končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24521-24530) | << predošlé 1,.,2448, 2449, 2450, 2451, 2452, 2453, 2454, 2455, 2456, 2457, 2458,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Pre moje slniečko k včerajším meninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tak táto je moja druhá.. mramorový korpus, vanilkový krém, jahody, banány, džem POSTUP PRÍPRAVY tentoraz som poťahovala hmotou z penových cukríkov.. pracovalo sa s ňou skvele OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Erika G. (erika4) ID 71742 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.1.2009, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
spokojný "Pán Domu"PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus od Dáši, parížsky krém, banány,K2 a marcipan WI. POSTUP PRÍPRAVY :-) Dom- bola snaha vyrobiť podľa projektu,preto je trošku iný,ako bežné bungalovy bývajú:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Veronika F. (Veve23) ID 2766 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 8.1.2009, 15:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička pre môjho drahéhoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY je to moja úplne prvá tortička v živote... mramorový korpus, čokoládový krém, džem, banány POSTUP PRÍPRAVY poťahovala som to varenou hmotou, mne sa s ňou veru nepoťahovalo dobre, strašne sa mi trhala, ale akosi som to zvládla... druhýkrát použijem radšej nejakú inú hmotu OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Erika G. (erika4) ID 71742 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 7.1.2009, 10:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Šľahačkový koláč Dr.Oetker mojej sestryPOTREBNÉ PRÍSADY korpus tortový hnedý trojvrstvový 2x kompót mandarínkový 3x trvanlivá šľahačka 2x vanikový puding Dr.Oetker čo sa nevarí 2x banán 1x džem POSTUP PRÍPRAVY Plnka: Do uzatvárateľnej misky dáme 2 kompóty aj s vodou, 2 šľahačky a 2 pudingy. Uzavrieme a 10x pretrepeme kým nezhustne. Koláč: Prvý korpus natrieme džemom a poukladáme banány na kolieska a dáme trochu plnky. Zvyšnú plnku dáme na druhý a tretí korpus. Na vrch torty dáme vyšľahanú šľahačku a posypeme strúhanou čokoládou. Dáme do chladničky asi na hodinu. A torta pre Samka je na svete. Prajeme dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kamila K. (Kamka79) ID 47318 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 2.4.2009, 13:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
čokoládová tortička - naozaj veľká dobrôtkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládový koláč: 200gr. várovej čokolády 200 gr. masla rozkrájať na malé kúsky 200 gr. hladkej múky extra špecial 200 gr. hnedého cukru 200gr. práškového cukru 25 gr. kakaa 4 vajíčka 1 dcl. plnotučného mlieka prášok do pečiva a trošku sody bicarbony plnka : 200gr. várovej čokolády 2 ks 250 ml 33 % smotany na šlahanie 2 polievkové lyžice cukru poleva 1 várová čokoláda a podávame so šlahačkou POSTUP PRÍPRAVY ak patríte tak ako ja k "hladačom" receptov na čokoládové tortičky tak tento určite vyskúšajte. táto čokoládová tortička je veľmi lahodná. receptík som si našla na jednej anglickej stránke a kedže celé anglicko fičí na bio potravinách preto ten hnedý cukor aby nemali mašktníci až také výčitky svedomia. kto doma nemá hnedý cukor nevadí použite klasiku no v tom prípade stačí dať do cesta celkovo len 300 gramov. príprava cesta - čokoládu rozlámeme a dáme do hrnca pridáme maslo, 125 ml vody a na miernom ohni zohrejte kým sa všetko neroztopí pozor aby sa čokoládka nepripálila kým sa čokoláda topí, zmiešajte múku, prášok do pečiva, trošku sody bicarbony, cukor a kakao vo veľkej myse tak aby sa všetko zmiešalo a neostali hrčky. ( ak použijete hnedý cukor - ja som si ho pridala do topiacej sa čokolády aby sa kryštáliky pekne rozpustili ) vajička si vymiešame s mliekom a potom ich zamiešame do múky a nakoniec pridáme roztopenú čokoládu miešame len pokial sa pekne všetko spojí. nalejeme do pripravenej formy. koláč pečieme vo vymastenej okrúhlej forme s priemerom 20 cm v teplovzdušnej rúre na 140 stupňov hodinu a 27 minút a v klasickej rúre sa čas nemení len teplota je vyššia 160 stupňov. ked stred skúsite dreveným špáradlom musí vyjsť čisté. plnka - nalejeme si šlahačky do hrnca, pridáme nalámanu čokoládu a dve zarovnené lyžice cukru. varíme a miešame, kým to nezhustne a neprevrie. necháme vychladnuť a vyšlaháme šlahačom. korpus rozkrojíme na dve časti do stredu a na vrch natrieme plnuku polejeme čokoládovou polevou a dáme odležať do chladničky. pred podávaním vyberieme tortičku von z chladničky aby dostala izbovu teplotu nezabudnite každý kusok postriekať šlahačkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Miriam B. (turandot) ID 24382 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 20.1.2009, 13:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
SUPER ČOKOLADOVA TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 300g masla, 300g jemnej horkej čokolady, 5 vajec, 5 PL praškového cukru, štipka soli, 150g hladkej muky, pol KL kypriaceho prašku, kakaový prášok na posypanie Krém: 400ml smotany na šľahanie, 400g horkomliečnej čokoladovej polevy, 30g masla POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme cesto: 1.Dno tortovej formy vystelieme papierom na pečenie a posypeme kakaom.Do hrnca dame maslo a na nízkej teplote pomaly rozpustíme.Pridáme nahrubo posekanu čokoladu,premiešame s maslom a necháme roztopiť. 2.V miske vyšľahame do penista vajcia s cukrom a so štipkou soli.Pridáme preosiatu muku s kypriacim praškom a postupne zapracujeme vlažnú maslovo-čokoladovu masu. 3.Čokoladové cesto prelejeme do formy a povrch uhladíme.Vložíme do vyhratej rúry a na teplote 160/140 stupnov pečieme 35až 45 minut.Po upečení necháme korpus vo forme asi 15 minut chladnuť,potom ho opatrne vyklopíme na kuchynsku mriežku. Pripravíme krém: 4.Smotanu nalejeme do hrnca a na nízkej teplote zohrejeme.Pridáme pokrájanu čokoladovú polevu a v teplej smotane ju pomaly roztopíme.Čokoladovú smotanu odstavíme a rozdelíme na dve polovice.Do jednej pridame maslo a rozmiešame. Korpus necháme na noc odstáť. Aj obidva kremy odložíme na noc do chladničky. 5.Na druhý deň korpus prerežeme na dva diely.Čokoladov smotanu bez masla vyšľahame dotuha, natrieme na spodný plat cesta a prikryjeme horným plátom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Andrea K. (andrejka17) ID 31937 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 19.3.2009, 15:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
SlnečnicaPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, čokoládový krém, poťahovacia hmota z penových cukríkov POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana P. (Jana Pavlanska) ID 70610 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 5.1.2009, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Macko Pooh :-)) Moja prvá poťahovanáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Moja prvá poťahovaná torta, skúsenejšie mamičky by mi mohli poradiť, prečo sa mi pri tvarovaní marcipán popraskal a začala mi vytekať sladká šťavička. Na fotke je to vidieť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Elena M. (Eyka) ID 32399 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 3.1.2009, 10:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
narodeninová torta pre JankuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, čokoládový krém, hmota na poťahovanie z penových cukríkov ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana P. (Jana Pavlanska) ID 70610 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládová nepečená tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 liter šľahačkovej smotany, 200 g tmavej čokolády (na varenie, alebo hocijaká iná), 200 g bielej čokolády, 2 väčšie balíky piškót (240g), 1 zlatý klas, 2 hrnce POSTUP PRÍPRAVY Do každého z hrncov vlejeme 500 ml šľahačkovej smotany, dáme variť. Čokoládu polámeme na menšie kúsky a dáme do hrncov. Bielu do jedného a tmavú do druhého. Necháme roztopiť pri nízkej teplote, keď sa čokoláda roztopí, odoberieme z každého hrnca cca 2 -3 PL do misky a rozmiešame v každej 1/2 zlatého klasu. Vlejeme opäť do hrncov, necháme za stáleho miešania prevrieť a odstavíme z ohňa. Kým sa bude čokoláda topiť, vyložíme si väčšiu misku alebo tortovú formu alobalom a na dno poukladáme piškóty. Teraz začneme vrstviť čokoládu na piškóty. Ja som robila takto: piškóty, biela čokoláda, piškóty, tmavá čokoláda, piškóty, biela čokoláda, piškóty, tmavá čokoláda, ale to už je na každej z Vás. Necháme postáť, najlepšie do druhého dňa, v chladničke. Malá rada - je lepšie nechať jednotlivé vrstvy trochu vychladnúť, aby sa čokolády nepomiešali. Dúfam, že Vám bude chutiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Maja I. (maya86) ID 29246 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 3.1.2009, 7:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24521-24530) | << predošlé 1,.,2448, 2449, 2450, 2451, 2452, 2453, 2454, 2455, 2456, 2457, 2458,.,2566 ďalšie >> |