. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Viera D. (Scarlettka) ID 58854
.
mimibazar.sk/scarlettka
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.9.2008
Naposledy: 2.5.2023 15:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 123
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 22 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3 ďalšie >>

CUKROVINKY

Moje prvé muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

Recept podla Kamila B. (vikusik) ID 41103 ale trocha inak: Takže budeme potrebovat na 12ks muffiniek : 2 šálky /200ml/ poloh. muky, 1 šalka cukru, 1 vanil. cukor, 1 PDP, 2 vajička, 1 šalka mlieka, asi pol šalky oleja. Napln:Biela a tmavá čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto som si rozdelila na dve časti, jednu som nechala tak a do druhej som dala 3PL granka.Mufinkovú formu som vyložila papierovými košíčkami. naliala som cesto a do bledých som dala 3tmavé čokoládové kolieska a do tmavých 3biele čokoládové kolieska.piekla som na 180C 20minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 26.12.2010, 18:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Nepečená jablková torta



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg jablká, piškoty, 2vanilkové pudingy, voda,cukor alebo vanilkový cukor, citronová šťava,šlahačka, granko

POSTUP PRÍPRAVY

Jablká nastrúhame, zalejeme vodou, pridajte cukor a citrónovú šťavu podľa kyslosti jabĺk, pridajte vanilku, cukor a priveďte k varu. Varte, pokým jablká nezmäknú. V 4 deci studenej vody rozmiešajte 2 vanilkové pudingy alebo Zlaté klasy a vlejte do jabĺk. Varte ešte asi 2 minúty do zhustnutia a odstavte. Tortovú formu vypláchnite vodou, na dno poukladajte vrstvu piškót a zalejte tretinou jablčnej zmesi. Na ňu poukladajte druhú vrstvu piškót, jablčnú zmes, tretiu vrstvu piškót a zalejte zvyšnou jablčnou zmesou. Nechajte stuhnúť a odležať, kým piškóty nezmäknú.Potom dáme navrch šlahačku a ozdobíme grankom. Dobrú chuť!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.11.2011, 12:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Francúzske zemiaky-šťavnaté, výborné



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky * vajíčka na tvrdo *párky *klobáska *soľ* 1 kyslá smotana * 1 smotana na varenie * 1 vajíčko * tvrdý syr-nastrúhaný * vegeta* maslo *

POSTUP PRÍPRAVY

Francúzske šťavnaté zemiaky-podľa Martina P. (Mata406) ID 48300 ale predsa trocha inak :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (16) posledné: 29.8.2013, 13:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

*** Kuracie rezne v cestíčku ***



POTREBNÉ PRÍSADY

Nepíšem kolko čoho záleží od množstva mäska :-)Kuracie mäso, hl.múka, soľ, vajíčka, smotana našlahanie.ryža, cibulka, soľ,vegeta.olej na vyprážanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko si naklepeme, osolíme. Obalíme v múke. Pripravíme si cestíčko: múka, smotana, vajcia, vegeta. Obalíme v cestíčku a šup na rozpálený olej.Ryžu som pripravila: na masle som opražila cibulku, pridala som vegetku, soľ, ryžu, podliala vodou a šup do trúby na 220C 20minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 2.12.2010, 12:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OMÁČKY

Perfektný dresing



POTREBNÉ PRÍSADY

kyslá smotana, pretlačený cesnak, bylinková soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu zmiešame a podávame. Chutí výborné.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.11.2010, 12:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Capuccino rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO:225g maslo, plus na namastenie plechu,225g pol. muka,1 1/4 CL prasku do peciva,1 CL kakaa plus trosku na posypanie na kolac,225g pr. cukor,4 vajicka, rozmixovane,3 PL instantnej kavy rozpustenej v 2 PL horucej vody Glazura: 115g bielej cokolady na male kusky pokrajana,55g masla,3 PL mlieka,175g praskoveho cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Ruru predhrejeme na 180 stupnov. Malý plech natrieme maslom.
Muku, prasok do peciva a kakao prasok preosieme do misy. Pridame maslo, cukor, vajicka a kavu a a do hladkeho cesta miesame ( môžme aj mixérom). Cesto vyliat na pripraveny plech a rovnomerne rozotriet. Pecieme 30 - 40 min ( treba kontrolovat moj bol po 20 min hotovy ). Nehame vychladnut
Zatial si spravime glazuru..
Cokoladu, maslo a mlieko dame do misky, tu dame na hrniec s vodou ktora ale este nevari len je zohriata a za staleho miesania roztopime. Ked je masa hladka dame misku prec z hrnca a preosieme do toho cukor a miesame do hladka.. toto dame na kolac a rozotrieme. Kolac nakrajame a papáme :) dobru chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.11.2010, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohový koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 230g pol. múka, 150g pr.cukor, 1/2bal. PDP, 125g maslo, 1 vajce a 1žĺtko PLNKA: 1/2l mlieko, 150g pr. cukor, 1 vanilka, 1zl.klas, 1dcl olej, 3 žĺtky, 1 celé vajce, 2 bal. tvarohu SNEH: 4 bielky a 4PL pr.cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Prísady na cesto spracujeme, môžme aj vymixovať, natlačíme na vymastený plech, pečieme pri 180C. Na upečený horúci koláč vylejeme plnku (bude riedka) a dáme zase piecť, ja dávam vyššie mriežku, a zapnem pečenie vrch, ak nemáte možnosť nastavenia vrchu tak nenechajte cestou piecť moc, aby nezhorelo. Ked sa nám plnka vyzráža, tak si ihned pripravíme sneh, ktorý dáme ihned na koláč a šup šup ešte s ním do trúby na takých 8-10 minút, ked je sneh ružovkastej farby, koláčik vyberieme, necháme vychladnúť a papáme. DOBRÚ CHUŤ!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.12.2010, 11:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Super jahodové mascarpone



POTREBNÉ PRÍSADY

250g mascarpone 2-3 vanilkové cukry, (podla toho komu ako chutí sladké) dlhé piškoty hrsť orieškov 1 vajce a 1 bielok vaječný likér kakao čerstvé jahôdky

POSTUP PRÍPRAVY

Do mascarpone pomaly vmiešame vajce a bielok. Vajíčka by mali byť čerstvé a kontrolované na salmonely. Pridáme vanilky, likér a zľahka vymiešame na hladký, jemný krém.
Na dno pohárov rozdrobíme polovicu piškotov, dáme vrstvu krému, poprášime kakaom a na to dáme vrstvu čerstvých jahôdok. Opäť krém a posypať kakaom. Nakoniec dáme zvyšné piškotky. Dáme krém, posypeme strúhanými orieškami a ozdobíme jahôdkami.
Pred podávaním dáme dobre vychladiť.
Dobrú chuť!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 29.11.2010, 15:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Cuketa plnená syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 4 cukety 2 vajcia 1 väčšia cibuľa 2 PL oliv. oleja cesnak soľ, korenie 300g syra (ja dávam EIDAM)

POSTUP PRÍPRAVY

POSTUP:
Umyté cukety ošúpeme a pozdlžne prekrojíme na polovicu, lyžičkou z nich vyberieme dužinu.
Na panvicu dáme oliv.olej a osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom pridáme nakrájanú cuketovú dužinu (ked som to robila na začiatku vyberala som zrniečka, no teraz ich už nechávam tam), pridáme pretlačený cesnak, soľ, korenie, prikryjeme a podúsíme, občas premiešame. Necháme vychladnúť. Do vychladnutej masy pridáme vajcia a postrúhaný syr, podľa chuti prisolíme.Plnkou plníme cukety a dáme ich na vymastený pekáč zapiecť pri 200C pečieme až kým nie je plnka hnedkastá.
Je to výberné jedlo, ja ho robím aj 2-3 krát do týždňa,kedže mám vela cukiet.
PRAJEM DOBRÚ CHUŤ !!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 6.9.2013, 14:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tangový zákusok VÁŽNE SUPER !!!



POTREBNÉ PRÍSADY

Všetky potrebné prísady nájdete v postupe.

POSTUP PRÍPRAVY

CESTO: 8vajec, 1 vanilka, 1 prášok do pečiva, 170g prášk. cukor, 120g pol. múky
Oddelíme si žltky od bielkov, z bielkov vyšlaháme tuhý sneh, do žltkov postupne pridávame vanilku, cukor, prášok zmiešaný s múkou, pridáme polku snehu a druhú časť ručne vmiešame. Vylejeme na vymastený a vysypaný plech a pečieme v rozohriatej rúre na 180C.


PLNKA: 3 kyslé smotany, 3 vanilkové cukry (podla každého chuti môžete dať menej aj viac) 1 šlahačka 33%
Šlahačku vyšlaháme dotuha, pridáme k zmiešaným smotanám s vanilkou a rozotrieme na vychladnuté cesto. Na to poukladáme rôzne ovocie (ja som už robila z jahôd, marhúl, brosnýň, nektarínok, banánov, ribezlí, čerešní) takže hocijaké ovocie. Dáme stuhnúť do chladničky.
Na prípravu želatíny potrebujeme: 1TANG, 1zlatý klas, 5dcl vody, všetko spolu zmiešame a uvaríme, takmer vychladnútú želatínu nalejeme na koláčik, dáme opäť stuhnúť a podávame.
DOBRÚ CHUŤ!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 17.7.2009, 11:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 22 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu