. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Ivan K. (ikzm1) ID 254041
.
Oblasť: Zlaté Moravce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.9.2012
Naposledy: 14.12.2023 13:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 114
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 114 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,12 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

TVAROHOVO-MAKOVÝ KOLÁČ



POTREBNÉ PRÍSADY

vajcia, múka, olej, cukor, sóda bikarbóna, mak, lekvár, tvaroh, vanilkový cukor, nektárinky

POSTUP PRÍPRAVY

Vyšľaháme 3 vajcia s hrnčekom kryštálového cukru, pridáme deci oleja, lyžičku sódy bikarbóny, hrnček a pol polohrubej múky. Vylejeme na plech a pečieme 10 minút pri 180 st. Na upečené cesto dáme pomletý mak s lekvárom, vrstvu jemného tvarohu zmiešaného s 2 balíčkami vanilkového cukru, na vrch nakrájané ovocie a celé to dopečieme ešte 10 minút pri 180 stupňoch.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 28.4.2015, 22:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

ČOKOLÁDOVO-PEPERMINTOVÁ TORTA



POTREBNÉ PRÍSADY

múka, vajcia, soľ, cukor, kakao, puding, mlieko, maslo, čokoláda, rastlinný tuk Cera, pepermintová aróma, farbivo, sušené mlieko, džem

POSTUP PRÍPRAVY

Upečieme tmavý korpus: 150 g polohrubej múky, štipka soli, 5 vajec, 150 g kryštálového cukru, 3 lyžice kakaa, pečieme 25 min. pri 180 st. Z tých istých surovín (bez kakaa) upečieme svetlý korpus. Z 2 balíčkov čokoládového pudingu, pol litra mlieka, 100 g cukru a tabuľky horkej čokolády uvaríme hustý krém, do vlažného vmiešame 250 g masla a lyžičku pepermintovej arómy. Vnútorné strany korpusov natrieme džemom, medzi ne dáme krém. Z 1 Cery, 250 g práškového cukru, 150 g sušeného mlieka, pepermintovej arómy a farbiva vyrobíme marcipán, ktorým potiahneme tortu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 11.3.2014, 17:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

ČERNICOVÁ TORTA



POTREBNÉ PRÍSADY

goffry, džem, puding, piškóty, sirup, černice, želatína

POSTUP PRÍPRAVY

Do tortovej formy dáme gofry, potrieme džemom, na to vrstvu krému (ja som dal puding Olé bez varenia), vrstvu okrúhlych piškót pokvapkaných čučoriedkovým sirupom, vrstvu černíc, to všetko zalejeme želatínou a dáme do chladničky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 29.1.2014, 16:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

CESTOVINY S HRÁŠKOM



POTREBNÉ PRÍSADY

mrazený hrášok, cestoviny, pór, bylinky, morská soľ, sójový granulát, olivový olej, bujón

POSTUP PRÍPRAVY

Do panvice vysypeme 250 g mrazeného hrášku, na kolieska nakrájaný pór, 50 g cestovín, 2 lyžice sójového granulátu, polievkovú lyžicu olivového oleja, kocku bujónu, bylinky, 2 deci vody. Varíme pod pokrievkou 10 minút. Energetická hodnota: 2067 kJ

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

NEPEČENÁ MANDARÍNKOVÁ TORTA



POTREBNÉ PRÍSADY

kyslá smotana, piškóty, práškový cukor, mandarínky, stužovač šľahačky, granko

POSTUP PRÍPRAVY

Do tortovej formy vysypeme štvrť kila okrúhlych piškót, 2 plechovky scedených mandariniek (šťavu vypijeme) na to napatláme krém vyrobený zo štyroch kyslých smotán, dvoch stužovačov šľahačky a troch lyžíc práškového cukru. Všetko riadne premiešame, utlapkáme, posypeme Grankom a hodíme na pol dňa do chladničky. Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Uhorkový šalát s tofu



POTREBNÉ PRÍSADY

šalátová uhorka, tofu, bylinky, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

2 šalátové uhorky ošúpeme, nastrúhame na kolieska, pridáme 2 kusy tofu nakrájaného na kocky, sušené bylinky a osolíme. Podávame chladené. Energetická hodnota: 1970 kJ (100 g = 259 kJ = 62 kcal)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

CHILLI TOFU S FAZUĽOU



POTREBNÉ PRÍSADY

chilli tofu, fazuľa, chilli, bylinky, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

2 balíčky sójového syra tofu nakrájame na kocky, pridáme 2 plechovky červenej fazule, nasekané sušené čili papričky a bylinky podľa chuti, osolíme, premiešame. Energetická hodnota: 3000 kJ (100 g = 357 kJ = 85 kcal). Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

RUSKÉ PLNENÉ ORECHY



POTREBNÉ PRÍSADY

hladká múka, práškový cukor, mleté orechy, citrónová kôra, mletá škorica, kakao, vajcia, sóda bikarbóna, puding, mlieko, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Vymiesime cesto z 300 g hladkej múky, 200 g mäkkého masla, 150 g práškového cukru, 150 g mletých vlašských orechov, pridáme postrúhanú citrónovú kôru, lyžicu mletej škorice, 2 lyžice kakaa, 2 vajcia, lyžičku sódy bikarbóny a odložíme ho na 2 hodinky do chladničky. Odpočinuté cesto rozdelíme na malé časti, ktoré plníme do vymastených, pomúčených formičiek na orechy a pečieme vo vyhriatej rúre 10 minút pri teplote 160 stupňov. Vychladnuté orechy zlepíme krémom, vytvoreným z hustého vanilkového pudingu zmiešaného s kockou masla a 50 g cukru. [Ivan]

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

KOKOSKY



POTREBNÉ PRÍSADY

hladká múka, práškový cukor, kokos, Hera, vanilkový cukor, vajcia

POSTUP PRÍPRAVY

Vymiesime 400 g hladkej múky, 300 g práškového cukru, 300 g strúhaného kokosu, 350 g roztopeného rastlinného tuku Hera, 1 balíček vanilkového cukru a 2 vajcia. Na hodinku ho odložíme do chladničky. Odpočinuté cesto rozvaľkáme na hrúbku 1 cm, vykrajujeme kolieska alebo iné tvary, ktoré pečieme 20 minút pri teplote 150 °C. Za inšpiráciu ďakujem Katke z NajRecept.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 23.12.2013, 19:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

PERNÍKOVÉ SRDIEČKA



POTREBNÉ PRÍSADY

hladká múka, med, práškový cukor, vajcia, olej, sóda bikarbóna, perníkové korenie, mletá škorica, čokoládová poleva, slivkový lekvár

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:
kilo hladkej múky T650, pol kila práškového cukru, 8 lyžíc medu, 5 vajec, 2,5 deci oleja, 1 lyžica sódy bikarbóny, 1 lyžica perníkového korenia, 1 lyžica mletej škorice, 2 lyžice slivkového lekváru alebo 10 nasekaných sušených sliviek. Ja som ho miesil 2x15 minút v pekárničke na programe cesto na rezance. Po dobrom vymiesení musí byť trochu lepkavé (záleží aj od múky). Cesto zabalíme do vrecka a odložíme do chladničky. Na druhý deň ho rozvaľkáme na hrúbku pol centimetra a vykrajujeme medovníčky, ktoré pečieme vo vyhriatej rúre 10 minút pri 160 stupňoch.

Plnka a poleva:
10 nastrúhaných medovníčkov zmiešame s 200 g slivkového lekváru a plnkou zlepujeme medovníčky. Tie potom omáčame v rozpustenej čokoládovej poleve a necháme stuhnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 29.12.2013, 8:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 114 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,12 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu