. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Denisa B. (DenaB) ID 3225
.
mimibazar.sk/denab
Oblasť: Trenčín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.4.2006
Naposledy: 13.10.2018 20:01
Aktualizácia: 14.12.2013 11:53
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 54
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 17 (zobrazuje sa 11-17)<< predošlé 1, 2

POLIEVKY

Šalátovka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 šalát- hlávkový alebo ľadový, 1 zemiak, olej, polohrubá múka, mlieko, soľ, vegeta, rasca, citrón alebo ocot

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kráľovské ražniči



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg kuracích pŕs, 30 dkg tvrdého syra, údenú šunku (nemusí byť), 3 vajcia, hladká múka, strúhanka, soľ, olej, drevené špajle

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko a syr si pokrájame na väčšie kocky, šunku na štvorčeky. Špajle si prelomíme na polovicu a striedavo napichujeme mäsko, syr a šunku. Nakoniec si všetky ražniči osolíme a ideme obaľovať. Klasický trojobal: múka, vajíčko, strúhanka a ešte raz obalíme vo vajíčku a strúhanke, aby nám syr nevytekal. Vyprážame na rozpálenom oleji, postupne ražniči otáčame, aby sa nám prepieklo z každej strany. Podávame s hranolkami alebo varenými zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Čína akú ste ešte nejedli:-)



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg kuracích pŕs, 4 PL oleja, 2 ČL worchester. omáčky, 1/2 ČL čierneho korenia, 1 ČL kari korenia, 1 PL štipľavej papriky, 1 PL vegety, 3 cibule, 5 uvarených vajec

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu si nakrájame na drobno, vajíčka a mäsko na kocky. Spolu s ostatnými prísadami zmiešame a necháme v chladničke cez noc (ak sme netrpezlivý, nemusíme:-)) Do rozpáleného oleja dáme zmes zmiešanú s vodou a dusíme 10-15 minút. Podávame s ryžou. Tak ochutnajte, u nás v rodine má táto čína veľký úspech.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.5.2016, 16:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Zapekaný karfiol s brokolicou



POTREBNÉ PRÍSADY

karfiol, brokolica, 3 zemiaky, 3 krajce tmavého chlebíka alebo 2 tmavé žemle, 100 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, nastrúhaný tvrdý syr na posypanie, zálievka: 1,5 dcl mlieka, 2 vajcia, 50 g nastrúhaného syra

POSTUP PRÍPRAVY

Karfiol, brokolicu a zemiaky si uvaríme v slanej vode. Chlieb si pokrájame na malé kocky, slaninku opražíme. Všetko spolu zmiešame, osolíme a okoreníme. Vysypeme do maslom vymastenej zapekacej nádoby a zalejeme zálievkou. Posypeme syrom a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme pri 200 stupňoch cca 20-25 minút. DOBRÚ CHUŤ!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.5.2016, 17:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prvá torta z Marshmallow


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus mramorový, krém z ľadových gaštanov, poťah a ozdoby z marshmallow cukríkov

POSTUP PRÍPRAVY

všetko sú recepty z MMB, ďakujem:-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 22.10.2008, 15:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Jednoduchá jablkovo- maková štrúdľa



POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto, 6-7 jabĺk, mak, 1 vajce, kryštálový cukor, vanilkový cukor, hladká múka na pomúčenie dosky

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto si rozdelíme na 2 časti, ktoré si postupne vyvaľkáme na pomúčenej doske.
Jablká si postrúhame na väčšom strúhadle(ak sú jablá veľmi šťavnaté, tak ich vyžmýkame), mak pomelieme a pridáme k jablkám. Zmes premiešame a navrstvíme na cesto. Posypeme kryštálovým a vanilkovým cukrom. Cesto zvinieme, na okrajoch preložíme. Potrieme celým rozšľahaným vajíčkom a pečieme pri 150 stupňoch do zlatista. Necháme vychladnúť, nakrájame, posypeme práškovým cukrom a hor sa nato.
DOBRÚ CHUŤ!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Farfalle s tuniakom



POTREBNÉ PRÍSADY

3/4 balíka cestovín farfalle=mašličky, 1 konzerva tuniaka- kúsky, 3/4 konzervy kukurice, 50 g masla, hladká múka, 1/2 syra v črievku, mlieko, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny uvaríme v osolenej vode do ktorej sme pridali trošku olivového oleja.
Medzitým si pripravíme bešamel- rozpustíme maslo, pridáme hladkú múku(1 lyžicu), mierne opražíme a zalejeme mliekom(cca 2 dcl).
V bešameli rozpustíme syr, ešte chvíľku povaríme a podľa chuti osolíme. Omáčka nemá byť veľmi hustá.
Uvarené cestoviny scedíme, pridáme celú konzervu tuniaka, 3/4 konzervy kukurice a syrovú omáčku.
Ochutnáme, poprípade dosolíme a papkáme.
DOBRÚ CHUŤ!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 23.11.2008, 14:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 17 (zobrazuje sa 11-17)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu