končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24801-24810) | << predošlé 1,.,2476, 2477, 2478, 2479, 2480, 2481, 2482, 2483, 2484, 2485, 2486,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Ďakujem za inšpiráciuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Moje ruky, manželova fantázia a dcérina trpezlivosť POSTUP PRÍPRAVY Ďakujem žienkam za inšpiráciu, tiež je tento druh torty pre mňa prvotinou, v ďalších sa budem snažiť zdokonaliť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Andrea O. (AďaO.) ID 5041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 4.11.2008, 14:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička k 16. narodeninám s krémovým obrázkom Prasiatka :)POTREBNÉ PRÍSADY -Na piškótový korpus: -120 g hladkej múky - 80 g Solamylu - 2 zarovnané káv. lyž. kypriaceho prášku - 6 vajec - 3-4 pol. lyž studenej vody - štipka soli - 180 g kryštálového cukru - 1 vanilínový cukor - Na orieškový krém: -250 ml mlieka- 50 g hladkej múky- 250 g masla -2 žĺtky -150 g práškového cukru, -1 vanilkový cukor -120 g orieškov (ja som robila polovičnú dávku, lebo som okrem tohoto krému robila aj ten z ľadových gašťanov) -Krém z ľadových gaštanov odtiaľto z MMB: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7420 - Na krémový obrázok: -3 vajcia - štipka soli - 200g práškového cukru vrátane vanilkového - 500 g masla - potravinárske farby - kakao POSTUP PRÍPRAVY -Piškótový korpus: Preosejeme spolu múku, Solamyl a kypriaci prášok. Oddelíme žĺtka od bielkov. Z bielkov vyšľaháme s troškou vody a štipkou soli tuhý sneh a postupne pridávame polovicu kryštálového cukru. Žĺtky s druhou polovicou kryštálového cukru a vanilínovým cukrom vymiešame dopenista a vmiešame do toho tretinu vyšľahaného snehu. Striedavo pridávame zvyšný sneh a zmes múky so Solamylom a kypriacim práškom tak, že múku preosejeme na povrch snehu a zľahka zamiešame. Cesto nalejeme do formy a dáme do rúry predhriatej na 180 C. Potom pečieme asi pri 160 C 40 - 50 minút a asi 25 - 30 minút nesmieme rúru otvoriť. Čas aj teplota sú orientačné, podľa druhu rúry, treba sledovať. -Orieškový krém: Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana A. (janeinka1) ID 54349 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 9.11.2008, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Krtkova záhradaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Je to len na inšpiráciu, dnes upečená, darovaná aj zjedená, mala okolo 4,5 kg. Podobnú som tu už videla, ale keďže aj na otcovej záhrade si krti bačujú ako na svojom, tak som mu ich aj ja doniesla, aby si ich aspoň takto vychutnal. Apropo krtkov som netvorila ja, ale jedna super cukrárinka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (Jumbo75) ID 61008 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 3.11.2008, 11:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ahojte som tu nová a dnes som sa konečne odhodlala urobiť tortu poťahovanú hmotou z MMF, o ktorej som veľa čítala práve na tejto stránke.Tak a toto je ona.PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana P. (relimka) ID 66230 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 2.11.2008, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
moja prvá bábikaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorovy korpus,tvarohova plnka s ovocím,potah z cukríkov a vela nervov OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | mária k. (mamina 58) ID 55474 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 13.1.2009, 15:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ešte jedny ružičky, teraz trochu inak :o)PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Alexandra P. (Tomík) ID 7783 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 3.11.2008, 16:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Modelovacia hmotaPOTREBNÉ PRÍSADY 200g Pr.cukru ( najlepší je taký ten jemný ako múka) 200g Sušené mlieko... polotučné, alebo plnotučné Voda podľa potreby Potravinárske farbivo Olej na potretie dosky POSTUP PRÍPRAVY Cukor zmiešame s mliekom a po troške ( najlepšie lyžicou) pridávame vodu. poriadne prepracujeme až je tvárna ako plastelína :o) Ak je riedka pridáme sušené mlieko, ak tuhá pridáme vodu ( s ňou opatrne) Dobre prepracovanú hmotu si podľa potreby zafarbíme. Ak tvarujeme kvietky vaľkáme na mirnr olrjom potretej doske ( ja to vaľkám na hladkej kuchynskej linke) Ak tvarujeme postavičky a chceme zlepovať časti, tak štetečkom a vodou potierame zlepované miesta. A ak chcete poťahovať tortu ( viď kačička, alebo srdiečko so živými ružami v mojich receptoch) Vaľkáme na pocukrovanej doske. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov) Alexandra P. (Tomík) ID 7783 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 15.3.2010, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Biela tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Už si ani nepamätám aká bola vo vnútry , ale v podstate je to jedno. Vrch je poliaty bielou čokoládovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra P. (Tomík) ID 7783 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 4.11.2008, 11:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Orechové srdiečkoPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra P. (Tomík) ID 7783 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 10.11.2008, 14:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohová muchotrávka so želatínouPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY recept na muchotrávku je taký istý ako u tvarohového srdiečka ( ta bola zo zvyšku tvarohu) D formy na hríbik som dala stuhnúť piškoóty s tvarohovou masou, len pri nožičke som dala papier, aby bola vyššie biela hmota na nožke a dala stuhnúť... po stuhnutí som dala papier preč a klobúčik zaliala červenou želatínou ( uvarenou v jahodovej šťave) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra P. (Tomík) ID 7783 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 3.11.2008, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24801-24810) | << predošlé 1,.,2476, 2477, 2478, 2479, 2480, 2481, 2482, 2483, 2484, 2485, 2486,.,2566 ďalšie >> |