. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 72 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové pečene rezne


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

bravcove kare, sol, cierne mlete korenie, struhanku, vajicka, olej, klasicke maslo, kecu, horcicu, kto chce aj cesnak, vodu, alobal

POSTUP PRÍPRAVY

bravcove maso si narezeme na platky osolime a okorenime, vyklepeme z jednej aj z druhej strany, obalime v struhanke a znova vklepeme struhanku do masa, tak v rozslahanom vajicku ich obalime a na prudkom ohni opecieme, poukladame na plech a pripravime si v hrnci dresing, preprazime si 2PL klasickeho masla, ked uz je preprazene pridame 1PL oleja, 2PL kecupu a 2PL plnotucnej horcice, kto chce nech si do toho prelisuje aj cesnak a zaliat 0,5 litra studenej vody a povarit to, potom s tym zaliat to maso, na vrch alobal a pecieme 180stupnov 30minut,potom alobal dat dole a este 15minut dat na vzduch. podavame so zemiakmi, ryza k tomu nepasuje.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)

Margareta M. (Lizatko1009) ID 125378 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 19.10.2012, 13:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

DOMACA VYNIKAJUCA SUNKA*****


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

*

POSTUP PRÍPRAVY

*

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (53) posledné: 28.11.2011, 7:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové stehno s prekvapením


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäso zo stehna,horčica, vajcia, strúhanka, soľ,zemiaky,4 uvarené vajíčka, kukurica, šunka (nemusí byť),šľahačková smotana

POSTUP PRÍPRAVY

bravč. masä si nakrájame na menšie rezne, naklepeme, osolíme, potrieme horčicou jednu stranu rezna, obalíme v strúhanke, potom vo vajíčku a vysmažíme z oboch strán. Vysmažené rezne dáme do misky.Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kolieska. Do vymasteného pekáča (zapekacej misy) dáme nakrájané zemiaky, osolíme okoreníme ml.č. korení, ml.č.paprikou, na ne naukladáme vysmažené mäso, jeden rad zemiakov, znovu osolíme. Do misky si pretlačíme uvarené vajíčka, kukuricu, nakrájanú šunku, zamiešame. Navrstvíme na zemiaky a dáme poslednú vrstvu zemiakou, osolíme, okoreníme a zalejeme smotanou. prikryté pečieme, kým zemiaky nebudú mäkké, odokryjeme a pečieme ešte 5 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Lucia M. (lusy01) ID 68695 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Obed z tlakového hrnca.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

l kg krkovičky,150 g anglickej slaniny, 2 veľké cibule, 1 kg zemiakov,olej, 1 kl ml.červ.papriky,soľ, ml.čierne korenie,ml.rasca, hrsť mrazenej zeleniny

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na plátky,ľahko naklepeme,osolíme a okoreníme.Na dno tlakového hrnca dáme slaninu, na slaninu nakrájanú 1.cibulu,ďalej maso na mäso ďalšiu cibuľu,ktorú sme spenili na oleji a porášili ml.červenou paprikou.Zemiaky nakrájame na štvrťky a poukladáme na uvedené suroviny,osolíme ich a okoreníme..Nakoniec pridáme hrsť mrazenej zeleniny.Podlejeme1,54 dcl vody. Tlakový hrniec uzavrieme,keď začne syčať dusíme 15-20 min.Potom odstavíme a počkáme, keď prestane syčať,aby sa dal otvoriť.JE TO RÝCHLE A VÝBORNÉ.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov)

Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (29) posledné: 6.12.2013, 14:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pravý kotlíkový guľáš


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cibuľa- min. 1 kg, Min. 2 kg -br. mäso -plece, koreniny, papriková pomazánka, paprika, paradajka(lečo), sušené hríby, slaninka, bravčová masť, cesnak, zemiaky. Kto chce aj hovädzinu, dá ju skôr pred bravčovinou.

POSTUP PRÍPRAVY

Na masti si speníme cibuľu, necháme ju podusiť pod pokrievkou, pridáme mäso, trochu osolíme, okoreníme, pridáme sladkú aj pávlivú červenú papriku, nadrobno pokrájanú slaninku, necháme dusiť, aby sa to všetko prepojilo. Potom pridáme sušené hríby, papriku , paradajku, cesnak pretlačený a trochu nadrobno pokrájané zemiaky na zahustenie a pohár paprikovej pomazánky. Fígeľ tohoto guľášu je v tom, že suroviny, keď ich pridáte na začiatku všetky výborne vsiaknu do mäsa. Keď je mäso mäkké, pridáme zemiaky, dolejeme vodu a necháme dobre prevrieť. Dochutíme - trochu rasce mletej, vegety, môžeme dať petržlenovú a zelerovú vňať pokútenú aj s petržlenom. Ak je polievka riedka, zopár zemiakov pretlačíme vidličkou na kašu a tým ju zahustíme. Na záver pridáme majoránku rozmrvenú medzi dlaňami, aby uvoľnila vôňu. ( Keď ju dáte skôr guľáš vám zhorkne).
Síce bez obrázkov, ale ak budete takto postupovať, zaručujem vám úspech. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Jana M. (Šemetík) ID 100053 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.7.2012, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

moje francuzke zemiaky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky podla poctu konzumentov,2-3 vajicka, kysla smotana , klobasa ,sol ,korenie ,tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

zemiaky uvarime v supke.osupeme,nasekame nadrobno.cast dame do vymasteneho pekaca a trochu posolime ,na to naukladame klobasu (najlepsia je domaca,lebo zemiaky kraaasne ochuti) na koliecka a na to druhu vrstvu zemiakov.posolime a okorenime.\r\nvajicka zmiesame so smotanou a zalejeme zemiaky\r\npecieme na 200 asi 50min\r\nna tanieri posypeme struhanym syrom,,mňam!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

zuzana S. (smatanovaz) ID 147869 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.3.2011, 9:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Rebierka podla Niggeli :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Rebierka podla chuti, 0,5 šalky sojovej omacky, 0,5šalky čučoriedkoveho džemu(lekváru), 1 šálka sladko-pikantnej omáčky, 2 mandarinky, 1 limetku,

POSTUP PRÍPRAVY

Takže klasika, rebierka si umyjeme a dame ich bud do misky alebo do igelitky, ci sačku, v tom sa to robi rychlejsie, vsetko spolu zmiesame, mandarinky a limetku vytlacime a supku nechame tiez s rebierkami a odlozime na 2 hodiny do chladnicky.Potom uz len vsetko vyklopíme na plech a pecieme na 180 stupnoch kym masko nie je krasne hnedo-čierne ..cca 1,5 hodiny :)) Dobru chut :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Timea S. (Timica) ID 100396 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.9.2011, 13:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pekínske placky -podla tetky Evy


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčoveho mäsa-nakrajať na kocky,5 vajec, 1 male lečo, 1 solamyl, 1Pl kečupu, 1PL horčice, 1 1/2 dcl oleja, 2 velke cibule,sol,korenie,čili korenie 1/2 ML

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky prísady zmiešame dokopy,nechame cez noc postať.Na oleji vysmažame menšie placky.Podavame zo zemiakovou kašou.Velmi to chutí deťom.Skveleee!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 26.3.2014, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnené karé


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Receptík som vymýšľala sama ale inšpirovala som sa plnenou kačicou, ale my nemusíme moc masné mäsko, preto som použila karé,,, Dá sa robiť s husou, kačkou, kurčaťom, karé, krkovica no čo vás napadne :) Potrebujeme : mäso, väčší kúsok v celku bez kosti, 2 -3 rožky, cca pol kila mletého mäsa, vajíčko, koreniny,mletá sladká paprika, ja som dala aj nivu ale fantázii sa medze nekladú, olej kto má rád môže aj cibuľku...

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso si narežeme, aby sa nám vytvoril akoby jeden velký plát, osolíme okoreníme a natenko naklepeme, potom z bokov zošijeme, a plníme plnkou z rožkov, mletého mäsa, vajíčka, nivy + koreniny
Aj vrch následne zošijeme, vytvorili sme takú plnenú " kapsu "
Tú dáme do pekáča a povrch potrieme, červenou paprikkou s trochou oleja...
Dáme piecť prikryté alebo pod alobalom na cca 1,5 hodiny na 200 C / ja mam elektricku ruru/ potom odkryjeme a necháme ešte dopiecť tak 10 -15 minút aby sa nám hore vytvorila taká kôrčička, počas dopekania sem tam oblejeme alebo potrieme výpekom
trocha necháme vychladnúť, odstránime nite a narežeme na úhľadné plátky
To karé bolo síce suché ale zasa plnka to vyvažovala
Zo zvyšku plnky som urobila malé akoby faširky, a dala som ich upiecť naukladané okolo mäska, boli fantastické
Podávame so zemiačkami, hranolkami, aj kapusta by sa hodila...jednoducho fantázii sa medze nekladú

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Miriama L. (miracko) ID 11257 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.1.2011, 23:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Francuzske domace zemiaky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1kg zemiakov,4ks špekačiek,1 sladka smotana alebo 1 kysla,3dcl mlieka,korenie,vegeta,rasca,sol,3 vajcia cele

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky olupeme,umyjeme a nakrajame na male kocky,taktiež šperačky,ktore sme si vopred ošupali z kože.Ukladame vrstvy zemiakov,špekačky a uvedene koreniny v potrebnom množstve.Ukončime zemiakmi,polejeme troškou oleja,cele zemiaky.V miske si vymiešame mlieko ,smotanu a vajcia.Vylejeme na zemiaky a prikrijeme alobalom a lebo dalšim pekačom(janske sklo).pečieme v rure 180stup/45min...odokrijeme a dopekame ešte 20min.Su velmi chutne-skuste!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 72 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu