končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
TORTA 40-tka...... (vraj nikdy viac, ale dalo sa...)POTREBNÉ PRÍSADY Piškót.cesto svetlé: 4 vajcia, 4 navŕš.PL kryšt.cukru, 2 navŕš.PL hl.múky, 2 navŕš.PL polohr.múky, olej, PDP (množstvo uvedené na 1 plech, celkom potrebujeme 3 takéto piškóty). * Piškót.cesto tmavé: ako svetlá piškóta, len dáme o 1 PL menej múky a pridáme 1 PL kakaa (potrebujeme 1 takúto piškótu). * Maslový krém: 5 dl mlieka, 5 PL polohr.múky, 250g masla, 120g prášk.cukru, 1 vanilk.cukor. * Čokoládový krém: 3 celé vajcia, 200g kryšt.cukru, 2 PL kakaa, 2 pásiky čokolády na varenie, 250g masla. * Šťava z marhuľového kompótu, rum. * Varená hmota na potiahnutie: 300ml vody, 140g masla, 300g hl.múky, 1 kg preosiateho prášk.cukru, mandľová aróma, ružové potrav. farbivo. * Hmota z penových cukríkov na ozdoby: penové cukríky, maslo, citrón, prášk.cukor, zemiakový škrob. ROZMERY TORTY cca 35x16x12 cm. POSTUP PRÍPRAVY Tak aj ja som sa prvýkrát pustila do takejto veľkej poťahovanej tortičky a za inšpiráciu a skvelý nápad ďakujem ALENKE C. (ALUSTEK) ID 39585. A tiež som vďačná za ostatné návody z MMB na varenú hmotu a hmotu z penových cukríkov. Cesto: bielka vyšľaháme, pridáme cukor a znovu šľaháme do peny. Potom zašľaháme žĺtka, olej a opatrne vmiešame múku s práškom do pečiva. Na tmavú piškótu pridáme ešte kakao. Plech vystelieme papierom na pečenie, vymastíme, zľahka posypeme hrubou múkou, vylejeme naň cesto a pri 180˚C upečieme. Maslový krém: do 3 dl mlieka pridáme vanilk.cukor a dáme variť. Vo zvyšných 2 dl rozmiešame múku, prilejeme k ostatnému mlieku a za stáleho miešania varíme na kašu. Maslo vymiešame s prášk.cukrom a spojíme s vychladnutou kašou. Čokoládový krém: celé vajcia, cukor a kakao šľaháme nad parou (vo vodnom kúpeli), keď sa zmes prehreje pridáme čokoládu a vyšľaháme krém (kraje by nám mali začať mierne cukornatieť, vtedy je krém správne vyšľahaný). Do vychladnutého krému vmiešame maslo. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov) Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (103) posledné: 16.5.2014, 13:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pravá °°VANDLIKOVA TORTA°° (alebo ako skomplikovať jednoduchú tortu)POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 1 pokazenú, roztečenú a rozpadnutú tortu (vopred starostlivo naplánovanú), 2 šálky kávy (pre seba) , 1 tajný štamprlík akéhokoľvek destilátu, čo vás postaví na nohy, 2-ročné dieťa, ktoré nevie prestať rozprávať, DVD s krtkom alebo nejakou rozprávkou, ktorá pôjde celé doobedie, aby sa navodila tá správna atmosféra na pečenie torty.... a dobre upršaný deň, aby deti nemohli ísť von a motali sa pod nohami. POSTUP PRÍPRAVY Pripájam .. nech sa páči, ako na to...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Martina R. (MR.13) ID 7284 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (101) posledné: 10.7.2013, 18:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Výborná a jednoduchá Sacherova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 180g čokolády na varenie, 140g masla, 160g kryštálového cukru, 8 žlĺtok, 140g polohrubej múky, 1ČL prášku do pečiva, 8 bielkov, 30g práškového cukru, marhuľový lekvár, 70g čokolády na varenie, 50g Cery POSTUP PRÍPRAVY Čokoládu roztopíme nad parou s maslom a necháme vychladnúť. Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme čokoládovú zmes, múku a prášok do pečiva. Bielky vyšľaháme do tuha, potom primiešame 30g práškového cukru a opať vyšľaháme. Sneh opatrne zamiešame do čokoládového cesta. Vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy (moja má 26cm). Pečieme na 180C asi 40minút. Necháme vychladnúť. Cesto pomocou nite prekrojíme napoly (pri menšom priemere formy bude korpus vyšší a je možné ho prekrojiť 2x). Natrieme marhuľovým lekvárom a tiež aj vrch torty a boky. Polejeme čokoládovou polevou pripravenou nad parou z čokolády a Cery. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 155 návštěvníkov) Zuzana S. (zunicka) ID 114201 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (95) posledné: 30.3.2017, 23:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Minnie Mouse - FOTOPOSTUPPOTREBNÉ PRÍSADY Hmota WI, farbivá, škrob, bielok, malý nožík, kostice na modelovanie, podložka. POSTUP PRÍPRAVY Viaceré maminky odo mňa pýtali fotopostup na myšku Minnie, a keďže zase som raz jednu takú tortičku robila (a isto nie poslednú...), vkladám sľúbený fotopostup... :))) Asi by to šlo aj jednoduchšie, ale takto ju robím ja. Tak možno sa vám postup zíde. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov) Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (87) posledné: 7.4.2015, 22:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mamina rozprávková tvarohová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY * 500g jemný tvaroh * 125g maslo * 200ml vlažné mlieko * 100ml voda * 1 potravinárska želatína * 4 PL pr.cukor * 2 vanilkové cukry * šťava z 1 citróna * piškóty + mlieko na namočenie piškót * 1 konzerva jahody * POSTUP PRÍPRAVY - prečo rozprávková ? ... je jemnučká, chutnučká .. že sa až zasnívate a vrátite sa do detských čias - ako ja, keď nám ju moja mamina robievala ... bola to moja prvučičká torta, ktorú robievam od mojich 14- rokov OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 103 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (89) posledné: 2.4.2012, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre moju mamku (mramorový korpus, oriešková plnka + banány, broskyne, čokoládová poleva)POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus: 4 vajíčka * 240 g práškový cukor * 1 vanilkový cukor * 150 ml oleja * 100 ml vriaca voda * 250 g hladká múka * prášok do pečiva * 2 PL kakaa _____ Orechová plnka: 5 dcl mlieka * 2 zlaté klasy * 250 g masla * 2 PL kryštalový cukor * mleté orechy _____ Poleva: 250 ml smotany na šľahanie * 250 g čokolády _____ Okrem toho: ríbezľový lekvár * banány * broskyne POSTUP PRÍPRAVY Mramorový korpus - tých je tu veľa takže nebudem uvádzať pôvodcu. Oriešková plnka: od Magdalena L. (meggienka) ID 798 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2212 Čokoládová poleva: od Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 186 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (90) posledné: 4.9.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortulienka pre šikuľkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ...týmto pozdravujem všetky šikovné a tvorivé osôbky,od ktorých sme sa veľa naučili na stretku :o))) ... a hlavne Gabiku K. ,ktorá to zorganizovala a Janku T., ktorá sa o nás krásne starala ....ďakujem za všetkých... a pozdravujem aj tých,ktorí nám tam veľmi chýbali,lebo nemohli prísť - ale mysleli sme na nich stále.... :o))))) POSTUP PRÍPRAVY ...zodpovedný,však pre odborníkov.....neeeee???? OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Silvia S. (silwik) ID 21018 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (86) posledné: 27.3.2010, 17:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Maxikrígeľ s pivom (+fotopostup)POTREBNÉ PRÍSADY Kakaový korpus, čokoládová plnka, banány, káva, K2, WI. Hmotnosť: 4,6 kg. POSTUP PRÍPRAVY Pridávam aj fotopostup, ako som tento maxi-pivový pohár robila... Ak treba, postup na korpusy a plnku nájdete v mojich predchádzajúcich receptoch, príp. využite tie svoje :)). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov) Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (82) posledné: 10.7.2015, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Trojposchodová jahodová torta s najlepším nadstavovaným krémomPOTREBNÉ PRÍSADY Nadstavovaný krém: 1hrnček mlieka (250ml)+ 2PL polohrubej múky = uvariť kašu, 1 maslo (250g), 200g práškového cukru, trošku kys.citronóvej, jahody.......na takúto poschodovú treba krém z dvoch dávok POSTUP PRÍPRAVY Tentokrát som korpus piekla (pretože je len zo 6vajec a na všetky poschodia) podla Dagmar V.(onasi) recept na poleno, len nebolo mramorové.......ináč, ked som nevedela o MMB, tak som robievala piškótové klasické z 12 vajec, bez prášku do pečiva, minie sa ich veľa (vajec), ale taký korpus nemá páru!!!!je nadýchaný a jemný ako vatička......tortovú formu po bokoch nemastit, tam sa má cesto prilepit, aby nekleslo......táto tortička u nás vedie na celej čiare, ešte sa nikomu neprejedla, hoci ju najstaršiemu synovi robím od prvých narodenín (1.jún) celých sedemnásť rokov:))))keďže je vtedy sezóna jahôd, tak jemu vždy jahodovú..........................z uvedenej dávky robim aj jahodové rezy: 6 vajec, 6PLmuky, 6PLcukru, vyšľahám bielky zvlášť so štipkou soli, opatrne zmiešať s vyšlahanými žĺtkami s cukrom a múkou....plnka je úplne fantastická, ľahučká, nie veľmi maslová ani presladená.....uz som ju robila aj ananasovú, pomarančovú, či mandarinkovú...kto skúsi neobanuje. Viac v obrázkovom postupe. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 87 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (95) posledné: 8.6.2016, 21:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Madagaskar 2PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Potah WI a ozdoby mliecny marcipan, figurky gumpasta s WI POSTUP PRÍPRAVY Zvieratka som robila 2 tyzdne, su to napozerane hodiny a hodiny tejto rozpravky. Vzdy som si potom stopla neaku scenu a pred pocitacom som modelovala. To hore so svieckami je SOPKA (aby bolo jasno :o)) Tortu som radsej aj vystuzila. Torta je pre moje dievcata - jedna ma meniny a druha narodeniny OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Viera U. (Vierau) ID 24587 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (82) posledné: 2.2.2015, 21:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,2566 ďalšie >> |