končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 201-210) | << predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*****MLYNÁRSKE REZNE*****POTREBNÉ PRÍSADY *******PRÍPRAVA JE RÝCHLA A NENÁROČNÁ-4 bravčové rezne, 3 dl mlieka, 4 strúčky cenaku, 15 g hladkej múky, 10 g mletej červ.papriky, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Naklepané rezne ponoríme na pol hodiny do mlieka, do ktorého dáme soľ a pretlačíme cesnak. Po vybratí obalíme v múke, ktorú zmiešame s paprikou. Vyprážame, podávame s hranolkami a tatarkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Ľuba V. (lubav) ID 27763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Francuzske domace zemiakyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg zemiakov,4ks špekačiek,1 sladka smotana alebo 1 kysla,3dcl mlieka,korenie,vegeta,rasca,sol,3 vajcia cele POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky olupeme,umyjeme a nakrajame na male kocky,taktiež šperačky,ktore sme si vopred ošupali z kože.Ukladame vrstvy zemiakov,špekačky a uvedene koreniny v potrebnom množstve.Ukončime zemiakmi,polejeme troškou oleja,cele zemiaky.V miske si vymiešame mlieko ,smotanu a vajcia.Vylejeme na zemiaky a prikrijeme alobalom a lebo dalšim pekačom(janske sklo).pečieme v rure 180stup/45min...odokrijeme a dopekame ešte 20min.Su velmi chutne-skuste! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Masova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie pecienky,bravcova kotleta,cibula,tvrdy syr,sol korenie,vegeta,olej,cesnak,grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY Na dno zapekacej misy poukladame kuracie pecienky,trosku ovegetime,na pecienky naukladame platky syra,na platky nakrajanu cibulu a osolene a okorenene maso.Postup zopakujeme,pokladame dalsiu vrstvu syra a cibule a posledna vrstva tvori maso. Urobime zalievku 2PL oleja,1cl vegety,3 pretlacene struciky cesnaku,2PL grilovacieho korenia.Maso zalejeme pripravenou zalievkou,prikryjeme a zakryte pecieme cca 1,5 hod. Vrelo odporucam,prajem dobru chut.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | denisa r. (belesek) ID 69182 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fajnučké zapekané cestoviny s kapustou a údeným mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY Tento recept si určite obľúbia milovníci kapusty a údeného mäsa. Nie je náročný a je výborný aj ako večera. Príprava je cca 35-50 minút. Na obrázku sú veci ktoré nato treba, len som zabudla hubový bujon 1 kocku. Budem rada, keď mi napísete ako vám chutilo. :-* POSTUP PRÍPRAVY postup budem písať pri obrázkoch.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Denisa T. (BENQ11) ID 79775 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 13.5.2011, 9:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mletý rezeň /fašírka/ so syrom v obale z "pikantnej hrášky"POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 500 g mleté mäso, 150 g tvrdý syr, 3 strúčiky cesnaku, 1 menšia cibuľa, 1 ML soli, 1/2 ML mčk, 1 vajíčko na obal 6 PL zmes "pikantná hráška" /zdravá výživa/ plus voda POSTUP PRÍPRAVY ...dostala som sa k špeciálnej zmesi zdravej výživy pod názvom "pikantná hráška" /, - najprv som váhala s použitím tejto zmesi ale bola som milo prekvapená a preto chcem Vám všetkým odporučiť, v prípade záujmu môžem maminám priložiť link - z času na čas je príjemné oživiť jedálniček a pritom vedieť že dávame svojím najmilším to najlepši - je to produkt zdravej výživy ktorý má viaceré použitie: - má vysoký obsah vlákniny a antioxidantov, - je zdrojom horčíku a zinku, - slúži ako náhrada na tradičký trojobal, - nahrádza vajíčko, používa sa do dressingov, náhrada zápražky atd. - neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty, farbivá a GMO Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 20.1.2011, 19:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BELEHRADSKY BRAVČOVY REZEN*****POTREBNÉ PRÍSADY bravčové stehno alebo karé,olej,soľ,čierne mleté korenie,lečo POSTUP PRÍPRAVY dnes varila moja polovička-možno niekoho inšpiruje OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 4.12.2013, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäso Babi KetjapPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčového mäsa, 500 ml vody, Sladká Sójová omáčka KETJAP A alebo KETJAP KAKI TIGA, 1-2 lyžice citrónovej šťavy, Olej, Zelené fazuľky, Šampiňóny, Babi Ketjap Mix 100g POSTUP PRÍPRAVY Nakrájame si mäso na prúžky. Na panvici v 2 lyžičkách oleja mäso usmažíme. Pridáme zmes korenia a dôkladne premiešame. Pridáme 500ml vody, 1-2 lyžičky sladkej sójovej omáčky, 1-2 lyžice citrónovej šťavy. Varíme na miernom ohni. Za občasného miešania dusíme do mäkka. Omáčka počas varenia zhustne. Na záver pridáme šampiňóny a zelenú fazuľku. Soľ podľa chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 18.1.2011, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnená bravčová panenka v orechovo-petržlenovej kruste s omáčkou zo zeleného koreniaPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 500 g bravčovej panenky, 1,5 balenia hravé syrové nite /korbáčiky/, pár pásikov slaninky, 2 PL mleté orechy, 2 PL petržlenovej vňate a trocha oliv. oleja, na obalenie alobal Omáčka zo zeleného korenia: 1/2 bal. zeleného korania, 250 ml šľahačková smotana 33%, 100 - 150 ml mlieko, 1 ML soli, 1ML solamylu a trocha vody , 1/2 ML cesnaku POSTUP PRÍPRAVY ..absolútne delikátne jedlo s výbornou korenistou omáčkou, pre milovníkov dobrého jedla ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 8.11.2011, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Kotlety s cesnakovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY 6 bravčových kotliet, soľ, MČK, bazalka, oregano, 6 PL oleja, 2 kocky syra Lučina, 2 PL kyslej smotany, 6 strúčikov cesnaku POSTUP PRÍPRAVY doplnim ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 19.5.2012, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Frankfurtské bravčové mäsoPOTREBNÉ PRÍSADY 700-800 g bravčové plece, alebo stehno (ja som použila plece) 1 väčšia cibuľa olej, soľ, MČK, ml.červená sladká paprika, ml.rasca, malý rajčiakový pretlak, 3 na tvrdo uvarené vajcia 3 párky 2-3 sterilizované uhorky 2-3 PL hladkej múky na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezne (kto chce môže aj na kocky) , naklepeme z každej strany osolíme a okoreníme MČK. Do nižšieho širšieho hrnca dáme trochu oleja, popražíme na ňom do sklovita cibuľu a poprášime mletou červenou paprikou (pridáme aj 2-3 ČL), v hrnci postupne opražíme z každej strany rezne (aby sa nám uzavreli - stačí z každej strany 2 minútky), odkladáme . Keď sú všetky opražené, tak ich dáme naspäť do hrnca, podlejeme vodou posypeme ml.rascou a dusíme cca 45 min - 60 min. , aby mäso zmäklo. Počas dusenia pridáme pretlak (nemusíme). Dolejeme trochu vody, podľa toho kto ako má rád veľa šťavy. Ak je potrebné ešte dochutíme soľou a pridáme na jemno nakrájané párky a sterilizované uhorky, Necháme ešte cca 10 min. variť, aby šťava chytila z nich chuť. Nakoniec zahustíme múkou rozmiešanou s vodou, necháme prevrieť a pridáme na jemno nakrájané vajíčka. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 96 návštěvníkov) Eva Č. (evu_lienka) ID 85347 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (29) posledné: 31.12.2013, 13:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 201-210) | << predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26,.,80 ďalšie >> |