končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25111-25120) | << predošlé 1,.,2507, 2508, 2509, 2510, 2511, 2512, 2513, 2514, 2515, 2516, 2517,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Torta na krstinyPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lenka D. (dakota14) ID 14662 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
KrstinováPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lenka D. (dakota14) ID 14662 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ľadové kráľovstvo - ElzaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lenka D. (dakota14) ID 14662 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
letné jahodové pokušeniePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg jahody\r\n500 g Mascarpone\r\n250 ml smotana na šľahanie\r\n1 balíček talianske dlhé piškóty\r\n150 g práškový cukor POSTUP PRÍPRAVY 1.Do okrúhlej formy na pečenie s odnímateľným dnom poukladáme piškóty. Po bokoch formy poukladáme jahody nakrájané na plátky. Pár jahôd si necháme na konečné zdobenie.\r\n2.\r\nOčistené jahody rozmixujeme s trochou cukru tak, aby ostali kúsky a nie pyré. Nalejeme na piškóty. Rozmiešame mascarpone s cukrom, pridáme šľahačku a celé premiešame mixérom. Krém natrieme na jahodovú plnku.\r\n3.\r\nPoukladáme znovu piškóty a pokračujeme rovnakým spôsobom. Vrch ozdobíme čerstvými jahodami a lístkami mäty. Necháme stuhnúť v chladničke aspoň 12 hodín.\r\nDobrú chuť prajem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Livia K. (Livi liluška) ID 322180 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 21.8.2016, 13:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre cyklistuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový korpus, čokoládová plnka, poťah smartflex velvet, váha 2,6 kg. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Oľga B. (ola173) ID 189256 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kočík pre malú slečnuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, kokosová plnka s ananásom, smartflex velvet, váha: 2,6 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Oľga B. (ola173) ID 189256 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MotýlikPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový korpus, krém: mascarpone s jahodami ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Oľga B. (ola173) ID 189256 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.8.2016, 17:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre poľovníka, včelára a rybára v jednej osobePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový korpus, plnky: čokoládová a orechová ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Oľga B. (ola173) ID 189256 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Minitortička so slnečnicamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový korpus, čokoládová plnka, váha 1,5 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Oľga B. (ola173) ID 189256 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
ZáhradkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čokoládový korpus, čokoládová plnka, poťah smartflex velvet, váha: 3,00 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Oľga B. (ola173) ID 189256 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25111-25120) | << predošlé 1,.,2507, 2508, 2509, 2510, 2511, 2512, 2513, 2514, 2515, 2516, 2517,.,2566 ďalšie >> |