končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 16 (zobrazuje sa 11-16) | << predošlé 1, 2 |
TORTY |
dinosaurie mláďa, ešte mu nedorástli nožičky :)PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 1.11.2010, 11:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
modrý dinosauríkPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládová piškóta, čoko krém a MMF ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 6.8.2010, 19:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
biela fondánová s kvietkamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY biela piškótka a šľahačková marhuľová plnka POSTUP PRÍPRAVY riadna fuška ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 9.6.2010, 12:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mandarinkový hrošíkPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškóta z 5 vajec - 3 pláty, mandarinková hrkacia plnka a poťah MMF, 4,2 kg, 35 € ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 2.5.2010, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZVERINA |
Diviačik na spôsob Chop-sueyPOTREBNÉ PRÍSADY pri prvom obrázku... POSTUP PRÍPRAVY :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 6.9.2008, 12:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZVERINA |
TAK ZVERINA?PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Ahojte maminy, POSTUP PRÍPRAVY mám doma poľovníkov a tiež som pred pár rokmi pátrala po tom čo vlastne s tou zverinou idem robiť, nejaké králiky a bažanty neriešim.. chvalabohu, ale v mrazničke sa vyskytuje dosť srnčieho a diviačieho mäska. A môžem Vám s istotou povedať, že s toho mäska urobíte prakticky všetko: rezne, segedín, na smotane, v paradajkovej omáčke, pečené s knedlíkom a kapustou a rovnako aj rezancovú polievku, ja ju síce nerobím ale mamina áno a je dobrá. Môžete ho normálne pomlieť, pridať trošku slaniny lebo divina je dosť suchá a urobiť trebárs plnenú papriku alebo guľky v kyslej kapuste, skrátka použiť ako klasické mleté mäso, ale pozor nie diviaka, ten sa musí dokonale tepelne upraviť, najlepšie piecť alebo v kuchte pre vysokej teplote. Nikdy som neprišla na chuť tým brusnicovým a iným ovocným omáčkam, ktoré sa väčšinou k divine privlastňujú ani som nikdy brusnicové pokusy nerobila, neláka ma to. Akurát zbožňujem keď k mäsku máme hranolky a tatársku a do jej stredu kydnem malú lyžičku studenej brusnicovej omáčky takej tej sladkej kúpenej v šesťhrannom pohári, tú si neodpustím je to skvelá kombinácia, mimochodom aj k vyprážanému hermelínu.. ale vráťme sa k divine. Základ je mať kuchtu, ja mám dve rôzne veľkosti, ináč je divina časovo náročná na prípravu, fakt bez tlakového hrnca to nejde. Ale v ňom.. je to paráda, za 20 min. maximálne pol hodinku je mäsko tak mäkké, že sa rozpadáva. Receptíky pridám postupne, nafotím aj postup.. ak sa mi to podarí. A ešte maličkosť: ak sa Vám zdá že to mäsko "vonia" ináč ako bravčovinka, máte pravdu.. treba ho tesne pred prípravou na 15 minút ponoriť do vody v ktorej je 1 lyžica octu, krásne to vytiahne tú arómu. Tak prajem veľa úspechov milé "poľovníčky" )) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 16.10.2013, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 16 (zobrazuje sa 11-16) | << predošlé 1, 2 |