citron 6 celych kardamonov 5 platkov zelatiny Postup:Odkrojime si zopar pruzkov kory z pomaranca a citronu.Odstavime si pomarance,granatove jablka a citron.Stavy dame do hrnca a pridame cukor a kardamon (trosku si ich rozpucime nozikom a do hrnca pridame aj semienka ktore nam z nich vypadli ). Stavy si zohrejeme na najnizsom ohni a zohrejeme (po okrajoch hrnca by nam stava mala bublat.Stavu nesmieme priviest k varu ! )..Vypneme ohen a nechame stat 15 minut.Po 10 minutach si pripravime zelatinu a to tak ze si zelatinove platky namocime do studenej vody a nechame napucat.Stavu si precedime a kardamon si odlozime .Zelatinu po vytiahnuti z vody trosku stlacime aby sme sa zbavili prebytocnej vody ...A pridame do teplej stavy ( nesmie!!! byt horuca-vriaca inak vam to nestuhne! )..Premiesame.Zelatina sa nam takmer okamzite rozpusti...Stavu si porozdelujeme do poharikov ..Ja som si potom do kazdeho poharika pridala kardamon ktory som si predtym odlozila cim sa nam zvyrazni chut ..Ulozime do chladnicky a nechame stuhnut aspon 4-5 hodin. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 9.2.2015, 10:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Kremova porova polievka so zemiakmiPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/kremova-porova-polievka-so-zemiakmi.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 cibula 3-4 pory (biela a jasno zelena cast dokopy 500g) 3 PL panenskeho olivoveho oleja 25g masla 2 zemiaky(500g) sol cierne korenie olivovy olej Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 29.1.2015, 10:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Cokoladovo hruskovy kolac podla Nigelly LawsonPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/cokoladovo-hruskovy-kolac-podla-nigelly.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:830g hrusiek (z konzervy) 125g hladkej muky 25g kakaa 125g krupicoveho cukru 150g masla ,izbovej T 1 CL prasku do peciva 1/4 CL sody bikarbony 2 vajicka (velkost L) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 27.1.2015, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Boeuf BourguignonPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/boeuf-bourguignon.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:170g prerastenej slaniny 1.4kg hovadzieho zadneho (nakrajane na 2 cm kusky) 1 nakrajana mrkva 1 nakrajana cibula sol cierne korenie 1 PL muky 750 ml plneho mladeho cerveneho vinka (Beaujolais, Burgundske alebo Chianti) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 9.3.2015, 12:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Tuniak s fazulouPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/tuniak-s-fazulou.html POSTUP PRÍPRAVY otrebujeme:150g tuniak v konzerve 400g konzerva bielej canellini fazule 1 cervena cibula sol cierne korenie olivovy olej Postup:Cibulu si nakrajame na drobno.Dame do misky a pridame fazulu (scedime) a tuniaka (tiez ho scedime)..Vsetko poriadne premiesame..Osolime,okorenime a prelejeme olivovym olejom..Papame s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.1.2015, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Toskanska fazulova polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/toskanska-fazulova-polievka.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 PL olivoveho oleja 1 cervena cibula,nakrajana na drobno 1 strucik cesnaku,nasekani na drobno 1 mrkva,nakrajana na drobno 2 zelerove stonky,nakrajane na drobno 400g konzerva krajanych rajcin 1PL rajcinoveho pretlaku 600ml zeleninoveho vyvaru Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 19.1.2015, 20:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 204 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |