. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 221-230)<< predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,2566 ďalšie >>

TORTY

Torta s krémom z kinder čokolády (moja prvá:-)



POTREBNÉ PRÍSADY

Krem:3 slahacky 33% Rajo,2 kinder cokolady,,, Mramorovy korpus:4 vajcia,200g prask.cukru,150ml oleja,100ml horucej vody,250g hlad.muky,prasok do peciva,3čl kakaa ,,, Krem som robila podla Lucie H.(gupka)-je vyborny:-) a korpus podla Ivety Š.(narcis),ale nemala som ho taky vysoky ako by mal byt(zle vyslahane bielka),tak som potom spravila este jeden..

POSTUP PRÍPRAVY

Krem:robila som ho z 2 a pol slahacky,tu druhu polku som si odlozila na ozdobenie..Dame varit slahacky,pridame nalamane kinder cokolady,nechame to chvilu vriet a miesame.Vychladnute dame do chladnicky na minimalne 12 hodin,zhustne to,potom vyslahame.

Korpus:
Z bielkov a 100g cukru vyslahame sneh,zltky vyslahame so 100g cukru.K zltkom pridame olej,vodu,muku a prasok do pec,premiesame,potom pridame sneh z bielkov.
Do misky si odoberieme polku cesta a primiesame 3 cl kakaa.
Tortovu formu vymastime a posypeme mukou.Do stredu dame jednu lyzicu bieleho cesta,na to jednu lyzicu tmaveho cesta atd az kym tam nie je vsetko:-)
Pecieme na 200 stupnoch 25 min.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Anna M. (aludna) ID 5734 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 7.4.2010, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Vystužovanie poschodovej torty



POTREBNÉ PRÍSADY

aj na túto tému som mala viac otázok, tak pridávam postup ako to robím ja

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 19.8.2016, 15:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Aspiková číše i s postupem



POTREBNÉ PRÍSADY

xxx

POSTUP PRÍPRAVY

Některým děvčatům jsem slíbila,že nafotím postup jak dělám aspikové dorty já.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Jana Š. (steparka) ID 162160 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (20) posledné: 5.3.2012, 13:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Vláčik aj s vagónmi



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajicka, 240g praskoveho cukru, vanilkový cukor, 150ml oleja, 100ml teplej vody, 250g hladka muka, 1/2 prašku do pečiva, kakao podľa uváženia. ja som pridávala aj 100g strúhanej čokolády nech je naozaj čokoládové cesto :)

POSTUP PRÍPRAVY

žltka vymiešať s polovcou cukru, bielka s druhou polovicou, do vymiešaných žĺtkov pridáme postupne olej, teplú vodu a múku premiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vymiešané bielka. potom som pridávala kakao a strúhanú čokoládu.. Pečieme na 180°C asi 50 minut.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Silvia V. (hilaris) ID 75273 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 3.5.2011, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Calin a la francais



POTREBNÉ PRÍSADY

Všetko spolu v postupe:

POSTUP PRÍPRAVY

Kompozícia torty: kakaový korpus, creme brulee, dacquoise, ganache de nougat, creme brulee, kakaový korpus, mousse au chocolat au lait, poleva

Kakaový korpus:
6 vajec
6 PL kryštál.cukru
6 PL polohrubej múky
2 PL kakaa
100 ml oleja

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Elena M. (Eyka) ID 32399 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (26) posledné: 29.9.2013, 16:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

OVOCNA TRASENA TORTA



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus:3 vajcia,3 PL praškového cukru, 3PL polohrubej múky, 2 KL PDP a 2 PL vody Plnka : 2 šlahačky, 2 mandarinkové kompoty, 2 Olé pudingy Ovocie podla vlastného výberu . Detské dlhé piškoty.

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus : žltka s cukrom vyšlahať pridať vodu múku s PDP a nakoniec sneh z bielkov .
Na dno tortovej formy papier a boky vymazať a pomúčiť piecť pri 180 C asi 15 min.
Plnka : do nádoby a vekom dať šlahačky kompoty aj so šťavou a Olé pudingy dobre uzavrieť a triasť pokým masa neztuhe .
Plnku dať na studený korpus ,okolo úložiť piškoty a previezať zo stuhou.
Nakoniec uložiť ovocie .

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 12.3.2012, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Super overené piškótové cesto


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Milé čitateľky, pridávam vynikajúci receptík na piškótove cesto ktorá zvládne každá gazdinka, aj keby mala namiesto rúk hrable:-) Takže si prichystáme : - vajíčka - cukor - prášok do pečiva - polohrubá múka - vriaca voda - olej Postup :-) 1. chceme napr. stredne veľku piškotu zo 4 vajec 2.vajcia si odvážime /4 vážia napr.250g/ 3.presne toľko koľko vážia vajcia, odvážime cukru a múky / teda muka 250g, cukor 250g/ 4. na 1 vajce dávam 2-3 g prášku do pečiva /teda na 4 vajcia 8-12/ 5. na 1 vajce dávam 1 PL horucej vody a 1 PL oleja /teda 4 PL vody a 4 PL oleja/

POSTUP PRÍPRAVY

Oddelíme si bielka od žltkov. Žltka na chvíľu odložíme do pohárika a bielka si v mise vyšľaháme ručným mixérom do tuha. Ked sú bielka tuhé, postupne po lyžičke pridávame za stáleho miešania kryštálový cukor. Ked máme cukor primiešaný, opäť za stáleho miešania pridávame potrebný počet lyžíc horúcej vody. Voda sa pridáva preto, aby sa cukor rozpustil a pri pečení neskaramelizoval....potom je piškota dlho vláčna, netvrdne. Potom pridáme vodu, postupne primiešame olej, a žltka, kypriaci prášok a múku. Múku primiešavam rovnako ako cukor, pomalinky. Ked si suroviny prichystáme vopred, samotna príprava takej piškoty nezaberie určite viac ako 10 minút.



Cesto vylejeme na vymastený a vysypaný plech. Pečieme pri teplote cca 180 stupnov cca 20-25 minut, záleží od rúry. Ked je piškotka jemne hnedunká, ja si to overujem 2 spôsobmi



Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Lyllu B. (Lyllu) ID 247596 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 28.12.2012, 8:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Višňová so šľahačkovým pudingom



POTREBNÉ PRÍSADY

* dvojfarebné piškótové cesto * puding - Otker pravá vanilka * 2 šľahačkové smotany * višne (ja som dala višňový kompót) * 3 vanilkové cukry * rum * kyselkavý džem * čokoláda na poliatie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Cesto prerežeme na 3 časti - spodné a stredné potrieme džemom (ja som dala ríbezľový) \r\n2. cca 4 PL višňovej šťavy povaríme s cca 2 PL rumu a 1 vanil. cukrom (podľa chuti), cesto pokvapkáme, no pozor aby sme ho nerozmočili \r\n3. Uvaríme si puding podľa návodu tak, aby nebol príliš riedky (aby bol jemnejší, zvyknem nahradiť časť mlieka 1 šľah. smotanou), zmiešane s precedenými višňami. \r\n4. Druhú šľah. smotanu si vyšľaháme, jednu polovicu primiešame do pudingovej zmesi a druhú si odložíme na potretie hotovej torty\r\n5. Naplníme korpus, potrieme ho šľahačkou a necháme v chladničke stuhnúť \r\n6. Dozdobíme podľa potreby a podávame :) \r\n\r\nDobrú chuť !

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Natalia S. (Natty235) ID 112847 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (18) posledné: 22.3.2013, 15:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Perfektná stránka na cukrárske potreby na Sk



POTREBNÉ PRÍSADY

Ahojte, dnes som objavila túto stránku a som ňou nadšená. Doteraz som slintala nad českými, no my nemáme o nič horšiu, ba naopak.... Možno ju už poznáte a ja tu teraz trapoším, ale nedalo mi a musím sa s vami podeliť, je tam kopec farieb, vykrajovačiek, patchwork, formy, modelovacie hmoty.... proste všetko čo potrebujete na pečenie tort...

POSTUP PRÍPRAVY

http://www.cukrarskepomocky.sk

a ako bonus ešte jedna:
http://www.hogamarket.sk

ak niečo nájdem ešte vložím

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Veronika K. (veronika13) ID 7415 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (24) posledné: 17.3.2010, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta princa Evžena



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:
6 vajec, 200g kryštálového cukru. 100g čokolády, 100g masla, 100g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok, 20g kakaa
Čerešňová náplň:
400g čerešní (ja som použila višne) - čerstvých alebo kompót, 300ml nálevu z kompótu, 50g kryštálového cukru, 1 vanilkový puding
Šľahačková náplň:
500 ml smotany na šľahanie, vanilkový cukor, 100g strúhanej čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh. Čokoládu rozpustíme, pridáme maslo a vyšľaháme. Vlejeme žĺtky, sneh, múku s kypriacim práškom a kakao. Pečieme pri teplote 170 stupňov cca 45 minút. Necháme vychladnúť a 2cm od okrajov stred vydlabeme. Z kompótovej šťavy, cukru a pudingového prášku uvaríme krém, do ktorého pridáme čerešne a krátko povaríme. Náplň vylejeme do korpusu a dáme do chladničky vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilkovým cukrom, pridáme nastrúhanú čokoládu a vydlabané kúsky cesta, vymiešame a rozotrieme na čerešňovú náplň.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 1.7.2014, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 221-230)<< predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,2566 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu