. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Jana Č. (JanaC) ID 8240
.
mimibazar.sk/janaculakova
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.11.2006
Naposledy: 27.3.2014 10:58
Aktualizácia: 23.11.2012 15:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 54
RODINNÉ FOTOGRAFIE 191
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 25
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25 (zobrazuje sa 21-25)<< predošlé 1, 2, 3

MÚČNIKY, POHÁRE

Vínové venčeky.



POTREBNÉ PRÍSADY

250g margarínu, 250g hlad. múky, 7 pol. lyž. vína/ biele alebo červené/

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny zmiešame a necháme 1 hod. odpočívať. Potom cesto rozvaľkáme / 0,7 cm/ a vykrajujeme venčeky. Po upečení obalujeme v práš. cukre a vanilke.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Medovníčky zaručene mäkké.



POTREBNÉ PRÍSADY

500g hladkej múky preosiatej, 120g práš. cukru preosiateho, 170g margarínu, 120g medu, 2 celé vajcia, trošku soli, 1 káv.lyž. sódy bicarbony, 1/2 káv. lyž. škorice, 1/2 káv. lyž. anízu zomletého, 1/2 káv. lyž. feniklu zoml., Trošku zomlet. klinčekov a badiánu, 1káv.lyž. citron. kôry.

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny zmiešame, rozvaľkáme asi na hrúbku 1/2 cm a vykrajujeme medovníčky. Pečieme vo veľmi horúcej rúre!!!!!!!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 47 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (63) posledné: 24.11.2013, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

KOKOSOVE RAFAELO



POTREBNÉ PRÍSADY

1 dcl vody, 2vanilky, 250g práš. cukru, 250g margarínu, 250g suš. mlika, 250g kokosu.
Kokos na obalovanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Nad parou šlaháme vodu, cukor, vanilku, potom pridáme margarín, mlieko a kokos. Po vychladnutí tvoríme gulky, ktoré obalíme v kokose.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

KOKOSOVE TYČINKY



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 3 lyž. medu, 30g margarínu, 3 celé vajcia, 250g práš. cukru, 250g hlad. múky, 1/2 prášku do peč.
Poleva: 200g kryš. cukru, 1 margarín, 60g kakaa, 6 lyž. mlieka
na obalovanie kokos

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: med,margarín,vajcia a cukor vyšlaháme do peny. Potom pridáme múku a praš.do peč. Pečieme na papiery na pečenie na plechu. Po upečení pokrájame na tyčinky asi 2*4cm. Tyčinky namáčame do polevy a obalujeme v kokose.
Poleva: Suroviny rozpustíme nad parou. Ak je poleva hustá, pridáme mlieko alebo rum.
Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

KOKOSOVE REZY



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:7 bielkov, 300g práš. cukru, 200g kokosu, 5 lyž. hladkej múky
Plnka: 7 žľtkov, 6 lyž. práš. cukru, 6 lyž. hlad. múky, 6 lyž. mlieka, 2 lyž. kakaa, 250 g margarínu

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Z bielkov vyšlaháme sneh, pridáme ostatné suroviny a dáme piecť na papier na peč., pri 180stup.
Plnka: Žľtky, cukor, hlad.múka, mlieko a kakao šlaháme nad parou do zhustnutia. Po vychladnutí pridáme margarín.
Upečený korpus natrieme plnkou a polejeme čokol. polevou.
Prajem dobrú mlsanicu!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 15.1.2011, 7:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25 (zobrazuje sa 21-25)<< predošlé 1, 2, 3
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu