končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.572 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,158 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Arašidové sotéPOTREBNÉ PRÍSADY balenie kuracích pŕs, arašidové maslo – najlepšie s kúskami arašidov, sójovú omáčku, čierne korenie, grilovacie korenie, sušený cesnak, čili korenie, olivový olej, mrazenú čínsku zeleninú zmes, soľ, sezam, sladkú čili omáčku POSTUP PRÍPRAVY eleninu dáme udusiť do hrnca s osolenou vodou. Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky. Na panvicu dáme trochu oleja, pridáme kuracie prsia a rovno ich začneme ochucovať: jemne poprášime čiernym a grilovacím korením, sušeným cesnakom a trochou čili. Opekáme kým sa nám mäso zatiahne 10-15 minút. Pred koncom pridáme 2 PL arašidového masla a 2 PL sójovej omáčky a dobre premiešame, aby sa obalili všetky kúsky. Ešte chvíľu opekáme do chrumkava. Podávame posypané sezamom s čínskou zeleninou a sladkou čili omáčkou. www.fitgourmet.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Jemné hydinové špízy s ananásomPOTREBNÉ PRÍSADY rozpis na 4 porcie : cca 600 g hydinového mäsa (morčacie prsia, kuracie prsia, kuracie horné stehienka bez kosti a kože), 1 dl ananásového džúsu alebo šťavy, 1-2 PL citrónovej šťavy, 2-3 PL rumu (netreba sa ho báť, vypečie sa a nebude ho cítiť), 1 PL hnedého cukru, 2 PL, 2 ČL citrónovej kôry z bio citróna, 1 PL oleja, soľ, ananás (čerstvý alebo z konzervy) POSTUP PRÍPRAVY ... mäso umyjeme, očistíme a nakrájame na väčšie kocky, z ostatných surovín (okrem ananásu) urobíme marinádu, naložíme do nej mäso aspoň na 4 hodiny (ja som marinovala 24 hodín) ... následne napichujeme na ihly alebo špajdle mäsko striedavo s ananásom a grilujeme na grile (190°C) alebo v rúre (200°C) cca 15 minút, počas grilovania otáčame ... špízy sú jemnej, lahodnej chuti s jemne kyslastou chuťou ananásu (ja som robila z kuracích vykostených horných stehienok) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Voňavé indické špízy TIKKAPOTREBNÉ PRÍSADY rozpis na 4 porcie : 3 - 4 kusy kuracích pŕs bez kože, 2 červené cibule ... na marinádu : 150ml bieleho jogurtu, 3/4 ČL mletej rasce, 3/4 ČL mletého koriandra, 2 ČL strúhaného čerstvého zázvoru, 3 strúčiky cesnaku, 3 PL oleja, 2 PL citrónovej šťavy, 1 ČL soli, 1/2 ČL kurkumy, 1/2 ČL korenia Garam masala, 1/2 ČL mletého čierneho korenia, 1/4 ČL kajenskej papriky (kajenského korenia - ja som nemala a dala som čili) POSTUP PRÍPRAVY ... výborné a voňavé kuracie mäsko, ktorým môžeme prekvapiť napr. návštevu .... Do mixéra dáme všetky suroviny na marinádu a zmixujeme. Kuracie prsia nakrájame na väčšie kocky, cibule na 1/4, ktoré rozoberieme na jednotlivé lupene (cibuľu krájame až pred pečením). Marinádou zalejeme pokrájané kuracie prsia, prikryjeme fóliou a necháme marinovať 4 hodiny. Po uplynutí času nastokávame kocky mäsa na striedačku s cibuľou na špajle alebo špeciálne ihly na špízy, dáme na plech vyložený papierom na pečenie, aj nám zvýšila marináda, polejeme ňou jednotlivé špízy. Pečieme v rúre vyhriatej na 190°C (funkcia gril) spolu cca 15 minút (jeden krát obrátime). Vhodná príloha je ryža + studená omáčka (150 ml vychladeného bieleho jogurtu rozmixujeme s malou viazaničkou mäty, osolíme). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuře ala bažantPOTREBNÉ PRÍSADY Naporcované kuře,mrkev ,petržel celer,slaninu, cibuli,sůl,tymián,bobkový list,nové koření,jalovec,máslo, POSTUP PRÍPRAVY Vyškvaříme slaninu,na to dáme orestovat cibuli s nakrájenou zeleninou,přidáme koření a kuře,přidáme čtvrtku másla ,mírně podlijeme a pečeme do změknutí. Příloha pečené brambory v troubě. Pokud podáváme s rýží,výpek se zeleninou rozmixujeme na omáčku.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.4.2015, 8:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Špeci mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY pol kila kuracích pŕs, korenie, 2 šľahačkové smotany, 2 tavené syry ( bambino) niva, 3 červené cibule, 5-7 lyžíc medu , olej POSTUP PRÍPRAVY Toto mäsko milujeme. To keď sa spoja tie chute , to je niečo famózne. Odporúčam Vám vyskúšať :) 1. mäsko si narežeme na rezne a okoreníme podľa chuti 2. opečieme ho z oboch strán na miernom ohni. Stačí tak do biela keďže sa bude ešte zapekať 3.vložíme ho do zapekacej misy a polejeme výpekom z panvice Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Lucia K. (Lucia K.) ID 305355 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.11.2015, 18:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Chutné *stredomorské* kuracie prsiaPOTREBNÉ PRÍSADY Rozpis pre 4 osoby: 2 kuracie (morčacie) prsia, soľ, korenie, hladká múka, olivový olej, 2 citróny, 300 ml bieleho vína, 200 ml slepačieho vývaru, 4 veľké PL studeného masla, 2 PL kapár príp. olív (nemusí byť), na ozdobu - 1 paradajka nadrobno pokrájaná a hrsť sekanej petržlenovej vňate POSTUP PRÍPRAVY Výborný a svieži receptík stredomorskej kuchyne ...prsíčka prerežeme na polovice tak, aby nám vznikli 4 tenšie kusy. Osolíme, okoreníme, obalíme v múke ochutenej soľou a korením. Z citróna vyrežeme mesiačiky (podľa mňa bohato stačí aj 1 citrón). Pred podávaním na panvici rozohrejeme olivový olej a opečieme na ňom z oboch strán mäso, cca 3 minúty z každej strany a vyberieme von. Do výpeku, ktorý zostal v panvici, nalejeme víno a necháme minútku prevariť. Následne pridáme vývar a varíme ešte minútu, pokiaľ sa omáčka nezredukuje. Odstavíme omáčku preč zo sporáka. Pridáme studené maslo, mesiačiky citróna a kapary (olivy), ja som kvôli farbe prihodila 1 pokrájanú menšiu paradajku. Premiešame, vrátime mäso do omáčky a posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s vhodnou prílohou (varené zemiaky, opečená bagetka, šalát, ...) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Citrónové kari prsiaPOTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, soľ, čierne mleté korenie,1 čl kari, vegeta, 1čl červená paprika, citrón,olej a voda+múka (na zahustenie) POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, osmažíme na oleji, osolíme, dáme štipku č.korenia, kari, papriku, krátko osmažíme, zalejeme vodou a pridáme umytý, na kolieska nakrájaný citrón (ja dávam 4-5ks aby to nebolo moc kyslé) a dusíme kým mäso nezmäkne a na koniec už len zahustíme s vodou a múkou. Ako príloha sú vhodné varené zemiaky alebo pyré. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lenka N. (lenkaajanko) ID 235898 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Netradicne kurcaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 cele kurca, 1 pohar ryze, 500ml oleja, pecienka kuracia, 2 jablka, 2PL hrozienok, 2 str. cesnaku, postruhanu citron. koru, sol, korenie, 1PL medu, 50ml konaku POSTUP PRÍPRAVY Neviem, ci tu taky recept je, ak nie tak odporucam vyskusat, tym ktori maju radi sladko slane jedla. :-) Kurca si vykostime. Ryzu treba uvarit, vychladnutu zmiesat s hrozienkami /umyte/, pokrajane jablka na kocky, cesnak, citr. koru, pokrajanu pecienku, sol, korenie. Urobime plnku. Vykostene kurca zosijeme a postupne naplnime plnkou. Kurca osolime. Z medu a konaku si urobime marinadu a kurca potrieme. Dame na pekac s olejom a upecieme. Ako priloha hranolky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alena K. (alenie3) ID 135571 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Pecene kuracie stehna s olivami a kaparyPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/03/pecene-kuracie-stehna-s-olivami-kapary.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:4 kuracie stehna 50g kapary,preplachnute vo vode 75g ciernych oliv,prekrojene na polku 2 struciky cesnaku v supke 250ml bieleho vina 1 PL olivoveho oleja 3 stonky tymianu mlete cierne korenie Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.3.2015, 23:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kura pod perinou...POTREBNÉ PRÍSADY 1 menšie kurča, 500g mletého mäsa, 2 rožky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, soľ, mletá červená paprika, vegeta, olej POSTUP PRÍPRAVY Kura, umyjeme, nakrájame na malé kúsky /môžeme stiahnúť aj z kože/, osolíme a posypeme mletou červenou paprikou, poukladáme na plech alebo do jenskej misy... Rožky namočíme do vody, vyžmýkame, zomelieme spolu s cibuľou a cesnakom a pridáme k mletému mäsu. pridáme k tomu aj vajíčka, osolíme, pridáme trochu vegety a dobre premiešame. Touto plnkou úplne prikryjeme pripravené kuriatko, šupneme do rúry a pečieme na 180 °C, 1 hodinku. Podávame s ryžou alebo so zemiakovou kašou... Kuriatko zostane krásne šťavnaté, mäkučké a bude sa oddeľovať od kosti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 13.9.2015, 19:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.572 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,158 ďalšie >> |