končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13) | << predošlé 1, 2 |
CHUŤOVKY |
BRYNDZOVÉ PEČENÉ :-)POTREBNÉ PRÍSADY cca 700g zemiakov,2 väčšie mrkvy, 1 bryndza, 1 nátierkové maslo(ja som mala s príchuťou pažítky), detská krupica, 1 kyslá smotana, 2 cibule, údená slaninka-vegeteriáni nemusia :-), tymián, soľ, POSTUP PRÍPRAVY Je to veľmi sýte jedlo, praktické ako obed, alebo desiata so sebou do práce, na výlet a podobne... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 22.12.2009, 18:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
PANGASIUS ÁLA ČÍNAPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2-3 filety pangasa (všetky ingrediencie podľa počtu osôb), pór, zeler, TAHINI-sézamová pasta 1-2 lyžičky, sójová omáčka, solamyl, zázvor /recept na čínu má väčšinou každý svoj obľúbený-tento jednoduchý je len pre inšpiráciu, ale chutí naozaj výborne :-)/ POSTUP PRÍPRAVY Filetky si nakrájame na tenké pásiky, dáme do misky, pridáme primerane sójovú omáčku, štipku zázvoru, TAHINI pastu a za lyžičku solamylu...necháme odstáť. Medzitým si nakrájeme zeler aj pórik na tenké pásiky a prudko orestujeme na troške olivového oleja. Vyberieme z panvice, kvapneme opäť olej, prihodíme pangasa a tiež prudko za stáleho miešania restujeme...cca 3-4 minútky. Pridáme zeleninku premiešame a môžeme podávať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.4.2010, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Ľahučká drožďová nátierka aj pre žlčnikárov :-)))POTREBNÉ PRÍSADY *1 cibuľa*1 kocka droždia*2 väčšie mrkvy*čierne mleté korenie*soľ alebo soľčanka*olej - najlepšie olivový panenský POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme nakrájanú cibuľku, pridáme korenie a droždie. Počkáme, až sa droždie roztopí posolíme a odstavíme zo sporáka... Treba nechať vychladnúť asi tak na izbovú teplotu... ( ak sa mrkvička pridá do horúceho základu, pustí veľa vody) Medzitým najemno nastrúhame mrkvičku a premiešame s vychladnutým základom... Najlepšie chutí s teplou hriankou ozdobená petržlenovou alebo zelerovou vňaťkou... a má peknučkú farbu :-))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 21.5.2009, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13) | << predošlé 1, 2 |