. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Jana P. (Jana Pavlanska) ID 70610
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.11.2008
Naposledy: 28.3.2015 12:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 30
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 30 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

koláčiky na oslavu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vanilkové rožteky, orechové trojlístky, čokoládové striekané, linecké, kokosové štvorčeky

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.5.2010, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

k 70-ke


PRO INSPIRACI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.5.2010, 18:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

ČOKOLÁDOVÁ


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

orechový korpus, parížsky krém, čokoládové ozdoby, ružičky zo salkového marcipánu

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (9) posledné: 14.4.2010, 10:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

medovoorechové trojuholníčky



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 380 g hladkej múky, 120 g práškového cukru, 250 g Palmarinu, 2 vajcia, štipka soli ORECHOVÁ ZMES : 120 g Palmarinu, 4 lyžice medu, 100 g práškového cukru a 200 g mletých orechov.

POSTUP PRÍPRAVY

Vypracujeme cesto, necháme hodinu odpočívať v chlade a rozvaľkáme na plech vyložený papierom na pečenie. Popicháme vidličkou, natrieme marmeládou a rozotrieme orechovú zmes, ktorú pripravíme rozpustením 120 g Palmarinu, pridáme 4 lyžice medu, 100 g práškového cukru a 200 g mletých orechov.
Upečieme pri 170°C a ešte teplé nakrájame na trojuholníčky, rožky namáčame v čokoláde

zdroj: internet

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 20.5.2010, 12:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

čokoládovo-orechová


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

piatková rýchlovka

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.8.2009, 20:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

k 1. narodeninám



POTREBNÉ PRÍSADY

Ďakujem za Vaše inšpirácie, postupy.....

POSTUP PRÍPRAVY

1 x mramorový korpus, 1 x mramorový korpus bez kakaa, parížsky krém, vanilkový krém, postavička z mliečneho marcipánu, poťah z MMF

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 31.5.2009, 16:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

narodeninová pre manžela


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, parížsky krém, banány, čokoláda, marcipán so sušeného mlieka

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 17.5.2009, 17:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

šľahačkové kocky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2x piškótové cesto z 3 vajíčiek, malinový džem, malinový sirup, 500 ml šľahačky, 500 g marhuľového džemu, želatína

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 17.5.2009, 19:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládovo-karamelová



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO : 4 x piškótové pláty z 5 vajíčiek, 150 g cukru, 150 g polohrubej múky, 5 lyžíc horúcej vody ČOKOLÁDOVÝ PARÍŽSKY KRÉM: 500 g šľahačky, 150 g kakaa, 150 g čokolády, 100 g cukru krátko povaríme, necháme vychladnúť a vymiešame s 500 g masla KARAMELOVÝ KRÉM: 300 g cukru upálime na karamel, zalejeme 1 šľahačkou, rozvaríme a potom necháme vychladnúť. Karamelovú šľahačku vyšľahíme s 300 g masla. Vanilkový krém a ozdoby z mliečneho marcipánu

POSTUP PRÍPRAVY

Torta bola pre mojich rodičov - mala to byť klasika, zdobená krémom.
Nevydarený pokus zdobenia cez obrúsok som zakryla čiastočne ozdobami zo sušeného mlieka.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 2.3.2011, 10:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

ŽABKY



POTREBNÉ PRÍSADY

2 bielka, 200 g cukru, 100 g mletých orechov, 100 g sekaných orechov, 1 lyžica kakaa, kvapka octu\r\nPlnka : 3 vajcia, 180 g cukru, 100 g čokolády, 250 g masla\r\nčokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, pridáme kvapku octu a zľahka vmiešame orechy s kakaom.\r\nLyžičkou kladieme na plech vystlaný papierom malé kôpky. Pečieme asi pri 150°C. \r\nKrém : nad parou šľaháme vajíčka s cukrom a čokoládou do hustého krému, ktorý po vychladnutí vyšľaháme s maslom. " Žabky " ozdobne nastriekame krémom, dáme stuhnúť do chladničky a máčame do čokolády.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 19.4.2009, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 30 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu