. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 201-210)<< predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

*****MLYNÁRSKE REZNE*****



POTREBNÉ PRÍSADY

*******PRÍPRAVA JE RÝCHLA A NENÁROČNÁ-4 bravčové rezne, 3 dl mlieka, 4 strúčky cenaku, 15 g hladkej múky, 10 g mletej červ.papriky, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Naklepané rezne ponoríme na pol hodiny do mlieka, do ktorého dáme soľ a pretlačíme cesnak. Po vybratí obalíme v múke, ktorú zmiešame s paprikou. Vyprážame, podávame s hranolkami a tatarkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Ľuba V. (lubav) ID 27763 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Francuzske domace zemiaky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1kg zemiakov,4ks špekačiek,1 sladka smotana alebo 1 kysla,3dcl mlieka,korenie,vegeta,rasca,sol,3 vajcia cele

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky olupeme,umyjeme a nakrajame na male kocky,taktiež šperačky,ktore sme si vopred ošupali z kože.Ukladame vrstvy zemiakov,špekačky a uvedene koreniny v potrebnom množstve.Ukončime zemiakmi,polejeme troškou oleja,cele zemiaky.V miske si vymiešame mlieko ,smotanu a vajcia.Vylejeme na zemiaky a prikrijeme alobalom a lebo dalšim pekačom(janske sklo).pečieme v rure 180stup/45min...odokrijeme a dopekame ešte 20min.Su velmi chutne-skuste!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Masova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie pecienky,bravcova kotleta,cibula,tvrdy syr,sol korenie,vegeta,olej,cesnak,grilovacie korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Na dno zapekacej misy poukladame kuracie pecienky,trosku ovegetime,na pecienky naukladame platky syra,na platky nakrajanu cibulu a osolene a okorenene maso.Postup zopakujeme,pokladame dalsiu vrstvu syra a cibule a posledna vrstva tvori maso.
Urobime zalievku 2PL oleja,1cl vegety,3 pretlacene struciky cesnaku,2PL grilovacieho korenia.Maso zalejeme pripravenou zalievkou,prikryjeme a zakryte pecieme cca 1,5 hod.
Vrelo odporucam,prajem dobru chut....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

denisa r. (belesek) ID 69182 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Fajnučké zapekané cestoviny s kapustou a údeným mäsom



POTREBNÉ PRÍSADY

Tento recept si určite obľúbia milovníci kapusty a údeného mäsa. Nie je náročný a je výborný aj ako večera. Príprava je cca 35-50 minút. Na obrázku sú veci ktoré nato treba, len som zabudla hubový bujon 1 kocku. Budem rada, keď mi napísete ako vám chutilo. :-*

POSTUP PRÍPRAVY

postup budem písať pri obrázkoch....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

Denisa T. (BENQ11) ID 79775 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 13.5.2011, 9:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Mletý rezeň /fašírka/ so syrom v obale z "pikantnej hrášky"



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 500 g mleté mäso, 150 g tvrdý syr, 3 strúčiky cesnaku, 1 menšia cibuľa, 1 ML soli, 1/2 ML mčk, 1 vajíčko na obal 6 PL zmes "pikantná hráška" /zdravá výživa/ plus voda

POSTUP PRÍPRAVY

...dostala som sa k špeciálnej zmesi zdravej výživy pod názvom "pikantná hráška" /, - najprv som váhala s použitím tejto zmesi ale bola som milo prekvapená a preto chcem Vám všetkým odporučiť, v prípade záujmu môžem maminám priložiť link
- z času na čas je príjemné oživiť jedálniček a pritom vedieť že dávame svojím najmilším to najlepši
- je to produkt zdravej výživy ktorý má viaceré použitie:
- má vysoký obsah vlákniny a antioxidantov,
- je zdrojom horčíku a zinku,
- slúži ako náhrada na tradičký trojobal,
- nahrádza vajíčko, používa sa do dressingov, náhrada zápražky atd.
- neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty, farbivá a GMO

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 20.1.2011, 19:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

BELEHRADSKY BRAVČOVY REZEN*****



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové stehno alebo karé,olej,soľ,čierne mleté korenie,lečo

POSTUP PRÍPRAVY

dnes varila moja polovička-možno niekoho inšpiruje

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)

melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (22) posledné: 4.12.2013, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové mäso Babi Ketjap



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravčového mäsa, 500 ml vody, Sladká Sójová omáčka KETJAP A alebo KETJAP KAKI TIGA, 1-2 lyžice citrónovej šťavy, Olej, Zelené fazuľky, Šampiňóny, Babi Ketjap Mix 100g

POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájame si mäso na prúžky. Na panvici v 2 lyžičkách oleja mäso usmažíme. Pridáme zmes korenia a dôkladne premiešame. Pridáme 500ml vody, 1-2 lyžičky sladkej sójovej omáčky, 1-2 lyžice citrónovej šťavy. Varíme na miernom ohni. Za občasného miešania dusíme do mäkka. Omáčka počas varenia zhustne. Na záver pridáme šampiňóny a zelenú fazuľku. Soľ podľa chuti.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 18.1.2011, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnená bravčová panenka v orechovo-petržlenovej kruste s omáčkou zo zeleného korenia



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 500 g bravčovej panenky, 1,5 balenia hravé syrové nite /korbáčiky/, pár pásikov slaninky, 2 PL mleté orechy, 2 PL petržlenovej vňate a trocha oliv. oleja, na obalenie alobal Omáčka zo zeleného korenia: 1/2 bal. zeleného korania, 250 ml šľahačková smotana 33%, 100 - 150 ml mlieko, 1 ML soli, 1ML solamylu a trocha vody , 1/2 ML cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

..absolútne delikátne jedlo s výbornou korenistou omáčkou, pre milovníkov dobrého jedla ...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (17) posledné: 8.11.2011, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Kotlety s cesnakovým krémom



POTREBNÉ PRÍSADY

6 bravčových kotliet, soľ, MČK, bazalka, oregano, 6 PL oleja, 2 kocky syra Lučina, 2 PL kyslej smotany, 6 strúčikov cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

doplnim

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 19.5.2012, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Frankfurtské bravčové mäso



POTREBNÉ PRÍSADY

700-800 g bravčové plece, alebo stehno (ja som použila plece) 1 väčšia cibuľa olej, soľ, MČK, ml.červená sladká paprika, ml.rasca, malý rajčiakový pretlak, 3 na tvrdo uvarené vajcia 3 párky 2-3 sterilizované uhorky 2-3 PL hladkej múky na zahustenie

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na rezne (kto chce môže aj na kocky) , naklepeme z každej strany osolíme a okoreníme MČK.

Do nižšieho širšieho hrnca dáme trochu oleja, popražíme na ňom do sklovita cibuľu a poprášime mletou červenou paprikou (pridáme aj 2-3 ČL), v hrnci postupne opražíme z každej strany rezne (aby sa nám uzavreli - stačí z každej strany 2 minútky), odkladáme .
Keď sú všetky opražené, tak ich dáme naspäť do hrnca, podlejeme vodou posypeme ml.rascou a dusíme cca 45 min - 60 min. , aby mäso zmäklo.

Počas dusenia pridáme pretlak (nemusíme). Dolejeme trochu vody, podľa toho kto ako má rád veľa šťavy. Ak je potrebné ešte dochutíme soľou a pridáme na jemno nakrájané párky a sterilizované uhorky, Necháme ešte cca 10 min. variť, aby šťava chytila z nich chuť.

Nakoniec zahustíme múkou rozmiešanou s vodou, necháme prevrieť a pridáme na jemno nakrájané vajíčka.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 96 návštěvníkov)

Eva Č. (evu_lienka) ID 85347 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (29) posledné: 31.12.2013, 13:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 201-210)<< predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu