končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 255 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,26 ďalšie >> |
DIETY |
Krémová polievka s medvedím cesnakomPOTREBNÉ PRÍSADY olivový olej pór cuketa hubový bujón medvedí cesnak POSTUP PRÍPRAVY Na olivovom oleji podusíme pokrájaný pór, pridáme pokrájanú cuketu, trošku podusíme, pridáme vodu a hubové bujóny. 20 minút varíme, odstavíme, pridáme dve hrste medvedieho cesnaku a rozmixujeme tyčových mixérom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana P. (pal) ID 17273 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Zapekaná cukina so syrom a paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY na 1 cuketku: 2 paradajky°°°tvrdý syr /oštiepok/°°°2 strúčiky cesnaku°°°3 PL olivového oleja°°°bazalka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Zase niečo dobré na bielkoviny pre 90dňovky :-). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 28.6.2013, 13:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Banánové lievancePOTREBNÉ PRÍSADY Týmto receptom som sa inšpirovala z internetu a musím povedať, že boli veľmi chuťovo lahodné. Doma som mala ponačínané banány, čo deti nedojedli, a také nahnednuté boli na lievance najvhodnejšie.\r\n\r\nČo budete potrebovať: 3 ks zrelého banánu, 1 odšťavený pomaranč, 2 PL cukor hnedý, 1 hrnček múka špaldová celozrnná hladká, 1/4 KL sóda bikarbóna, 1/4 KL prášok do pečiva, štipka soli, ananás, javorový sirup POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme si veľmi zrelé banány. Ošúpeme ich a preložíme do misy. Pridáme pomarančovú šťavu a cukor. Banány roztlačíme a všetko spolu premiešame. Pridáme múku, kypriaci prášok sódu bikarbónu, soľ a metličkou premiešame, kým sa suroviny nespoja. Panvicu na lievance potrieme olejom, rozohrejeme a lyžicou nalejeme cestíčko. Lievance pečieme z oboch strán na miernom ohni do zlatohneda. Na tanier pridáme pokrájaný ananás a prelejeme to aj s lievancami javorovým sirupom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 11.12.2015, 21:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Delená strava - kuracie špízy s cherry paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Ponúkam vám jednoduchý a pritom veľmi chutný recept do delenej stravy v bielkovinový deň. Čo budete potrebovať: 2 kuracie prsia, menšie šampiňóny, cherry paradajky, grilovacie korenie, trochu oleja, soľ, biely jogurt, 2 strúčiky cesnaku POSTUP PRÍPRAVY nakrájajte si kuracie prsia na kocôčky a striedavo s paradajkami a šampiňónmi napichujte na drevené špajdle. Do oleja nasypte grilovacie korenie a ponatierate tieto špízy touto zmesou. Nechajte aspoň 12 hodín stáť a potom dajte do rúry vyhriatej na 200°C na plech ugrilovať takých 20 minút. Do bieleho jogurtu dajte prelisované strúčiky cesnaku, premiešajte. Špízy servírujte na tanieri so zeleninou a s jogurtovým dipom. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Delená strava - Cestoviny s cuketovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 balíčka bezvaječných špagiet, 2 cukety, soľ, olivový olej, 3 strúčiky cesnaku, špagetové korenie, údené tofu POSTUP PRÍPRAVY V osolenej vode uvarte špagety. Cukety dobre umyte, končeky odrežte a celé aj s kožou nahrubo nastrúhajte. Na oleji opražte nakrájaný cesnak, pridajte cuketu, soľ a špagetové korenie, chvíľku poduste, aby cuketa pustila vodu a zmäkla. Odstavte, pridajte špagety, servírujte na tanier. Posypte postrúhaným tofu syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Delená strava - Gnocchi s hlivovo-mrkvovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY balíček gnocchi, olej, 1 stredne veľká cibuľa, 1 väčšia mrkva, 400g hlivy ústricovej, 1dl sójovej smotany (alebo 1dl sójového mlieka + 1 PL solamylu), soľ POSTUP PRÍPRAVY Podľa návodu si uvarte gnocchi, ak nezoženiete, môžete si ich spraviť podľa tohto receptu, ale nedajte do cesta vajíčko, nahraďte ho vajahitom, resp. môžete použiť aj bezvaječné cestoviny. Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú hlivu, nastrúhanú mrkvu, osolíme a dusíme s trochou vody. Nakoniec pridáme sójovú smotanu a ešte chvíľu podusíme. Vmiešame gnocchi a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 17.6.2013, 22:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
TUKOZRUTSKA DIETAPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Suroviny : 6 veľkých cibúľ, hlávka kapusty, 5-6 paradajok, dve tri zelené papriky, zelerová vňať, petržlenová vňať, bujón v kocke, soľ, karí korenie, zázvor., Príprava: Všetku zeleninu nakrájame na malé kúsky, zalejeme vodou a varíme až kým zelenina nezmäkne. Konzumujeme ju vždy keď pocítime hlad a počas diéty cítime hlad takmer stále. Jesť sa dá akomkoľvek množstve. 1. deň Okrem polievky môžeme jesť všetko ovocie, len nie banány. Nápoje sú obmedzené na čajo, kávu a čistú vodu. 2. deň Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) eva t. (mimi1968) ID 114154 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 8.10.2013, 9:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Zeleninový deň, 90 dňová dieta, Zapečená šošovica so zemiakmi a šalátomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 veľká cibuľa, 2hrnčeky šošovice, zemiakový škrob, zeleninový bujón POSTUP PRÍPRAVY Zapečená šošovica... namočíme šošovicu na noc, upražíme cibuľku, pridáme šošovicu, bujón, soľ a dusíme do mäkka. Príloha je ľadový šalát s dressingom (2PL olivový olej, 1čl. horčica, 1čl kečup, 2PL acceto balzamico, rozmiešať dohladka...kto má chuť pridá cesnak pretlačený, prípadne klasickú horčicu nahradí ostrou) a pečené zemiaky (zemiak, olivový olej, soľ, prípadne pridať sušenú bazalku zmiešanú s drvenou rascou). Po úprave šošovicu zapečieme v zapekacej mise na 200st asi 15min. Pred zapečením som vmiešala zemiakový škrob aby bola pekná hustá. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Marcela Č. (stvura) ID 65960 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.2.2013, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Pohánková "jaternicová" kaša :-)POTREBNÉ PRÍSADY na 3 porcie: 250-300 ml pohánky, 1 veľká cibuľa, 1 pór, korenie 4 farieb, majoránka, vločky Nori, lahôdkové droždie (Tebi), olivový olej, morská soľ. Príloha - kyslá kapusta z vlastnej pivnice :) POSTUP PRÍPRAVY Ospravedlňujem sa za foto - fotené v práci mobilom, keďže večer som už hrniec len odložila a šla spať :-). Prisahám, že to je nepoužité a prudko jedlé :-). Recept je vymyslený, vznikol ako snaha o zdravšiu stravu po období sviatkov :-). Pohánka sa v posledných rokoch dostáva do povedomia ako súčasť zdravej výživy, hoci bola považovaná za jedlo chudobných. Viac o pohánke, jej výživovej hodnote je možné naštudovať tu: http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=6420 Nori vločky - Nori je jedna z najrozšírenejších a najpoužívanejších morských rias s príjemnou chuťou, jednoduchou prípravou a hlavne jedinečnými nutričnými hodnotami - nejdem to tu zahlcovať - všetko je na webe :). Lahôdkové droždie - tebi droždie - nie je určené na kysnutie, ale na dochucovanie jedál ako zvýrazňovač chuti alebo vône do polievok, nátierok, zeleninových jedál atď. Sú to inaktivované kvasnice, v niektorých prípadoch sú použité pivovarské kvasnice aj so sladovým výťažkom. Pridáva sa do hotového jedla na zvýšenie biologickej hodnoty jedla. Nemá kvasiace účinky a ani nenarušuje črevnú flóru a nespôsobuje poruchy trávenia, čo sa môže vyskytnúť pri konzumácii čerstvých kvasníc dokonca aj po tepelnej úprave. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy, voľné aminokyseliny. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Dagmar H. (dasula) ID 6034 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 24.4.2013, 8:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
90 DD - Cesnakove chomaciky - SPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 250ml vody, 50ml oleja, 1lyzicka cukru, 1 lyzicka soli, 250 g spaldovej muky, 150g hladkej muky, 20 g drozdia. \r\ncibulka, tekvica, rajciny, olivy, paprika, cesnak \r\npre nedietujucich kludne aj salama, mlete masko... POSTUP PRÍPRAVY Vsetko zmiesane, nechame vykysnut.\r\nOcistime si cibulku, poprazime na oleji,( pridame na kocky nakr. chudu salamu) na kolieska nakrajany cesnak- cca 4 struciky, rajciny, olivy, mozete aj papriku a inu zeleninu, pridame kecup, dochutit solou, vegetou, oregano. Nechat vychladnut.\r\nNatriet na vyvalkane cesto\r\nZavinieme ako zavin, pokrajame na platky a dame na vymasteny plech.\r\n Da sa aj posypat sezamom a lanovymi semiackami(nedietujuci mozu aj syrom) \r\nDame piect na 200°C asi 30 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana R. (stellinamia) ID 101262 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 255 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,26 ďalšie >> |