končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 30 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
koláčiky na oslavuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vanilkové rožteky, orechové trojlístky, čokoládové striekané, linecké, kokosové štvorčeky ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 9.5.2010, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
k 70-kePRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 14.5.2010, 18:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
ČOKOLÁDOVÁPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY orechový korpus, parížsky krém, čokoládové ozdoby, ružičky zo salkového marcipánu OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (9) posledné: 14.4.2010, 10:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
medovoorechové trojuholníčkyPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 380 g hladkej múky, 120 g práškového cukru, 250 g Palmarinu, 2 vajcia, štipka soli ORECHOVÁ ZMES : 120 g Palmarinu, 4 lyžice medu, 100 g práškového cukru a 200 g mletých orechov. POSTUP PRÍPRAVY Vypracujeme cesto, necháme hodinu odpočívať v chlade a rozvaľkáme na plech vyložený papierom na pečenie. Popicháme vidličkou, natrieme marmeládou a rozotrieme orechovú zmes, ktorú pripravíme rozpustením 120 g Palmarinu, pridáme 4 lyžice medu, 100 g práškového cukru a 200 g mletých orechov. Upečieme pri 170°C a ešte teplé nakrájame na trojuholníčky, rožky namáčame v čokoláde zdroj: internet ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 20.5.2010, 12:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
čokoládovo-orechováPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piatková rýchlovka OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 20.8.2009, 20:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
k 1. narodeninámPOTREBNÉ PRÍSADY Ďakujem za Vaše inšpirácie, postupy..... POSTUP PRÍPRAVY 1 x mramorový korpus, 1 x mramorový korpus bez kakaa, parížsky krém, vanilkový krém, postavička z mliečneho marcipánu, poťah z MMF OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 31.5.2009, 16:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
narodeninová pre manželaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, parížsky krém, banány, čokoláda, marcipán so sušeného mlieka OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 17.5.2009, 17:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
šľahačkové kockyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2x piškótové cesto z 3 vajíčiek, malinový džem, malinový sirup, 500 ml šľahačky, 500 g marhuľového džemu, želatína ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 17.5.2009, 19:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládovo-karamelováPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO : 4 x piškótové pláty z 5 vajíčiek, 150 g cukru, 150 g polohrubej múky, 5 lyžíc horúcej vody ČOKOLÁDOVÝ PARÍŽSKY KRÉM: 500 g šľahačky, 150 g kakaa, 150 g čokolády, 100 g cukru krátko povaríme, necháme vychladnúť a vymiešame s 500 g masla KARAMELOVÝ KRÉM: 300 g cukru upálime na karamel, zalejeme 1 šľahačkou, rozvaríme a potom necháme vychladnúť. Karamelovú šľahačku vyšľahíme s 300 g masla. Vanilkový krém a ozdoby z mliečneho marcipánu POSTUP PRÍPRAVY Torta bola pre mojich rodičov - mala to byť klasika, zdobená krémom. Nevydarený pokus zdobenia cez obrúsok som zakryla čiastočne ozdobami zo sušeného mlieka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 2.3.2011, 10:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
ŽABKYPOTREBNÉ PRÍSADY 2 bielka, 200 g cukru, 100 g mletých orechov, 100 g sekaných orechov, 1 lyžica kakaa, kvapka octu\r\nPlnka : 3 vajcia, 180 g cukru, 100 g čokolády, 250 g masla\r\nčokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, pridáme kvapku octu a zľahka vmiešame orechy s kakaom.\r\nLyžičkou kladieme na plech vystlaný papierom malé kôpky. Pečieme asi pri 150°C. \r\nKrém : nad parou šľaháme vajíčka s cukrom a čokoládou do hustého krému, ktorý po vychladnutí vyšľaháme s maslom. " Žabky " ozdobne nastriekame krémom, dáme stuhnúť do chladničky a máčame do čokolády. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 19.4.2009, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 30 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |