končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 23731-23740) | << predošlé 1,.,2369, 2370, 2371, 2372, 2373, 2374, 2375, 2376, 2377, 2378, 2379,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
TORTY |
Torta k 30-tkePRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marcela K. (kotlarka) ID 50957 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ruská tortaPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 10 vajec, 180 práškového cukru, 200 g mletých orechov 3 PL strúhanky, KARAMEL: 10 KL kryštáľového cukru cukru, 0,2 l vody, 2 PL kakaa PLNKA: 250 g masla, 100 g práškového cukru, 2 PL silnej čiernej kávy, 50 g mletých orechov POLEVA: 100 g čokolády na varenie, 70 g stuženého pokrmového tuku HERA PL = polievková lyžica, KL = kávová lyžička POSTUP PRÍPRAVY KORPUS: Žĺtky vymiešame s cukrom. Z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh. Orechy pomelieme a zmiešame so strúhankou. Do vymiešaných žĺtkov striedavo pridávame tuhý sneh a zomleté orechy. Zakaždým zľahka premiešame. Tortovú formu vymastíme maslom, vysypeme hrubou múkou, nalejeme do nej cesto a pečieme v rúre (ja som piekla v elektrickej), ktorú sme si vyhriali na 200° C asi 15 minút. Rúru potom prepneme na 180°C a dopekáme cca 45 minút. Vychladnutý korpus prekrojíme na tri rovnaké pláty, potrieme plnkou a spojíme. Vrch torty a boky môžeme natenko potrieť touto istou plnkou. Ozdobíme podľa vlastných predstáv. (Ja si vždy pri mletí orechov povyberám tie najkrajšie polovičky orecha a poukladám dookola na čokoládovú polevu, ktorou som tortu poliala, alebo lentilkami, ale orechami krajšie ukáže). KARAMEL: Cukor necháme skaramelizovať, zalejeme 1 dl studenej vody a pri miernej teplote rozvaríme. Vo zvyšnom množstve vody rozmiešame kakao, vlejeme do karamelu a za občasného miešania 15 min. povaríme. PLNKA: Maslo vymiešame s cukrom a postupne pridávame karamel a čiernu kávu. POLEVA: Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu so stuženým pokrmovým tukom, odstavíme a miešame, kým nevychladne. Zvyknem ešte čokoládovú polevu poliať s bielou polevou z bielka a cukru, buď kúpnou, alebo si sama pripravím. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Eva B. (moiraa) ID 27993 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
narodeninová torta pre JankuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, čokoládový krém, hmota na poťahovanie z penových cukríkov ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana P. (Jana Pavlanska) ID 70610 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Rýchlovka sebe k narodkám :o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Nadstavovaná piškóta, parížsky krém s višňami, čokoláda, PDT POSTUP PRÍPRAVY x x x OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína P. (1237) ID 34421 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta k 6-tim narodeninam VnukaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY inšpirovane z MMB ,niektore veci sa mi nevidarili podla predstavy,ale vnuk bol nadšeny a to je hlavne ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mária M. (likavka) ID 53375 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
dort pro našeho tátu pěstitele trnekPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Falešný marcipán,mramorový korpus a vanilkový krém s mandarinkami POSTUP PRÍPRAVY postavičky mi udělala moje kamarádka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | JITKA J. (rex) ID 75797 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
můj první potahovaný dortPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY falešný marcipán,mramorový kortup,vanilkový krém POSTUP PRÍPRAVY dort ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | JITKA J. (rex) ID 75797 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
můj 2 dortPOTREBNÉ PRÍSADY falešný marcipán... POSTUP PRÍPRAVY dort ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | JITKA J. (rex) ID 75797 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vanilkovo-čokoládová torta s ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 5 vajec,5 lyžíc kryštálového cukru, 5 lyžíc polohrubej múky, 2 lyžice horúcej vody, 3 lyžice postrúhanej mliečnej čokolády, 1 lyžička prášku do pečiva Vanilkový krém: 4 žĺtka, 7dl mlieka, 2 vanilkové pudingy, 1 lyžica hrubej múky, 2 vanilkové cukry, 250g masla, 150g práškového cukru, 2 lyžice rumu +++++ tuk na vymastenie formy, 100g postrúhanej mliečnej čokolády, šlahačka a ovocie POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme vodu, múku, prášok do pečiva, vmiešame postrúhanú čokoládu a vmiešame sneh z bielkov. Pečieme vo vymastenej tortovej forme pri teplote 180 stupňov asi 25 - 30 minút. V mlieku rozšľaháme vanilku, pudinga múku. Za stáleho miešania uvaríme hustý puding.Necháme vychladnúťa občas premiešame. Maslo s práškovým cukrom vymiešame do peny. Postupne pridávame puding a po kvapkách rum, potom vmiešame čokoládu. Upečený korpus rozrežeme, jednu stranu natrieme ovocným lekvárom a druhú polovicou krému. Druhou polovicou krému natrieme celú tortu, čokoládou obsypeme boky a na vrch naložíme ovocie podľa vlastného výberu a dozdobíme šľahačkou. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Anna O. (bubu01) ID 56118 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 23731-23740) | << predošlé 1,.,2369, 2370, 2371, 2372, 2373, 2374, 2375, 2376, 2377, 2378, 2379,.,2566 ďalšie >> |