končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 83 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |
DIETY |
Fit perníkPOTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnčeky hladkej celozrnnej múky, 1,5 hrnčeka mlieka, 2 vajcia, 1 balíček kypriaceho prášku do perníka, 1 ČL sódy bikarbóny, 2 PL kakaa, 2 PL domáceho alebo dia džemu, škorica, 2 ČL rumovej arómy, xylitol alebo stévia podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY 1. V miske si zmiešame múku s perníkovým kypriacim práškom, sódou bikarbónou, kakaom a škoricou. 2. Pridáme vajíčka, mlieko, rumovú arómu a džem. Všetko spolu dobre zmixujeme. 3. Nakoniec podľa chuti dosladíme, či už xylitolom, stéviou alebo iným sladidlom. Opäť premixujeme a vylejeme na vymastený-vysypaný menší plech. 4. Pečieme na 180°C asi 25-30 minút. Perník môžeme podávať napríklad potretý dia džemom s nastrúhanou kvalitnou horkou čokoládou. Tip: Ak chcete, môžete časť múky nahradiť napríklad 1-2 odmerkami čokoládového alebo vanilkového proteínu a do cesta pridať aj nasekané oriešky a sušené hrozienka. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Proteínové šiškyPOTREBNÉ PRÍSADY 250g nízkotučného hrudkového tvarohu 1,5 odmerky vanilkového proteínu 4 PL jemných ovsených vločiek 6 PL strúhaného kokosu 1 vajíčko 1 ČL vanilkovej esencie sušené hrozienka (alebo brusnice) POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín v miske ručne vypracujeme cesto, do ktorého pridáme hrozienka. Rúru predhrejeme na 180°C teplovzdušne. Z cesta v dlaniach tvarujeme guličky, ktoré ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Urobíme asi 6 väčších guličiek, ktoré na plechu trochu pritiskneme do tvaru placky a v strede roztlačíme dieru. Pečieme asi 25 minút dozlatista. Tip: Výborne chutia ešte teplé. Namiesto čokolády si ich môžete ešte poliať nízkotučným čokoládovým jogurtom. Jedna šiška obsahuje priemerne 5g tuku, 16g bielkovín a 12g sacharidov. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nepečený kivi zákusokPOTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu 1 balenie bieleho jogurtu (200g) väčšie balenie detských piškótov 1 PL brezového cukru (alebo iné sladidlo) 6 ks kivi 1 balenie mletej čírej želatíny POSTUP PRÍPRAVY Tvaroh vymiešame s bielym jogurtom a brezovým cukrom (alebo použite iné sladidlo, stéviu, hnedý cukor..podľa chuti). Na spodok formy alebo plastovej nádoby uložíme vrstvu piškót, ktorú zalejeme polovicou tvarohovej zmesi. Nasleduje ďalšia vrstva piškót a druhá polovica tvarohovej zmesi, Kivi ošúpeme a rozmixujeme ponorným mixérom. Tiež môžeme trochu dosladiť ak je veľmi kyslé alebo vôbec. Želatínu pripravíme podľa návodu na obale: necháme napučať vo vode, zahrejeme a primiešame do kivi. Kivi vrstvu vylejeme na zákusok a odložíme do chladničky stuhnúť na pár hodín. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.5.2015, 13:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Jarné tvarohové palacinkyPOTREBNÉ PRÍSADY 50g jemného nízkotučného tvarohu 7 PL hladkej celozrnnej múky 2 vajíčka 1 bielok 1 zrelý banán 1 ČL vanilkovej esencie kokosový olej na vyprážanie Na ozdobu: banán, med, púpavové kvietky, višňový džem.... POSTUP PRÍPRAVY Suroviny dobre zmixujeme ponorným mixérom na hladké cesto. Pomaly vyprážame na troche kokosového oleja. Podávame s medom, ovocím a jarnými kvietkami zo záhrady. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 17.4.2015, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pistáciovo - čokoládový dezertPOTREBNÉ PRÍSADY 1 pistáciový termix 1 čokoládový jogurt (napr. Zvolenský fit & free) balíček mletej čírej želatíny POSTUP PRÍPRAVY Postup: Termix prelejeme do malej misky vhodnej do mikrovlnky, pridáme 2 ČL želatíny a dobre zamiešame. Vložíme do mikrovlnky na 1 minútu, potom vyberieme a ešte raz poriadne rozpustenú želatínu premiešame, aby sa s termixom úplne spojila. Termix prelejeme do dvoch pudingových formičiek. Rovnaký postup zopakujeme s čokoládovým jogurtom. Prelejeme ho do mištičky, pridáme 2 ČL želatíny, zamiešame a zohrievame 1 minútu. Vyberieme, opäť dobre premiešame a vylejeme do formičiek na pistáciovú vrstvu. Formičky odložíme do chladničky dobre stuhnúť. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 3.5.2015, 13:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Veľkonočná mrkvová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnčeky hladkej celozrnnej múky, 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva, 4 vajcia, 1/2 hrnčeka kokosu, 2,5 hrnčeka strúhanej mrkvy, 1,5 hrnčeka mlieka, 3/4 hrnčeka trstinového cukru/brezový cukor/stévia, 1/2 hrnčeka hrozienok alebo brusníc, 2 ČL vanilkovej esencie, 1/4 ČL sušeného zázvoru, 1/2 ČL škorice, citrónová kôra, Na potretie: 250g jemnej ricotty, citrónová kôra, trstinový cukor/brezový cukor/stévia, višňový lekvár, pistácie na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY 1. Všetky suroviny okrem cukru zmiešame mixérom vo veľkej miske. 2. Teraz cesto ochutnáme a dosladíme podľa chuti, či už trstinovým, brezovým cukrom alebo stéviou. Ja som použila 3/4 šálky trstinového cukru. 3. Cesto prelejeme do okrúhlej formy alebo na plech (vymastestený a vysypaný múkou). 4. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C. Pokiaľ máte cesto na väčšom plechu malo by stačiť cca 30 minút. V okrúhlej forme však bude cesto vyššie, preto bude potrebovať viac času na pečenie. Moje sa pieklo 40 minút. 5.Hotový koláč vyberieme z rúry a necháme vychladnúť. 6. Zatiaľ si pripravíme ricottový krém. Ricottu osladíme (opäť toľko koľko chceme trstinovým cukrom alebo iným sladidlom) a štedro do nej nastrúhame citrónovú kôru. Dobre zamiešame. 7. Vychladnutý koláč potrieme višňovým lekvárom a ricottovým krémom. Dozdobíme veľkonočnými dekoráciami a posekanými pistáciami. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 4.6.2015, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Levanduľové sušienkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 vajíčko, 1 bielok, 5 PL mletých mandlí, 4 PL jemných ovsených vločiek, 4 PL trstinového cukru, 1 vrecko levanduľového čaju, 1 ČL kypriaceho prášku, kúsky bielej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Rúru si predhrejeme na 175°C. V miske zmiešame suché suroviny. Čajové vrecko rozstrihneme a prisypeme sušenú levanduľu. Pridáme vajíčko, bielok a zmixujeme ponorným mixérom, aby sa suroviny spojili. Nakoniec do zmesi pridáme pár kúskov nakrájanej bielej čokolády. Plech vyložíme papierom na pečenie a polievkovou lyžicou tvarujeme zo zmesi okrúhle sušienky. Pečieme cca 15 minút. Táto dávka je na 9 zdravých sušienok na zahryznutie k poobedňajšiemu čaju. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2015, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Torta z gréckeho jogurtu s lesným ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY 2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť čučoriedka, 2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť jahoda, 250g jemnej ricotty, balíček čírej želatíny (20g), 1 dcl mlieka, 2 PL trstinového cukru, 1 PL domáceho jahodového džemu, detské piškóty, Na ozdobu: lesné ovocie (mrazené alebo čerstvé), med, čokoládový toping POSTUP PRÍPRAVY Do menšieho hrnca nalejeme mlieko a pridáme želatínu. Necháme cca 10 minúť napučať. Zatial do veľkej misy pridáme grécke jogurty, ricottu, trstinový cukor a džem a dobre premiešame. Na spodok okrúhlej formy poukladáme piškóty. Želatínu nahrejeme, aby sa úplne rozpustila a primiešame do jogurtovo-ricottovej hmoty. Potom to celé vylejeme do formy a odložíme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním zmiešame ovocie s medom a ozdobíme tortu. Podávame s trochou čokoládového topingu a medom a ovocím. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 14.7.2015, 11:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nutelové muffinyPOTREBNÉ PRÍSADY 5 PL norbi nutely, 1 vajce, 1 bielok, 5 PL čokoládového proteínu, Nasekané lieskové oriešky POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín vypracujeme tuhé cesto. Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami a plníme cestom. Posypeme nakrájanými lieskovými orieškami. Pečieme teplovzdušne na 180°C asi 15 minút. Z tejto dávky urobíte 5 ks. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.6.2015, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pomarančovo-kakaový tvarohový dezertPOTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu, 200 ml nízkotučného mlieka, 1 balíček mletej čírej želatíny (20g), 70g trstinového cukru (prípadne adekvátne množstvo iného sladidla), 1 PL kakaa, 1 menší pomaranč, 1 ČL nastrúhanej kôry z chemicky neošetreného citróna POSTUP PRÍPRAVY Želatínu necháme 15 minút napučať v mlieku. Tvaroh vymiešame s cukrom a rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme kakao. Do druhej pomarančovú šťavu aj s dužinou a citrónovú kôru. Želatínu zahrejeme, ale nevaríme. Rozdelíme ju do obidvoch tvarohových hmôt a premiešame. Formu (napríklad na srnčí chrbát) vyložíme potravinárskou fóliou, nalejeme do nej obidve hmoty a odložíme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc. Podávame napr. s malinami alebo mandarinkovým kompótom a hoblinkami horkej čokolády. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 16.3.2015, 16:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 83 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |