končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 201-210) | << predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21 |
HOVÄDZIE MÄSO |
madarsky gulas-radaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dobry den zelam vsetkym gazdinkam a strasne krasne vas chcem poprosit o malu radu...prvykrat v zivote som robila madarsky gulas, je naozaj vyborny a ja osobne sa ho neviem dojest, ale pre mojho manzela bude kysly a on mi ho nebude chciet jest, poradte co mam s nim spravit, aby nebol taky kysly...dakujem siiiilno moc krasne za rady :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana K. (cukrik580) ID 98979 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 6.4.2012, 13:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Výborná sviečkováPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzie mäsko, mrkva, zeler, petržlen, cibuľa, guličky čierneho aj nového korenia, smotanový jogurt alebo kyslá smotana, soľ, cukor alebo stévia. POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu nakrájame na kúsky, opražíme na troche oleja, osmažíme aj mäsko aby sa zatiahlo, pridáme osmaženú zeleninku, zalejeme vodou zhruba do polovice mäsa. Najlepšie je variť to v tlakovom hrnci, trvá to takú hodinku. Otvoriť hrniec, ak je mäsko uvarené, vybrať ho, ak je v zeleninke veľa vývaru, tak ho odoberieme a máme vývar na polievku, zvyšok rozmixujeme so zeleninou na hustú omáčku. Omáčku dochutíme trochou jogurtu, soli, pár kvapkami stévie alebo cukrom, prevaríme a podávame s nakrájaným mäskom. Na fotke je omáčka len osolená a rozmixovaná. Podávala som so slovenskou ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina G. (merykey) ID 87523 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.4.2012, 22:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzia roláda so špenátom a so syromPOTREBNÉ PRÍSADY mleté hovädzie mäso,cibula,sol,korenie štyroch farieb,strúhanka,vajíčko,cesnak,tymián,petržlenová vňať Plnka: dusený špenát (listy),sol,cesnak Tvrdy syr,slanina na vrch POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 20.1.2016, 17:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Sviečková na smotane s pomarančomPOTREBNÉ PRÍSADY falošná hovädzia sviečková 1kg, mrkva 900g, petržlen 600g, zeler 400g, pomaranč 1ks, sladká smotana 250ml, horčica 1PL, čierne korenie celé 5guličiek, bravčová masť, maslo POSTUP PRÍPRAVY Už som videla viacero receptov na sviečkovú na smotane, prikladám tú moju, trošku ozvláštnenú :) Ja variem v tlakovom hrnci ,takže tak budem písať aj postup. Na rozpustenej bravčovej masti si rýchlo osmahnem kus falošnej sviečkovice v celku. Keď sa mäsko zatiahne zalejem 1l vody a nechám v tlakovom hrnci "pišťať" jednu hodinku. Medzitým si očistím a nadrobno nakrájam mrkvu, petržlen a zeler. Keď mám mäso hotové, prehodím ho do druhého hrnca aj s vodou, v ktorej sa dusilo. V tlakovom hrci si rozpustím maslo, pridám nakrájanú zeleninku, trošku orestujem aby sa uvoľnili vône a chute. Zalejem vodou z uvarenej sviečkovice. Pridám soľ, korenie, a korenie v celku (to si dávam do čajového sitka aby som ho potom nemusela loviť). V tlakovom hrnci nechám opäť "pišťať" tak 5 minút (zelenine to stačí). Následne pomixujem zeleninu tyčovým mixérom a dám späť na sporák. Pridám sladkú smotanu, lyžicu horčice a odšťavený jeden pomaranč a nechám prejsť varom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lucka T. (Luckahoneybee) ID 268120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 24.8.2013, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Argentínsky rump steak s vínovo-horčicovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 2x200 g rump steak , korenie na steaky , Omáčka: výpek z mäsa , asi 1 dcl víno červené , asi 1 čl horčica celozrnná , asi 1 čl maslo , (mrazené) fazuľky zelené čerstvé , 1 strúčik cesnak , šťava citrónová , soľ , korenie štyroch farieb , 1 čl maslo POSTUP PRÍPRAVY Steaky ochutíme zmesou drveného korenia ,soli,oleja a necháme odležať.Grilujeme na vrúbkovanej panvici,stredne rozpálenej .Moje steaky boli vysoké asi 1,5 cm a grilovala som asi po dve minúty na každej strane .My máme radi médium.Hotové vyberieme na tanier ,prikryjeme a necháme odpočinúť.Do výpeku vlejeme vínko,pridáme horčicu a zredukujeme .Na koniec pridáme maslo. Zelené fazulky uvaríme do mäkka,zlejeme ,hodíme na panvičku,pridáme maslo,nastrúhaný cesnak,sol a korenie..chvíľočku orestujeme a zakvapneme citónovou šťavou. My sme mali ako prílohu hranolky a na steaku sme mali ešte orestované šampióny. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Masove gulky s chorizomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/masove-gulky-s-chorizom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 PL olivoveho oleja 2 salotky,nakrajane na drobno 1 strucik cesnaku,na drobno nakrajani 1 vajicko (velkost L) 500 g mleteho hovadzieho masa 200g choriza,na drobno nakrajaneho 400 g uvarenej ryze 200 Manchego syru,nastruhaneho Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.5.2014, 18:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Cheesy ChilliPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/07/cheesy-chilli.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:110g choriza (pouzite klobasu ak chorizo nezozeniete ) 500g mleteho hovadzieho masa 1/2 CL kakaa 1 CL oregana 15ml (1PL) rajcinoveho pretlaku 400g konzerva nakrajanych rajcin 125ml vody (ja som pouzila vodu ktorou som si vyplachla plechovku z rajcin) 2 CL worcesterkej omacky Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.7.2014, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Bolonska omacka podla Nigela SlateraPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/11/bolonska-omacka-podla-nigela-slatera.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:4 PL masla 85g pancetty (slaniny) 1 stredne velka cibula 2 cesnakove struciky 1 mrkva 2 zelerove stonky 2 velke hriby (Nigel navrhuje portobello hriby a take som aj ja pouzila) 2 bobkove listy Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.11.2014, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hamburger polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/hamburger-polievka.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 kg mleteho masa 1 cibulu ,nakrajana na drobno 2 zelerove stonky,nakrajane na mensie kusky 3 cesnakove struciky,nakrajane na drobno 1 konzerva celych rajcin,po pridani do hrnca ich pomocou lyzice rozpucime 3 poh hovadzieho vyvaru 1 zelena paprika,nakrajana na male kocky 1 zlta paprika,nakrajana na male kocky Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.1.2015, 19:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Výborné jemne korenené hovädzie mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY 500g hovädzia sviečková alebo iné hovädzie mäsko vhodné na minútky - ja som tentoraz použila falošnú sviečkovú ... na marinádu : 1 cibuľa, 1/2 hrušky Nashi alebo 1 menšia obyčajná hruška, 6 strúčikov cesnaku, 6 PL sójovej omáčky, 3 PL ryžového vína (ja som nahradila portským vínkom, ale môžeme použiť aj kvalitné klasické víno, ideálne nejaké voňavé), 2 PL cukru, čerstvo mleté čierne korenie, rastlinný olej ... okrem toho 1 PL sezamový olej, 2 jarné cibuľky, 2 PL nasucho opražených sezamových semienok POSTUP PRÍPRAVY ... ďalší z výborných receptov z blogu od Anetky (www.anetagoesyummi.blogspot.sk), tentoraz z kórejskej kuchyne originál názov je BULGOGI ... výborná jemná chuť, ktorú ocenia všetci hladoši ... odporúčam nebáť sa kombinácií a vyskúšať : z pokrájanej cibule, cesnaku, hrušky, sójovej omáčky, vína, cukru a korenia zmixujeme marinádu ... hovädzie mäsko nakrájame na tenké pásiky dobre premiešame s marinádou a necháme marinovať ideálne cez noc, ale minimálne 4 hodiny ... pred podávaním rozohrejeme veľkú panvicu a na troche rastlinného oleja opečieme mäso aj s marinádou, pridáme sezamový olej a opekáme cca 4 minúty ... ako prílohu podávame ryžu, opečené mäsko na tanieri posypeme pokrájanou jarnou cibuľkou a opraženými sezamovými semienkami ... mňam ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 201-210) | << predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21 |