končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 221-230) | << predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Torta s krémom z kinder čokolády (moja prvá:-)POTREBNÉ PRÍSADY Krem:3 slahacky 33% Rajo,2 kinder cokolady,,, Mramorovy korpus:4 vajcia,200g prask.cukru,150ml oleja,100ml horucej vody,250g hlad.muky,prasok do peciva,3čl kakaa ,,, Krem som robila podla Lucie H.(gupka)-je vyborny:-) a korpus podla Ivety Š.(narcis),ale nemala som ho taky vysoky ako by mal byt(zle vyslahane bielka),tak som potom spravila este jeden.. POSTUP PRÍPRAVY Krem:robila som ho z 2 a pol slahacky,tu druhu polku som si odlozila na ozdobenie..Dame varit slahacky,pridame nalamane kinder cokolady,nechame to chvilu vriet a miesame.Vychladnute dame do chladnicky na minimalne 12 hodin,zhustne to,potom vyslahame. Korpus: Z bielkov a 100g cukru vyslahame sneh,zltky vyslahame so 100g cukru.K zltkom pridame olej,vodu,muku a prasok do pec,premiesame,potom pridame sneh z bielkov. Do misky si odoberieme polku cesta a primiesame 3 cl kakaa. Tortovu formu vymastime a posypeme mukou.Do stredu dame jednu lyzicu bieleho cesta,na to jednu lyzicu tmaveho cesta atd az kym tam nie je vsetko:-) Pecieme na 200 stupnoch 25 min. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Anna M. (aludna) ID 5734 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 7.4.2010, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vystužovanie poschodovej tortyPOTREBNÉ PRÍSADY aj na túto tému som mala viac otázok, tak pridávam postup ako to robím ja POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 19.8.2016, 15:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Aspiková číše i s postupemPOTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY Některým děvčatům jsem slíbila,že nafotím postup jak dělám aspikové dorty já. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Jana Š. (steparka) ID 162160 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 5.3.2012, 13:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vláčik aj s vagónmiPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajicka, 240g praskoveho cukru, vanilkový cukor, 150ml oleja, 100ml teplej vody, 250g hladka muka, 1/2 prašku do pečiva, kakao podľa uváženia. ja som pridávala aj 100g strúhanej čokolády nech je naozaj čokoládové cesto :) POSTUP PRÍPRAVY žltka vymiešať s polovcou cukru, bielka s druhou polovicou, do vymiešaných žĺtkov pridáme postupne olej, teplú vodu a múku premiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vymiešané bielka. potom som pridávala kakao a strúhanú čokoládu.. Pečieme na 180°C asi 50 minut. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Silvia V. (hilaris) ID 75273 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 3.5.2011, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Calin a la francaisPOTREBNÉ PRÍSADY Všetko spolu v postupe: POSTUP PRÍPRAVY Kompozícia torty: kakaový korpus, creme brulee, dacquoise, ganache de nougat, creme brulee, kakaový korpus, mousse au chocolat au lait, poleva Kakaový korpus: 6 vajec 6 PL kryštál.cukru 6 PL polohrubej múky 2 PL kakaa 100 ml oleja Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Elena M. (Eyka) ID 32399 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 29.9.2013, 16:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
OVOCNA TRASENA TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus:3 vajcia,3 PL praškového cukru, 3PL polohrubej múky, 2 KL PDP a 2 PL vody Plnka : 2 šlahačky, 2 mandarinkové kompoty, 2 Olé pudingy Ovocie podla vlastného výberu . Detské dlhé piškoty. POSTUP PRÍPRAVY Korpus : žltka s cukrom vyšlahať pridať vodu múku s PDP a nakoniec sneh z bielkov . Na dno tortovej formy papier a boky vymazať a pomúčiť piecť pri 180 C asi 15 min. Plnka : do nádoby a vekom dať šlahačky kompoty aj so šťavou a Olé pudingy dobre uzavrieť a triasť pokým masa neztuhe . Plnku dať na studený korpus ,okolo úložiť piškoty a previezať zo stuhou. Nakoniec uložiť ovocie . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 12.3.2012, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Super overené piškótové cestoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Milé čitateľky, pridávam vynikajúci receptík na piškótove cesto ktorá zvládne každá gazdinka, aj keby mala namiesto rúk hrable:-) Takže si prichystáme : - vajíčka - cukor - prášok do pečiva - polohrubá múka - vriaca voda - olej Postup :-) 1. chceme napr. stredne veľku piškotu zo 4 vajec 2.vajcia si odvážime /4 vážia napr.250g/ 3.presne toľko koľko vážia vajcia, odvážime cukru a múky / teda muka 250g, cukor 250g/ 4. na 1 vajce dávam 2-3 g prášku do pečiva /teda na 4 vajcia 8-12/ 5. na 1 vajce dávam 1 PL horucej vody a 1 PL oleja /teda 4 PL vody a 4 PL oleja/ POSTUP PRÍPRAVY Oddelíme si bielka od žltkov. Žltka na chvíľu odložíme do pohárika a bielka si v mise vyšľaháme ručným mixérom do tuha. Ked sú bielka tuhé, postupne po lyžičke pridávame za stáleho miešania kryštálový cukor. Ked máme cukor primiešaný, opäť za stáleho miešania pridávame potrebný počet lyžíc horúcej vody. Voda sa pridáva preto, aby sa cukor rozpustil a pri pečení neskaramelizoval....potom je piškota dlho vláčna, netvrdne. Potom pridáme vodu, postupne primiešame olej, a žltka, kypriaci prášok a múku. Múku primiešavam rovnako ako cukor, pomalinky. Ked si suroviny prichystáme vopred, samotna príprava takej piškoty nezaberie určite viac ako 10 minút. Cesto vylejeme na vymastený a vysypaný plech. Pečieme pri teplote cca 180 stupnov cca 20-25 minut, záleží od rúry. Ked je piškotka jemne hnedunká, ja si to overujem 2 spôsobmi Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Lyllu B. (Lyllu) ID 247596 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 28.12.2012, 8:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Višňová so šľahačkovým pudingomPOTREBNÉ PRÍSADY * dvojfarebné piškótové cesto * puding - Otker pravá vanilka * 2 šľahačkové smotany * višne (ja som dala višňový kompót) * 3 vanilkové cukry * rum * kyselkavý džem * čokoláda na poliatie POSTUP PRÍPRAVY 1. Cesto prerežeme na 3 časti - spodné a stredné potrieme džemom (ja som dala ríbezľový) \r\n2. cca 4 PL višňovej šťavy povaríme s cca 2 PL rumu a 1 vanil. cukrom (podľa chuti), cesto pokvapkáme, no pozor aby sme ho nerozmočili \r\n3. Uvaríme si puding podľa návodu tak, aby nebol príliš riedky (aby bol jemnejší, zvyknem nahradiť časť mlieka 1 šľah. smotanou), zmiešane s precedenými višňami. \r\n4. Druhú šľah. smotanu si vyšľaháme, jednu polovicu primiešame do pudingovej zmesi a druhú si odložíme na potretie hotovej torty\r\n5. Naplníme korpus, potrieme ho šľahačkou a necháme v chladničke stuhnúť \r\n6. Dozdobíme podľa potreby a podávame :) \r\n\r\nDobrú chuť ! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Natalia S. (Natty235) ID 112847 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 22.3.2013, 15:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Perfektná stránka na cukrárske potreby na SkPOTREBNÉ PRÍSADY Ahojte, dnes som objavila túto stránku a som ňou nadšená. Doteraz som slintala nad českými, no my nemáme o nič horšiu, ba naopak.... Možno ju už poznáte a ja tu teraz trapoším, ale nedalo mi a musím sa s vami podeliť, je tam kopec farieb, vykrajovačiek, patchwork, formy, modelovacie hmoty.... proste všetko čo potrebujete na pečenie tort... POSTUP PRÍPRAVY http://www.cukrarskepomocky.sk a ako bonus ešte jedna: http://www.hogamarket.sk ak niečo nájdem ešte vložím ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Veronika K. (veronika13) ID 7415 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 17.3.2010, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta princa EvženaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 6 vajec, 200g kryštálového cukru. 100g čokolády, 100g masla, 100g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok, 20g kakaa Čerešňová náplň: 400g čerešní (ja som použila višne) - čerstvých alebo kompót, 300ml nálevu z kompótu, 50g kryštálového cukru, 1 vanilkový puding Šľahačková náplň: 500 ml smotany na šľahanie, vanilkový cukor, 100g strúhanej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh. Čokoládu rozpustíme, pridáme maslo a vyšľaháme. Vlejeme žĺtky, sneh, múku s kypriacim práškom a kakao. Pečieme pri teplote 170 stupňov cca 45 minút. Necháme vychladnúť a 2cm od okrajov stred vydlabeme. Z kompótovej šťavy, cukru a pudingového prášku uvaríme krém, do ktorého pridáme čerešne a krátko povaríme. Náplň vylejeme do korpusu a dáme do chladničky vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilkovým cukrom, pridáme nastrúhanú čokoládu a vydlabané kúsky cesta, vymiešame a rozotrieme na čerešňovú náplň. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 1.7.2014, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 221-230) | << predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,2566 ďalšie >> |