končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 381-390) | << predošlé 1,.,34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Co s malinovou stavouPOTREBNÉ PRÍSADY Viete mi, zienky domace poradit? Mam v chladnicke vyse pol litra cistej prepasirovanej malinovej stavy a neviem co s nou. Budem sa tesit na kazdy napad! POSTUP PRÍPRAVY Ako na to? ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Silvia B. (fibca) ID 14661 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 3.7.2008, 10:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
ČučoriedkyPOTREBNÉ PRÍSADY čučoriedky..... POSTUP PRÍPRAVY Dievčatá pomôžte, čo s čučoriedkami, idem robiť lekvár, niečo som zamrazila. Chcela by som zavariť, ale neviem presne ako... a tiež sirup a ten tiež neviem ako. tak baby raďte! Vopred všetkým srdečne ďakujem. Chcem to robiť dnes, ale zajtra ideme na ďalšiu várku.... takže aj zajtra vrelo uvítam receptíky a fígle. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Světlana M. (Sveťka) ID 13652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 13.8.2009, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
hrášok ktory sa vám nepokaziPOTREBNÉ PRÍSADY hrašok:),deko,voda POSTUP PRÍPRAVY 1liter vody dať prevrieť,pridat deko-preosiať !!!cez sitko zaliať hrášok- ktory sa medzitym pripravil do poharov-zavaracich...(male,či velke) a dať na hodinku sterilizovať davka na 8poharikov ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 7.7.2013, 19:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
čerešnovy džemPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY žienky poprosila by som ktora mate nejaky odskušany čerešnovy džem či by mi neposlala dakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | helena m. (helenka57) ID 36632 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.6.2011, 14:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Ríbezľovo-egrešové želé s červeným vínečkomPOTREBNÉ PRÍSADY 300 gramov ríbezlí (červených); 300 gramov egrešov; 1/8 litra vody; 300 ml červeného vínečka; 1 vrecúško zmesi na želírovanie džemov, marmelád, želé 500 gramov cukru POSTUP PRÍPRAVY Pri západe slnka nazbierané ríbezle a egreše zbavíme stopiek a okvetia a približne 5 minút povaríme v 1/8 litri vody. Následne ich prepasírujeme. Môžeme použiť aj odšťavovač - želé síce nebude také číre, ale budú v ňom chutné kúsky ovocia. Vzniknutú ovocnú šťavu odmeriame a doplníme ju červeným vínom na 750 ml. Predtým však vínečko ochutnáme, aby sme túto ovocnú fajnotu nebodaj nepokazili :-))) Primiešame zmes na želírovanie a cukor. Za stáleho miešania pokračujeme v ochutnávke vínka a popri tom privedieme zmes do varu. Varíme asi 2 minútky. Želé plníme do teplých pohárov po okraj. Poháre uzavrieme a vrchnáčiky ozdobíme vrecovinovými klobúčikmi :-) Prajem príjemné chvíle pri ochutnávke palaciniek s ríbezľovo-egrešovo-vínovým želé...manžel sa bude až za ušami zalizovať :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana Z. (zzuz) ID 11727 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Kysla kapustaPOTREBNÉ PRÍSADY kapusta, sol a dalej netusim..... POSTUP PRÍPRAVY Mamicky, nemamicky nenaklade niektora kvasenu kapustu? Chcela by som vas poprosit ak mate nejaky dobry, osvedceny recept na kvasenu kapustu ci by ste mi ho mohli napisat, kolko soli na kg kapusty, alebo sa to robi od oka. Vopred dakujem ak sa niekto najde..... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 21.1.2010, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
cesnakový picklesPOTREBNÉ PRÍSADY 3 ks hlavičky cesnaku / 1 čl jačmenného misa / 1,5 dcl pramenitej vody POSTUP PRÍPRAVY cesnak očistíme a nakrájame šikmo na tentké plátky. do 0,33 l pohára nalejeme vodu, rozmiešame v nej miso a vložíme nakrájaný cesnak. Necháme ho kvasiť s jemne prikrúteným viečkom v kuchyni minimálne 24 hodín. Nakvasený cesnak pridávame na tanier ako chuťovku, max. 5 plátkov. Po týždni cesnak nebude pikantný, ale kyslý. Takto sa môže pripraiť aj zázvor prípadne nastrúhaná cvikla. Nabudúce pridám aj foto :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 30.4.2009, 17:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
GomasioPOTREBNÉ PRÍSADY 2 poháre sezamovych semienok / 1 pohár morskej soli POSTUP PRÍPRAVY Namiesto sezamovych semienok sa mozu pouzit aj lanove semienka (ale mne moc nechutili :-) ). Takze si pripravime semienka a sol (2:1) a oprazime na suchej teflonke. Semienka sú dostatočne opražené, keď začínajú praskať. Po vychladnutí ich zomelieme a gomasio je hotové. Používame napr. do polievok, do šalátov namiesto soli, do natierok je velmi dobry... Uchovávame v suchu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.10.2009, 16:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Hruškovo banánový lekvárPOTREBNÉ PRÍSADY hrušky, banány, kryštálový cukor, gelfix POSTUP PRÍPRAVY bude ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
majmelada hruška+šlivkaPOTREBNÉ PRÍSADY recep je na mmb Mirka M. (Myrca) ID 22115 POSTUP PRÍPRAVY je dobručka,len sa mi zda,že mi malo stuhla DAKUJEM OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 381-390) | << predošlé 1,.,34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ďalšie >> |