. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

NEZBEDNÍK SK, N. (nezbednik) ID 2115
NEZBEDNÍK SK s.r.o.
.
mimibazar.sk/nezbednik
Oblasť: Stupava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.1.2006
Naposledy: 29.1.2024 21:36
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1155
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 10
RECEPTY 27
NÁVODY 0
ďakujeme, že nezjednávate a akceptujete naše podmienky predaja
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 27 (zobrazuje sa 21-27)<< predošlé 1, 2, 3

MÚČNIKY, POHÁRE

Pudingový závin s ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

Na jeden závin potrebujeme: 1/2 mrazeného lístkového cesta, 1 čokoládový puding - ja som dala BB puding, mlieko a cukor podľa návodu na pudingu, 2 x žĺtok, zavárané ovocie podľa chuti - väčši kusy ovocia nakrájame na kocky, hladká múka na pomúčenie dosky, práškový cukor na pocukrovanie závinu, prípadne šľahačka podľa chuti...

POSTUP PRÍPRAVY

1., Uvaríme si puding podľa návodu. Ja som použila BB puding z 0,6ml mlieka - uvaríme podľa návodu + pridáme jeden žĺtok do vymiešanej masy, ktorú budeme liať do horúceho mlieka. Puding necháme vychladnúť / ja som položila hrniec do studenej vody v umývadle / a občas premiešame.

2., Vyvaľkáme si tenký plát z lístkového cesta. Na cesto rovnomerne natrieme vychladnutý puding, na ktorý poukladáme ovocie / ja som dala čučoriedky, predtým broskyne...podľa chuti /. Cesto jemne zatočíme a preložíme na pekáč. Vrch potrieme rozšľahaným žĺtkom a dáme piesť do zlatova. Elektrická trúba vyhriata na 180 stupňou.

3., Je to super rýchly dezert - hodí sa ak čakáte návštevu, ktorá sa nečakane ohlásila... alebo len tak pre Vás. Zatiaľ každému chutil :o)). Dobrú chuť, Tímea

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.5.2010, 22:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Lekvárové buchtičky podľa Moniky ID 17643


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

recept kuk na http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1615 ja som použila šípkový lekvár a boli úžasnéééé ďakujem Monika za tento super rýchly a chutný recept, Tímea

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.2.2009, 11:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Lángoše od maminy



POTREBNÉ PRÍSADY

cca 12 ks lángošov: 500g hladkej múky, soľ, 2 dcl mlieka, čerstvé kvasnice, trocha kr.cukru - cca 1 kávová lyžička zarovnaná, 2 väčšie v šupke uvarené zemiaky, olej na vysmážanie, cesnaková pasta na potieranie: cesnak - 1 hlava, soľ, 1 dcl olej

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 21.5.2014, 23:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Mramorová torta s banánmi, zdobená Marshmallow cukríkmi / 1.pokus :o)) /



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO : 250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajíčka, 240g práškového cukru, 150ml oleja, 100ml horúcej vody, kakao PLNKA: 1 liter mlieka, 3 x zlatý klas, 3 x vanilínový cukor, 300 g masla, 3 žĺtky, 150 g práškového cukru, 6 banánov, 200 g lekváru na potretie korpusov / ja som dala jahodový / MODELOVACIA HMOTA Marshmallow: 1 balík JO-JO Marshmallow cukríkov, 1 polievková lyžica citrónovej šťavy, preosiaty práškový cukor - cca 400 g , Solamyl na posypanie dosky a valčeka ZDOBENIE: fantázia, Cukrové písmo / 4 tuby v balení / - ZUCKER SCHRIFT - to naše stálo 54,-Sk

POSTUP PRÍPRAVY

1., Korpus - recept mám od miriam v. (miriam1974) ID 18717, si upečieme podľa receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5760 - fantastický recept, NEODPORÚČAM zvýšiť dávku!!! Bohato stačí. Je tam presný postup. Ja som použila okrúhlu formu a prekrojila som ju na 3 časti a korpusy som potrela zo všetkých strán lekvárom / okrem spodnej /.

2., PLNKA: inšpiráciu mám zo stránky http://www.peceni-s-laskou.webgarden.cz/kremy-do-dortu len som ju trocha pozmenila :o)). V 1 litri mlieka uvaríme 3 zlaté klasy a 3 sáčky vanilínového cukru na hustý puding / môže byť aj deň vopred / a dáme ho vychladnúť. Vymiešame si maslo, žĺtka a práškový cukor na hladký krém. Postupne primiešavame puding a vymiešame na hladký krém.

3., Na lekvárom potretý korpus položíme na polovicu - po dĺžke nakrojený banán, alebo na hrubé kolieska, prekryjeme krémom. Ďalšia vrstva je korpus - potretý z oboch strán lekvárom a postup s banánom a plnkou opakujme, prekryjeme treťou vrstvou korpusu, ktorá je z oboch strán potretá lekvárom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 16.8.2012, 13:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Šošovicová polievka s údeným mäskom



POTREBNÉ PRÍSADY

250g šošovice, 2-3 zemiaky, 1kg údených kostí s kóóópou mäsa / prípadne údené koleno, rolka / - čo sa Vám podarí zohnať, 1/2 lyžičky soli, 3-4 lístočky bobkového listu, 3 strúčiky cesnaku, ocot podľa potreby a chuti, 1 smotana na varenie + asi 2-3dcl mliekana, zásmažku - 2PL hladkej múky, 3 lyžičky mletej červenej papriky a asi 2PL oleja,

POSTUP PRÍPRAVY

Umytú šošovicu dáme variť spolu s údenými kosťami - mäsom, pridáme soľ / solíme málo, lebo aj údené je slané, radšej dochutíme po dovarení /, bobkový list, strúčiky cesnaku. Varíme kým šošovica nezmäkne / ak varíte údené koleno, tak začnite variť najprv to a asi po pol hodinke k nemu pridajte ostatné ingrediencie /. Keď je šošovica mäkká, pridáme na kocky nakrájané zemiaky a povaríme. Po zmäknutí zemiakov si pripravíme zásmažku - klasika na rozpálenom oleji hladkú múku s červenou paprikou, zalejeme smotanou na varenie a nalejeme do hrnca so šošovicou, z ktorého sme si predtým vybrali údené na tanier. Podľa potreby dolejeme ešte trochou mlieka. Za stáleho miešania necháme prevrieť a vypneme. Podľa chuti dochutíme octom a soľou. POZOR! Ocot nedávame do teplej polievky,lebo by zhrčkavela. Môžete ocot trocha zohriať, alebo počkať na vychladnutie polievky. Pred podávaním údené mäso nakrájajte do taniera, alebo už priamo do hrnca. Prajem Vám dobrú chuť!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.1.2012, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

BOŽSKÝ NAKLADANÝ ROMADUR



POTREBNÉ PRÍSADY

Na 7 dcl fľašu: 3 x syr Romadur, 3-4 x stredne veľká červená cibuľa, 1 dcl octa, 3 dcl oleja / olivový a rastlinný /, soľ, čierne korenie, 1 x feferónka podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravíme si ingrediencie s ktorými budeme pracovať: Syr si nakrájame asi na 3-4 mm hrubé plátky alebo kocky. Očistenú cibuľu nakrájame na tenké plátky. Ak chceme použiť aj feferónku, nakrájame ju úplne na jemnunko. Kto nemá rád pikantné, nemusí aj tak je to lahôdka.
Zálievka: Zmiešame si ocot s olejom. Ja si zmiešavam olivový olej s rastlinným olejom, nakoľko olivový olej má pre nás veľmi výraznú chuť. Kto má rád výraznú chuť olivového oleja, môže použiť len ten. Do octa s olejom pridáme čierne korenie podľa chuti / ja dávam asi 1/2 kávovej lyžičky, ale je to dosť pikantné/ a 1/4 kávovej lyžičky soli.
Príprava: Do čistej 7 dcl fľaše začneme ukladať vrstvu červenej cibule, v prípade ak použijete feferónku, cibuľu posypte trochou feferónky. Na vrstvu cibule si dáme vrstvu nakrájaného syra a postup opakujeme až do naplnenia pohára. Celé zalejeme zálievkou. Fľašu dobre zatvoríme 2-3 x otočíme hore hlavou, aby sa zálievka dostala všade :o). Vložíme do chladničky. O 4 dni sa môžeme pustiť do tejto smradľavučkej pochúťky. Treba zjesť do 7 dní, potom je už syr veľmi mazľavý. Podávame s pečivom, alebo čerstvým chlebíkom.
VAROVANIE! Po konzumácii tohto jedla sa určite vyhnite spoločnosti! Prajem Vám dobrú chuť!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Ožralé kuře



POTREBNÉ PRÍSADY

Ingredience:
1 celé kuře (cca 1,5kg) ,
1 plechovka piva

Nálev:
2 lžíce medu ,
3 lžíce oleje ,
3 lžíce sojové omáčky ,
1 lžíce vinného octa ,
4 stroužky česneku ,
1 lžička chilli v prášku ,
1 lžíce červené chilli omáčky ,
sůl

POSTUP PRÍPRAVY

Tak tedy vezměte celé kuře (obr. 1), vyndejte z něj co Vám tam Xaverov nadělil omyjte, osolte a vůbec připravte jako na běžné grilování.
Máte-li nějaký oblíbený recept na potírací omáčku, klidně přeskočte následující řádky a udělejte si ji po svém. Kdo se chce nechat vést nechť na pánvi dvě minuty prohřeje vlevo popsané ingredience nálevu.

Kuře nyní vložíme do misky (obr. 2), zalijeme nálevem a necháme cca 1 hodinu nasáknout nálev pod kůži. Předem varuju, že kdo chce kůrčičku klasicky křupavou měl by se vyvarovat medu.

Posuneme se o hodinu kupředu. Vezměte plechovku piva (obr. 3), otevřete, cca 1 deci upijte a poté ostrým nožem vytvořte ve víku ještě další dva otvory. Plechovku dejte na plech, podložte nejlépe pečícím papírem.
Vezměte kuře a posaďte jej na plechovku s pivem.
Kdo si rád hraje může, jako já, upravit pózu kuřete do libovolné polohy, jediná podmínka je, že musí pořád sedět.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 19.8.2009, 16:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 27 (zobrazuje sa 21-27)<< predošlé 1, 2, 3
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu