. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24521-24530)<< predošlé 1,.,2448, 2449, 2450, 2451, 2452, 2453, 2454, 2455, 2456, 2457, 2458,.,2566 ďalšie >>

TORTY

Pre moje slniečko k včerajším meninám


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

tak táto je moja druhá.. mramorový korpus, vanilkový krém, jahody, banány, džem

POSTUP PRÍPRAVY

tentoraz som poťahovala hmotou z penových cukríkov.. pracovalo sa s ňou skvele

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Erika G. (erika4) ID 71742 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 3.1.2009, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

spokojný "Pán Domu"


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus od Dáši, parížsky krém, banány,K2 a marcipan WI.

POSTUP PRÍPRAVY

:-) Dom- bola snaha vyrobiť podľa projektu,preto je trošku iný,ako bežné bungalovy bývajú:-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Veronika F. (Veve23) ID 2766 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.1.2009, 15:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tortička pre môjho drahého


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

je to moja úplne prvá tortička v živote... mramorový korpus, čokoládový krém, džem, banány

POSTUP PRÍPRAVY

poťahovala som to varenou hmotou, mne sa s ňou veru nepoťahovalo dobre, strašne sa mi trhala, ale akosi som to zvládla... druhýkrát použijem radšej nejakú inú hmotu

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Erika G. (erika4) ID 71742 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 7.1.2009, 10:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Šľahačkový koláč Dr.Oetker mojej sestry



POTREBNÉ PRÍSADY

korpus tortový hnedý trojvrstvový 2x kompót mandarínkový 3x trvanlivá šľahačka 2x vanikový puding Dr.Oetker čo sa nevarí 2x banán 1x džem

POSTUP PRÍPRAVY

Plnka:
Do uzatvárateľnej misky dáme 2 kompóty aj s vodou, 2 šľahačky a 2 pudingy. Uzavrieme a 10x pretrepeme kým nezhustne.

Koláč:
Prvý korpus natrieme džemom a poukladáme banány na kolieska a dáme trochu plnky. Zvyšnú plnku dáme na druhý a tretí korpus. Na vrch torty dáme vyšľahanú šľahačku a posypeme strúhanou čokoládou. Dáme do chladničky asi na hodinu.

A torta pre Samka je na svete. Prajeme dobrú chuť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Kamila K. (Kamka79) ID 47318 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 2.4.2009, 13:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

čokoládová tortička - naozaj veľká dobrôtka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

čokoládový koláč: 200gr. várovej čokolády 200 gr. masla rozkrájať na malé kúsky 200 gr. hladkej múky extra špecial 200 gr. hnedého cukru 200gr. práškového cukru 25 gr. kakaa 4 vajíčka 1 dcl. plnotučného mlieka prášok do pečiva a trošku sody bicarbony plnka : 200gr. várovej čokolády 2 ks 250 ml 33 % smotany na šlahanie 2 polievkové lyžice cukru poleva 1 várová čokoláda a podávame so šlahačkou

POSTUP PRÍPRAVY

ak patríte tak ako ja k "hladačom" receptov na čokoládové tortičky tak tento určite vyskúšajte. táto čokoládová tortička je veľmi lahodná. receptík som si našla na jednej anglickej stránke a kedže celé anglicko fičí na bio potravinách preto ten hnedý cukor aby nemali mašktníci až také výčitky svedomia. kto doma nemá hnedý cukor nevadí použite klasiku no v tom prípade stačí dať do cesta celkovo len 300 gramov.
príprava cesta - čokoládu rozlámeme a dáme do hrnca pridáme maslo, 125 ml vody a na miernom ohni zohrejte kým sa všetko neroztopí pozor aby sa čokoládka nepripálila
kým sa čokoláda topí, zmiešajte múku, prášok do pečiva, trošku sody bicarbony, cukor a kakao vo veľkej myse tak aby sa všetko zmiešalo a neostali hrčky. ( ak použijete hnedý cukor - ja som si ho pridala do topiacej sa čokolády aby sa kryštáliky pekne rozpustili )
vajička si vymiešame s mliekom a potom ich zamiešame do múky a nakoniec pridáme roztopenú čokoládu miešame len pokial sa pekne všetko spojí. nalejeme do pripravenej formy. koláč pečieme vo vymastenej okrúhlej forme s priemerom 20 cm v teplovzdušnej rúre na 140 stupňov hodinu a 27 minút a v klasickej rúre sa čas nemení len teplota je vyššia 160 stupňov. ked stred skúsite dreveným špáradlom musí vyjsť čisté.
plnka - nalejeme si šlahačky do hrnca, pridáme nalámanu čokoládu a dve zarovnené lyžice cukru. varíme a miešame, kým to nezhustne a neprevrie. necháme vychladnuť a vyšlaháme šlahačom.
korpus rozkrojíme na dve časti do stredu a na vrch natrieme plnuku polejeme čokoládovou polevou a dáme odležať do chladničky. pred podávaním vyberieme tortičku von z chladničky aby dostala izbovu teplotu nezabudnite každý kusok postriekať šlahačkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

Miriam B. (turandot) ID 24382 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.1.2009, 13:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

SUPER ČOKOLADOVA TORTA



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 300g masla, 300g jemnej horkej čokolady, 5 vajec, 5 PL praškového cukru, štipka soli, 150g hladkej muky, pol KL kypriaceho prašku, kakaový prášok na posypanie Krém: 400ml smotany na šľahanie, 400g horkomliečnej čokoladovej polevy, 30g masla

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravíme cesto:
1.Dno tortovej formy vystelieme papierom na pečenie a posypeme kakaom.Do hrnca dame maslo a na nízkej teplote pomaly rozpustíme.Pridáme nahrubo posekanu čokoladu,premiešame s maslom a necháme roztopiť.
2.V miske vyšľahame do penista vajcia s cukrom a so štipkou soli.Pridáme preosiatu muku s kypriacim praškom a postupne zapracujeme vlažnú maslovo-čokoladovu masu.
3.Čokoladové cesto prelejeme do formy a povrch uhladíme.Vložíme do vyhratej rúry a na teplote 160/140 stupnov pečieme 35až 45 minut.Po upečení necháme korpus vo forme asi 15 minut chladnuť,potom ho opatrne vyklopíme na kuchynsku mriežku.
Pripravíme krém:
4.Smotanu nalejeme do hrnca a na nízkej teplote zohrejeme.Pridáme pokrájanu čokoladovú polevu a v teplej smotane ju pomaly roztopíme.Čokoladovú smotanu odstavíme a rozdelíme na dve polovice.Do jednej pridame maslo a rozmiešame.
Korpus necháme na noc odstáť. Aj obidva kremy odložíme na noc do chladničky.
5.Na druhý deň korpus prerežeme na dva diely.Čokoladov smotanu bez masla vyšľahame dotuha, natrieme na spodný plat cesta a prikryjeme horným plátom.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Andrea K. (andrejka17) ID 31937 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 19.3.2009, 15:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Slnečnica



POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, čokoládový krém, poťahovacia hmota z penových cukríkov

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jana P. (Jana Pavlanska) ID 70610 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 5.1.2009, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Macko Pooh :-)) Moja prvá poťahovaná


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Moja prvá poťahovaná torta, skúsenejšie mamičky by mi mohli poradiť, prečo sa mi pri tvarovaní marcipán popraskal a začala mi vytekať sladká šťavička. Na fotke je to vidieť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Elena M. (Eyka) ID 32399 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 3.1.2009, 10:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

narodeninová torta pre Janku


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, čokoládový krém, hmota na poťahovanie z penových cukríkov

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jana P. (Jana Pavlanska) ID 70610 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládová nepečená torta



POTREBNÉ PRÍSADY

1 liter šľahačkovej smotany, 200 g tmavej čokolády (na varenie, alebo hocijaká iná), 200 g bielej čokolády, 2 väčšie balíky piškót (240g), 1 zlatý klas, 2 hrnce

POSTUP PRÍPRAVY

Do každého z hrncov vlejeme 500 ml šľahačkovej smotany, dáme variť. Čokoládu polámeme na menšie kúsky a dáme do hrncov. Bielu do jedného a tmavú do druhého. Necháme roztopiť pri nízkej teplote, keď sa čokoláda roztopí, odoberieme z každého hrnca cca 2 -3 PL do misky a rozmiešame v každej 1/2 zlatého klasu. Vlejeme opäť do hrncov, necháme za stáleho miešania prevrieť a odstavíme z ohňa.

Kým sa bude čokoláda topiť, vyložíme si väčšiu misku alebo tortovú formu alobalom a na dno poukladáme piškóty. Teraz začneme vrstviť čokoládu na piškóty. Ja som robila takto: piškóty, biela čokoláda, piškóty, tmavá čokoláda, piškóty, biela čokoláda, piškóty, tmavá čokoláda, ale to už je na každej z Vás. Necháme postáť, najlepšie do druhého dňa, v chladničke.

Malá rada - je lepšie nechať jednotlivé vrstvy trochu vychladnúť, aby sa čokolády nepomiešali. Dúfam, že Vám bude chutiť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Maja I. (maya86) ID 29246 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 3.1.2009, 7:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24521-24530)<< predošlé 1,.,2448, 2449, 2450, 2451, 2452, 2453, 2454, 2455, 2456, 2457, 2458,.,2566 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu