. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352
Oblasť: Levice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.2.2014
Naposledy: 24.4.2018 14:53
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 83
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 83 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >>

DIETY

Fit perník



POTREBNÉ PRÍSADY

2 hrnčeky hladkej celozrnnej múky, 1,5 hrnčeka mlieka, 2 vajcia, 1 balíček kypriaceho prášku do perníka, 1 ČL sódy bikarbóny, 2 PL kakaa, 2 PL domáceho alebo dia džemu, škorica, 2 ČL rumovej arómy, xylitol alebo stévia podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

1. V miske si zmiešame múku s perníkovým kypriacim práškom, sódou bikarbónou, kakaom a škoricou.
2. Pridáme vajíčka, mlieko, rumovú arómu a džem. Všetko spolu dobre zmixujeme.
3. Nakoniec podľa chuti dosladíme, či už xylitolom, stéviou alebo iným sladidlom. Opäť premixujeme a vylejeme na vymastený-vysypaný menší plech.
4. Pečieme na 180°C asi 25-30 minút.

Perník môžeme podávať napríklad potretý dia džemom s nastrúhanou kvalitnou horkou čokoládou.

Tip: Ak chcete, môžete časť múky nahradiť napríklad 1-2 odmerkami čokoládového alebo vanilkového proteínu a do cesta pridať aj nasekané oriešky a sušené hrozienka.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIETY

Proteínové šišky



POTREBNÉ PRÍSADY

250g nízkotučného hrudkového tvarohu 1,5 odmerky vanilkového proteínu 4 PL jemných ovsených vločiek 6 PL strúhaného kokosu 1 vajíčko 1 ČL vanilkovej esencie sušené hrozienka (alebo brusnice)

POSTUP PRÍPRAVY

Zo surovín v miske ručne vypracujeme cesto, do ktorého pridáme hrozienka. Rúru predhrejeme na 180°C teplovzdušne. Z cesta v dlaniach tvarujeme guličky, ktoré ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Urobíme asi 6 väčších guličiek, ktoré na plechu trochu pritiskneme do tvaru placky a v strede roztlačíme dieru. Pečieme asi 25 minút dozlatista.
Tip: Výborne chutia ešte teplé. Namiesto čokolády si ich môžete ešte poliať nízkotučným čokoládovým jogurtom.
Jedna šiška obsahuje priemerne 5g tuku, 16g bielkovín a 12g sacharidov.
www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Nepečený kivi zákusok



POTREBNÉ PRÍSADY

500g jemného nízkotučného tvarohu 1 balenie bieleho jogurtu (200g) väčšie balenie detských piškótov 1 PL brezového cukru (alebo iné sladidlo) 6 ks kivi 1 balenie mletej čírej želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

Tvaroh vymiešame s bielym jogurtom a brezovým cukrom (alebo použite iné sladidlo, stéviu, hnedý cukor..podľa chuti). Na spodok formy alebo plastovej nádoby uložíme vrstvu piškót, ktorú zalejeme polovicou tvarohovej zmesi. Nasleduje ďalšia vrstva piškót a druhá polovica tvarohovej zmesi, Kivi ošúpeme a rozmixujeme ponorným mixérom. Tiež môžeme trochu dosladiť ak je veľmi kyslé alebo vôbec. Želatínu pripravíme podľa návodu na obale: necháme napučať vo vode, zahrejeme a primiešame do kivi. Kivi vrstvu vylejeme na zákusok a odložíme do chladničky stuhnúť na pár hodín. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 3.5.2015, 13:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Jarné tvarohové palacinky



POTREBNÉ PRÍSADY

50g jemného nízkotučného tvarohu 7 PL hladkej celozrnnej múky 2 vajíčka 1 bielok 1 zrelý banán 1 ČL vanilkovej esencie kokosový olej na vyprážanie Na ozdobu: banán, med, púpavové kvietky, višňový džem....

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny dobre zmixujeme ponorným mixérom na hladké cesto. Pomaly vyprážame na troche kokosového oleja. Podávame s medom, ovocím a jarnými kvietkami zo záhrady.
www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 17.4.2015, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Pistáciovo - čokoládový dezert



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pistáciový termix 1 čokoládový jogurt (napr. Zvolenský fit & free) balíček mletej čírej želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Termix prelejeme do malej misky vhodnej do mikrovlnky, pridáme 2 ČL želatíny a dobre zamiešame. Vložíme do mikrovlnky na 1 minútu, potom vyberieme a ešte raz poriadne rozpustenú želatínu premiešame, aby sa s termixom úplne spojila. Termix prelejeme do dvoch pudingových formičiek. Rovnaký postup zopakujeme s čokoládovým jogurtom. Prelejeme ho do mištičky, pridáme 2 ČL želatíny, zamiešame a zohrievame 1 minútu. Vyberieme, opäť dobre premiešame a vylejeme do formičiek na pistáciovú vrstvu. Formičky odložíme do chladničky dobre stuhnúť. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.5.2015, 13:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Veľkonočná mrkvová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

2 hrnčeky hladkej celozrnnej múky, 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva, 4 vajcia, 1/2 hrnčeka kokosu, 2,5 hrnčeka strúhanej mrkvy, 1,5 hrnčeka mlieka, 3/4 hrnčeka trstinového cukru/brezový cukor/stévia, 1/2 hrnčeka hrozienok alebo brusníc, 2 ČL vanilkovej esencie, 1/4 ČL sušeného zázvoru, 1/2 ČL škorice, citrónová kôra, Na potretie: 250g jemnej ricotty, citrónová kôra, trstinový cukor/brezový cukor/stévia, višňový lekvár, pistácie na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

1. Všetky suroviny okrem cukru zmiešame mixérom vo veľkej miske.
2. Teraz cesto ochutnáme a dosladíme podľa chuti, či už trstinovým, brezovým cukrom alebo stéviou. Ja som použila 3/4 šálky trstinového cukru.
3. Cesto prelejeme do okrúhlej formy alebo na plech (vymastestený a vysypaný múkou).
4. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C. Pokiaľ máte cesto na väčšom plechu malo by stačiť cca 30 minút. V okrúhlej forme však bude cesto vyššie, preto bude potrebovať viac času na pečenie. Moje sa pieklo 40 minút.
5.Hotový koláč vyberieme z rúry a necháme vychladnúť.
6. Zatiaľ si pripravíme ricottový krém. Ricottu osladíme (opäť toľko koľko chceme trstinovým cukrom alebo iným sladidlom) a štedro do nej nastrúhame citrónovú kôru. Dobre zamiešame.
7. Vychladnutý koláč potrieme višňovým lekvárom a ricottovým krémom. Dozdobíme veľkonočnými dekoráciami a posekanými pistáciami.
www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 4.6.2015, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Levanduľové sušienky



POTREBNÉ PRÍSADY

1 vajíčko, 1 bielok, 5 PL mletých mandlí, 4 PL jemných ovsených vločiek, 4 PL trstinového cukru, 1 vrecko levanduľového čaju, 1 ČL kypriaceho prášku, kúsky bielej čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Rúru si predhrejeme na 175°C. V miske zmiešame suché suroviny. Čajové vrecko rozstrihneme a prisypeme sušenú levanduľu. Pridáme vajíčko, bielok a zmixujeme ponorným mixérom, aby sa suroviny spojili. Nakoniec do zmesi pridáme pár kúskov nakrájanej bielej čokolády. Plech vyložíme papierom na pečenie a polievkovou lyžicou tvarujeme zo zmesi okrúhle sušienky. Pečieme cca 15 minút. Táto dávka je na 9 zdravých sušienok na zahryznutie k poobedňajšiemu čaju. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2015, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Torta z gréckeho jogurtu s lesným ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť čučoriedka, 2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť jahoda, 250g jemnej ricotty, balíček čírej želatíny (20g), 1 dcl mlieka, 2 PL trstinového cukru, 1 PL domáceho jahodového džemu, detské piškóty, Na ozdobu: lesné ovocie (mrazené alebo čerstvé), med, čokoládový toping

POSTUP PRÍPRAVY

Do menšieho hrnca nalejeme mlieko a pridáme želatínu. Necháme cca 10 minúť napučať. Zatial do veľkej misy pridáme grécke jogurty, ricottu, trstinový cukor a džem a dobre premiešame. Na spodok okrúhlej formy poukladáme piškóty. Želatínu nahrejeme, aby sa úplne rozpustila a primiešame do jogurtovo-ricottovej hmoty. Potom to celé vylejeme do formy a odložíme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním zmiešame ovocie s medom a ozdobíme tortu. Podávame s trochou čokoládového topingu a medom a ovocím. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.7.2015, 11:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Nutelové muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

5 PL norbi nutely, 1 vajce, 1 bielok, 5 PL čokoládového proteínu, Nasekané lieskové oriešky

POSTUP PRÍPRAVY

Zo surovín vypracujeme tuhé cesto. Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami a plníme cestom. Posypeme nakrájanými lieskovými orieškami. Pečieme teplovzdušne na 180°C asi 15 minút. Z tejto dávky urobíte 5 ks. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.6.2015, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Pomarančovo-kakaový tvarohový dezert



POTREBNÉ PRÍSADY

500g jemného nízkotučného tvarohu, 200 ml nízkotučného mlieka, 1 balíček mletej čírej želatíny (20g), 70g trstinového cukru (prípadne adekvátne množstvo iného sladidla), 1 PL kakaa, 1 menší pomaranč, 1 ČL nastrúhanej kôry z chemicky neošetreného citróna

POSTUP PRÍPRAVY

Želatínu necháme 15 minút napučať v mlieku. Tvaroh vymiešame s cukrom a rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme kakao. Do druhej pomarančovú šťavu aj s dužinou a citrónovú kôru. Želatínu zahrejeme, ale nevaríme. Rozdelíme ju do obidvoch tvarohových hmôt a premiešame. Formu (napríklad na srnčí chrbát) vyložíme potravinárskou fóliou, nalejeme do nej obidve hmoty a odložíme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc. Podávame napr. s malinami alebo mandarinkovým kompótom a hoblinkami horkej čokolády. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.3.2015, 16:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 83 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu