končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 23 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
TORTY |
Prva s cokotransferom :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorovy korpus, parizska slahacka, visne POSTUP PRÍPRAVY Pre Mamku :) nieje dokonala ale hlavny ucel splnila :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 26.3.2012, 12:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ríbezľové muffinky s kokosovým snehomPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g hladkej múky, 1 PDP, 150g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 8 lyžíc oleja, 150 g kyslej smotany, 1 vajce, ríbezle, na sneh: 1 bielok, 2 lyžice práškového cukru, 2 lyžice kokosu, 2 lyžice roztlačených ríbezlí POSTUP PRÍPRAVY Je tu mnoho receptov na muffiny ale taky som tu nenasla :) Recept na muffinky mam od Katarina D. (kacenka78) http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2009 Do cesta so pridala asi 3 hrste ríbezlí. Po upečení som si urobila tuhý sneh z jedného bielka...postupne som pridala 2 lyžice práškového cukru a 2 lyžice kokosu a opatrne som premiešala nakoniec som lahko zamiesala 2 lyžice ríbezlí. Na vrch každej muffinky som dala ešte pár ríbezlí. Mam vela namrazenych ribezli od leta a nevedela som co s nimi.... Dobru chut Su osviezujuce :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (10) posledné: 11.3.2012, 11:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
SKITTLES DÚHOVÁ TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY Piškotový korpus z 5 vajec, 4 druhy potravinárskeho farbiva, tvarohovo-pudingová plnka, broskyňe, cukrárenské piškoty, SKITTLES cukriky, POSTUP PRÍPRAVY Piškotový korpus si klasicky pripravíme...rozdelíme do štyroch malých misiek a každú zafarbíme inou farbou. Najprv do stredu tortovej formy nalejeme prvú misku ,potom druhú, tretiu a stvrtu piskota sa sama rozleje az k okrajom. Po upečení necháme korpus vychladnúť potom ju rozkrojíme na dve časti. Prvú časť natrieme tvarohovo-pudingovou plnkou (puding,maslo,tvaroh) poukladáme broskyne a prikryjeme druhou časťou. Celú tortu natrieme zvyškom plnky, okraje obložime cukrárenskými piškótami a spevníme stuhou.Celý vrch torty posypeme SKITTLES cukríkmi. Táto torta bola pre mojho malého brata, ktorý je veľkým obľubencom týchto cukríkov :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (20) posledné: 10.2.2012, 7:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kalerábové fašírkyPOTREBNÉ PRÍSADY 500g kalerábu,250g mrkvy, 2 vajcia, 1lyžička majoránu,1 lyžička drvenej rasce, 1 lyžička soli, 3 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, strúhanka, olej - na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Kaleráby a mrkvu si očistíme, umyjeme a postrúhame nahrubo. Dáme do panvice podlejeme vodou (malicko) a udusíme do mäkka. Potom tu zmes scedíme a necháme vychladnúť.Cibuľu očistíme a nadrobno nakrájame, cesnak prelisujeme, vajcia rozšľaháme a všetko pridáme k kalerábovo - mrkvovej zmesy. Zmes osolíme a okoreníme a zahustíme podľa potreby strúhankou. Formujeme faširky alebo valčeky obalíme v strúhanke a vyprážame. foto nic moc (mobilom) Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 7.7.2015, 10:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Zaváraná cuketa ( ako uhorky) - perfekto :)POTREBNÉ PRÍSADY na 7dcl fľašu - 1 strúčik cesnaku, 1 chili paprička, cuketa. Na nálev na studeno 7dcl fľaša ( 1lyžička deka, 0,5dcl octu, 2 a pol lyžice kryštálového cukru, a dolejeme studenou vodou po okraj flaše) POSTUP PRÍPRAVY Cuketu si umyjeme a aj so šupkou pokrájame na dlhe hrube pasiky ( tak ako zvyknete krajat uhorky ). Na spodok fľaše dame jeden strúčik cesnaku, poukladáme cuketu a nasypeme do fľaše 1 lyžičku deka, 2,5 lyžice cukru, a 0,5 dcl octu a dolejeme studenou vodou a navrh položíme chilli papričku. Sterelizujeme 5 minut. Je to výbornééé. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 5.7.2013, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Malinovo - mascarponová báječná tortaPOTREBNÉ PRÍSADY piškota zo 4 vajec,\r\nmalinový džem,\r\nPlnka : 250g mascarpone, 250g jemného tvarohu, štava z polky citróna, vanilkový cukor podľa chuti (kľudne môžete pridať aj práškový), pár kvapiek rumovej arómy. lesná zmes , malinyyyy POSTUP PRÍPRAVY Piškotu si upečieme, necháme vychladnúť.\r\nPlnka: všetky prísady zmiešame a podľa chuti dosladíme.\r\nPiškotu rozrežeme na dve časti natrieme džemom a dame na to plnku a poukladáme lesnú zmes, prikryjeme druhym platom a zopakujeme natrieme s dzemom a dame plnku. Na plnku pekne poukladáme maliny. Navrch môžeme urobit želatínu . Je veľmi osviežujúca. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.7.2011, 20:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jahodová tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový korpus zo 4 vajec, jahodový džem, čokoladový puding, jahody želatína POSTUP PRÍPRAVY Veľmi jednoduchá tortička nevedela som čo upiecť na víkend tak to bolo raz dva.... Ja som použila čokoládový puding lebo ho máme doma najradšej...ale môže sa kľudne použiť aj iný... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (15) posledné: 11.4.2012, 16:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KURACIE ZAPEKANÉ S BROKOLICOU A HERMELÍNOMPOTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, soľ, m.č.k, olej, kyslá smotana, brokolica, eidam syr, hermelín POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si narežeme na plátky vyklepeme osolíme, okoreníme, opečieme na oleji z oboch strán. Na pekáč poukladáme opečené plátky mäsa. Brokolicu si uvaríme do mäkka a roztlačíme si ju vidličkou. Brokolicovú zmes nanesieme na plátky mäsa. Na každý takto pri pripravený plátok natrieme lyžicu kyslej smotany a na to dáme postrúhaný eidam a jeden plátok hermelínu. Ja som to mäsko podliala ešte vývarom z brokolice . Zapečieme v rúre do zlatista. A mňamka je na svete :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 5.2.2014, 19:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
SKVELÝ JAHODOVO-TVAROHOVÝ KOLÁČIKPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 2 vajíčka, 1 hrnček krupicového cukru,1 vanilkový cukor, ½ hrnčeka oleja, 1 hrnček mlieka, 2 hrnčeky hladkej múky, 1 prasok do peciva , 2lyžice kakaa, jahody ( ja som mala mrazené, ale myslím že čerstvé budú lepšie :) . Plnka: ½ litra mlieka, 2 krát zlatý klas, 125 g masla, 500 g tvarohu, cukor podľa chuti, (rum) Poleva: 150g čokolády na varenie, 2 kyslé smotany POSTUP PRÍPRAVY Postup: Zo surovín si vymiešame cesto. Rozdelíme ho na polovice. Do jednej dáme kakao. Na vymastený a múkou vysypaný plech nalejem najprv biele cesto a potom hnedé. Na cesto poukladáme kúsky jahôd (jahody som si trošku poprášila hladkou múkou, aby mi neklesli na spodok cesta). Pečieme cca 20 min pri teplote 180 stupňov( aspoň v mojej rúre vo vašej možno viac možno menej ). Z mlieka a zlatého klasu si uvaríme hustý puding, ešte do teplého vmiešame maslo necháme vychladnúť a potom primiešame tvaroh (cukor dávam, keď varím zlatý klas). Do plnky môžeme pridať aj pár kvapiek rumu ale to už je na Vás (ja som nedávala).Plnku natrieme na vychladnuté upečené cesto. Rozpustíme si nad parou čokoládu a potom do nej primiešame kyslé smotany a natrieme na plnku. Natieram lyžicou a potom urobím vzor vidličkou. Koláčik dáme na pár hodín do chladničky. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 59 návštěvníkov) KOMENTÁRE (31) posledné: 20.6.2016, 22:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
OLIVOVÁ NÁTIERKAPOTREBNÉ PRÍSADY biely cottage cheese, 2 lyžice ramy,1 lyžica majonézy, 2 trojuholníky syru karička, 6 čierných olív, 6 zelených olív,pažítka, soľ, čmk. POSTUP PRÍPRAVY Olivy nakrájame na male kúsky, pažítku si narežeme a všetko premiešame s ostatnými surovinami. Je to veľká mňamku hlaven pre obľúbencov olív :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 23.5.2011, 11:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 23 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |