končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 38 (zobrazuje sa 31-38) | << predošlé 1, 2, 3, 4 |
CUKROVINKY |
Čokoládová penaPOTREBNÉ PRÍSADY 200g bielej alebo tmavej čokolády, 1PL masla, 75ml vody, 3 vajcia, 2 CL rumu, cukor POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 3.12.2012, 18:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Herkules palacinkyPOTREBNÉ PRÍSADY palacinky: múka, vajcia, mlieko, soľ ........ plnka: 500g mleté mäso, paradajkový pretlak, kyslá smotana, cibuľka, paprika, mleté korenie, soľ, feferónový krem .... obal: strúhanka, vajcia, múka, olej na vypraženie ... príloha: hranolky, zelenina, tatárska omáčka, - podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 28.12.2013, 8:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Kakaový pribináčikPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5l mlieka, kakaový puding, 250g tvarohu, vanilkový cukor, 2PL stéviový cukor, 100 ml smotany na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si puding, ktorý necháme vychládnuť, vyšľaháme si smotanu, potom si vyšľaháme tvaroh s vanilkovým cukrom, šľahačku pridáme do tvarohu a premiešame. Tvaroh so šľahačkou pridáme do vychladnutého pudingu a premiešame a rozdelíme do mištičiek a môžeme podávať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 1.12.2012, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Dia piškótyPOTREBNÉ PRÍSADY 30 g cukru - Sorbit, 3 vajcia, 100g celozrnná jemne mleta múka POSTUP PRÍPRAVY Rozdelíme si bielky a žĺtky to 2 nádob. 10 g cukru pridáme do žĺtkov a 20 g cukru do bielok. Z bielok a cukru si vyšľaháme tuhý sneh. Potom si zo žĺtkov a cukru vyšľaháme penu. Do snehu pridáme múku a vyšľahané žĺtka a zľahka premiešame. Na papier na pečenie malou lyžičkou dávame malé kopčeky cesta. Piškóty necháme piecť na 180 stupňov cca 10-15 min. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Dobošová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: vajcia, kryštálový cukor, polohrubá máka, masť.......plnka: 1kg masla, 8 vajec, 750 g práškového cukru, 200 g čokolády na varenie, kakao POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vyšľaháme 5 vajec s 5 lyžicami kryštálového cukru. Šlahať cca 15 min. Potom pridáme 5 lyžíc polohrubej múky a trochu vyšľaháme. Plech sa vymastí rozpustenou masťou a dobre posype preosiatou múkou. Cesto sa pečie cca 4-5 min. Po upečení sa urobí nové cesto, nie naraz s viacerych vajec aby cesto nekleslo. Cestá neukladať na seba, kým sú teplé aby sa nezlepili............. Plnka: Na pare si vyšľaháme vajcia spolu s práškovým cukrom. Kým sa vajcia s cukrom vyšľahajú necháme rozpustiť varovú čokoládu. Do vyšľahaných vajec postupne pridáme 3-4 PL lyžice kakaa a rozpustenú čokoládu a vyšľaháme. Šľaháme stále nad parou.\r\n\r\n2 najlepsie cestá si dáme bokom. 1 pojde na spodok torty a druhé na vrch torty. Cestá potom natierame plnkou. Kraj torty sa potrie plnkou a posype pomletými orechami. Vrch tory sa potrie rozpustenou čokokoládou a ozdobý sa. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 5.8.2014, 17:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Likérové špicePOTREBNÉ PRÍSADY okrúhle detské piškóty, 270 ml vody, 3 PL solamylu, 250 g kryštálového cukru, 600 g čokolády na varenie, 500 g stuženého tuku (Cera), vaječný likér, prášková šlahačka POSTUP PRÍPRAVY Trochu vody odlejeme do pohára, zvyšnú vodu s cukrom dáme variť, do vody v poháry pridáme solamyl a rozmiešame, rozmiešany solamyl pridáme do zohratej vody s rozpusteným cukrom a varíme kým sa neurobí tuha hmota. Túto hmotu si dáme vychladit a kým sa chladí dáme rozpustit 400 g varovej čokolády. Stužený tuk si nakrájame na menšie kusy, pridáme za lyžicu roztopenej varovej čokolády a spolu tu šlahačom vymiešame. Keď je hmota a čokoláda vychladnutá postupne pridávame do rozmiešaneho stuženého tuku. Vznikne čokoládová plnka, ktorú sa nechá niekolko hodin postáť pri izbovej teplote. Pomocou špeciálnej hlavice (špičky) na špice sa potom vytvárajú špice, ktoré sa vyplnia likérom, ktorý je zahustený práškovou šlahačkou. Na vrch špicou sa vytlačia čiapočky a zatuhnuté špice sa nakoniec namáčajú v rozpustenej varovej čokoláde. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 30.1.2013, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrové chuťovkyPOTREBNÉ PRÍSADY kysnuté cesto: 1 kg polohrubej múky, 1 kocka droždia, 5 dcl mlieka, prášok do pečiva, 2,5 dcl olej, 1 vajce + 1 žĺtok.............. Plnka: 30 dkg syr údený alebo tehla, 3 strúčky cesnaku, 1 smotana na šľahanie, 1 malá tatárska omáčka, 30 dkg šunky. POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Zo surovin vymiešať cesto, nechať ho vykysnúť. Vykysnuté cesto potom vyvaľkať asi na hrúbku 0,5 - 1 cm. Povykrajovať kolieska, potrieť ich vajcom a posypať sezamom. Upečené prekrojiť a naplniť plnkou. Plnka: Všetko na jemno postrúhať a vymiešať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Parížske rožkyPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 25dkg práškový cukor, 25dkg mleté orechy, 12dkg masla (smetol), za hrsť hrubej múky, ................. plnka: 2x200g masla, 8 lyžíc kryštál.cukru, 4 vajcia vanilkový cukor, kakao, .................. poleva: varová čokoláda Cera POSTUP PRÍPRAVY Z prísad na cesto vypracujeme cesto, ktoré vtláčame do pomúčených formičiek mesiačkového tvaru. Pečieme v mierne vyhriatej rúre. Pečieme približne 8 min. Z formičiek ich vyklepávame vychladnuté. Na vychladnuté vytláčame plnku a namočíme do rozpustenej varovej čokolády. Plnka: Z bielok vyšľaháme sneh, pridáme vanilkový cukor a ešte premiešame. Do snehu s vanil.cukrom pridáme žĺtka a ešte vyšľaháme. Celé to ešte šľaháme 8 min. nad parou. Necháme to vychladnúť. Zatiaľ si vyšľaháme maslo s kryš.cukrom. Do vychladnutého snehu pridáme kakao a premiešame. Nakoniec pridáme maslo s cukrom a celé to ešte vyšľaháme a môžeme dať na pripravené rožky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 38 (zobrazuje sa 31-38) | << predošlé 1, 2, 3, 4 |