končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Závitky na záhorácky spôsobPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olej 400g bravčového stehna alebo bravčové karé vykostené 550g kyslej kapusty 2 stredne veľké cibuľe 100g slaniny rasca soľ cesnak mletá paprika mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Slaninu pokrájame na kocky, dáme na panvicu a osmažíme, pridáme kapustu (je lepšie ju nakrájať) a necháme dusiť do polomäkka. Mäso umyjeme, nakrájame na plátky a jemne naklepeme. Potrieme cesnakom, osolíme, okoreníme a naplníme vychladnutou plnkou. Plátky zrolujeme, zviažeme silikónovu šnúrkou a na oleji prudko opečieme. Závitky vyberieme a vo výpeku do sklovita opražíme pokrájanú cibuľu a podlejeme trochou vriacej vody alebo vývaru. Závitky vložíme do silikonovej formy ryba, osolíme, opaprikujeme, okoreníme a zalejeme opraženou cibuľou. Dusíme v rúre prikryté vrchnákom asi 40 – 45 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Jana F. (muffin2) ID 260556 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.1.2013, 10:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
REZNE S LUNEXOMPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového masa, 2 ks lunexu, soľ, mčk, vegeta, 2 vajcia, 2 zemiaky, hl. múka, 250ml šľahačky POSTUP PRÍPRAVY Maso pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme, posypeme vegetou a naklepeme.Potrieme z jednej strany lunexom.Postrúhané zemiaky zmiešame s vajcami a primiešame toľko múky, aby vznikla stredne hustá hmota, do ktorej namáčame.V rozpálenom oleji vyprážame /najskôr zo strany potretej lunexom/. Do hrnca dáme trošku oleja, vypražené rezne poukladáme na dno, podlejeme vodou a zalejeme šľahačkou.Na miernom ohni /na platni/ dusíme, kým šľahačka nevsiakne do masa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Klaudia M. (kajatt) ID 146065 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.1.2011, 10:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Brav. mäso zapekané so zemiakmiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čo potrebujeme: 60 dkg bračové karé alebo stehno, 1 kg zemiakov, cibuľa, soľ, paprika, čierne korenie, vegeta, vorchestrová omáčka slanina, lečo, smotana POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme, posolíme, posypeme paprikou, čiernym korením, vegetou a vorchesterskou omáčkou. Uložíme na seba a dáme na 2 hodiny do chladu. Zemiaky očistíme a nakrájame na 0/5 cm krúžky. Misu z jenského skla vymastíme olejom a postupne ukladáme, naspodok zemiaky, vrstvu koliečok z cibule, mäso a tenkú vrstvu leča. Postup opakujeme tak, aby na vrchu zostali zemiaky. Na vrch dáme tenké prúžky slaniny. Prikryjeme alobalom a pečieme asi 1 hodinu, potom odkryjeme polejeme kyslou smotanou a necháme zapiecť asi 15 min. Podávame so zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Katarína Š. (maxbb) ID 97468 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pravý kotlíkový guľášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cibuľa- min. 1 kg, Min. 2 kg -br. mäso -plece, koreniny, papriková pomazánka, paprika, paradajka(lečo), sušené hríby, slaninka, bravčová masť, cesnak, zemiaky. Kto chce aj hovädzinu, dá ju skôr pred bravčovinou. POSTUP PRÍPRAVY Na masti si speníme cibuľu, necháme ju podusiť pod pokrievkou, pridáme mäso, trochu osolíme, okoreníme, pridáme sladkú aj pávlivú červenú papriku, nadrobno pokrájanú slaninku, necháme dusiť, aby sa to všetko prepojilo. Potom pridáme sušené hríby, papriku , paradajku, cesnak pretlačený a trochu nadrobno pokrájané zemiaky na zahustenie a pohár paprikovej pomazánky. Fígeľ tohoto guľášu je v tom, že suroviny, keď ich pridáte na začiatku všetky výborne vsiaknu do mäsa. Keď je mäso mäkké, pridáme zemiaky, dolejeme vodu a necháme dobre prevrieť. Dochutíme - trochu rasce mletej, vegety, môžeme dať petržlenovú a zelerovú vňať pokútenú aj s petržlenom. Ak je polievka riedka, zopár zemiakov pretlačíme vidličkou na kašu a tým ju zahustíme. Na záver pridáme majoránku rozmrvenú medzi dlaňami, aby uvoľnila vôňu. ( Keď ju dáte skôr guľáš vám zhorkne). Síce bez obrázkov, ale ak budete takto postupovať, zaručujem vám úspech. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Jana M. (Šemetík) ID 100053 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 12.7.2012, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mäso v omeletePRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY - na oleji spenim cibulu , pridam mäsko ,sampiony, cesnak..pridam cervenu papriku, rascu, sol, peper, miesas..zalejem vodou a dusim..ked je mäsko mäkke zahustim ho len troskou vody s polohrubou mukou..urobime omeletu, dame mäsko, môzme nastruhat aj syr..ako priloha ryza , hranolky, zapekane zemiaky.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
rýchla teplá večeraPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny. 1 kg bravčové pliecko, 3 ks velká cibuľa, 5 strúčiky cesnak, 2 lyžičky korenie gulášové 3 lyžičky paprika červená, 3 lyžičky solamy, 2 ks masox kocka, 0.75 l voda, 1/2 lyžičky soľ, 1/2 lyžičky korenie čierne mleté POSTUP PRÍPRAVY lahodné mäsko , oplatí sa vyskúšať :-)\r\n\r\n4\r\nporcie\r\n15\r\nminút\r\npríprava\r\n100\r\nminút\r\nna 250 °C\r\n\r\nPostup prípravy receptu.Mäsko si nakrájame na kocky asi 2,5 - 3 cm .2.Cibulu a cesnak si očistíme a tiež si nakrájame na kocky , cesnak možeme pretlačiť .Mäso si dáme do väčšej zapekacej misy . Všetky suroviny dáme k mäsku , čiže cibula, cesnak , korenie čierne , sol , guláč.korenie, červenú papriku , solamyl a premiešame to .3.V 0,75 litra vody si rozpustíme 2 masoxi a nalejeme k masku a zase premiešame 4.Takto pripravené to dobre zakryjeme alobalom a dáme vyhriatej rúry piecť na 250stupnov a asi tak 1 a pol hodiny , ja nechávam aj trochu dlhšie.\5.Po asi hodine a pol pečení sa može vybrať a pomaly otvárať lebo je tam horúca para :-) a tá vona pri pečení je neskutočná :-)) Podávať sa može s čím kolvek knedla, zemiaky , ja som to dávala s ryžou a hranolkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 23.12.2015, 13:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčový "steak" mojho manžela :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * bravčová panenka * .... Marináda : * soľ * MČK * granulovaný cesnak * ml.rasca * červená paprika * gril.korenie * olej * sušená petržl.vňať * POSTUP PRÍPRAVY len tak - na pobavenie ..................- sám si uvaril - sám si zjedol :) ... trošku sa mu prišmahol /lebo ma samozrejme napočúva, že masko malo byť tenšie :) - ale chuťovo bolo OK ako som kúsok ochutnala :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 17.9.2010, 18:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pekínske placky -podla tetky EvyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčoveho mäsa-nakrajať na kocky,5 vajec, 1 male lečo, 1 solamyl, 1Pl kečupu, 1PL horčice, 1 1/2 dcl oleja, 2 velke cibule,sol,korenie,čili korenie 1/2 ML POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady zmiešame dokopy,nechame cez noc postať.Na oleji vysmažame menšie placky.Podavame zo zemiakovou kašou.Velmi to chutí deťom.Skveleee!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.3.2014, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rebierka podla Niggeli :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rebierka podla chuti, 0,5 šalky sojovej omacky, 0,5šalky čučoriedkoveho džemu(lekváru), 1 šálka sladko-pikantnej omáčky, 2 mandarinky, 1 limetku, POSTUP PRÍPRAVY Takže klasika, rebierka si umyjeme a dame ich bud do misky alebo do igelitky, ci sačku, v tom sa to robi rychlejsie, vsetko spolu zmiesame, mandarinky a limetku vytlacime a supku nechame tiez s rebierkami a odlozime na 2 hodiny do chladnicky.Potom uz len vsetko vyklopíme na plech a pecieme na 180 stupnoch kym masko nie je krasne hnedo-čierne ..cca 1,5 hodiny :)) Dobru chut :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Timea S. (Timica) ID 100396 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.9.2011, 13:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
super nápadPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY :-))) POSTUP PRÍPRAVY videla som v teleráne a vyskúšala a potvrdzujem, že to funguje: keď vyprážate, dajte k mäsu do oleja aj kus surovej mrkvy, v byte vôbec nie je cítiť, že niečo vyprážate!!! Schválne som išla von z bytu a vošla, či niečo budem cítiť, a nič!!! :-))) Potom prišla aj sestra a vravela, že vôbec to nie je cítiť, takže ja to môžem len a len odporúčať!!! Pekné sviatky!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Anna J. (Aldo) ID 47989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 25.1.2012, 11:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |