končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.652 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
TortyPOTREBNÉ PRÍSADY Recepty som skopírovala z internetu. POSTUP PRÍPRAVY Čokoládová torta Korpus: 10 vajíčok, 10 PL kr. cukru, 5 PL horúcej vody, 5 PL oleja, 8 PL polohrubej múky, 3 PL kakaa, 1 prášok do pečiva Plnka: 1 l mlieka, 3 pudingy čokoládové Dr. Otker, 250 g pr. cukru, 500 g Hery, 3 kopcové PL kakaa Postup: vajíčka rozdelíme na žĺtky a bielky, z bielkov ušľaháme tuhý sneh zvlášť. A zvlášť vymiešame žĺtky s cukrom, pridáme postupne po jednej lyžičke vodu aj olej, potom pridáme múku pomiešanú s kakaom a s práškom do pečiva. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Aby korpus zostal pekný okrúhli, tortovú formu vyložíme papierom na pečenie len dno, boky nie, a vlejeme cesto. Upečieme a necháme vychladnúť v tortovej forme. Potom opatrne nožom oddelíme korpus od bokov formy a vyklopíme. Korpus prerežeme 2x , aby vznikli 3 pláty, naplníme krémom a zdobíme podľa fantázie. Môžeme použiť čokoládovú polevu a zbytkom krému dozdobiť, alebo tortu potiahnuť nejakou poťahovacou hmotou a dozdobiť... Krém - v mlieku uvaríme pudingy a necháme vychladnúť, za stáleho miešania alebo pod fóliou , aby nevznikla kôrka na pudingu. Maslo vymiešame s cukrom a postupne pridáme čokoládový puding ,nakoniec pridáme ešte kakao. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Veronika A. (22222) ID 31060 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.8.2012, 21:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
KorytnačkaPOTREBNÉ PRÍSADY Chuťovo výborná torta. Cesto: 7 vajec, 14 dkg práškového cukru, 14 dkg hrubej múky, 1 prášok do pečiva. Plnka: Džem, 500 ml šlahačkovej smotany, 550 ml mlieka, 1 balíček Zlatého klasu, 150g kryštálového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 6 lyžičiek želatíny, ovocie - ja som dávala jahody. POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme múku s práškom do pečiva a sneh zo 7 bielok. Plech pokryjeme papierom na pečenie a pečieme cca 10-15 min. Papier stiahneme, cesto natrieme džemom - ja som dávala marhuľový - a zavinieme do rolády. Zo 400 ml mlieka a Zlatého klasu uvaríme krém. Želatínu dáme napučať do 150 ml mlieka, mierne ju zohrejeme, rozmiešame, vlejeme do vychladnutého krému a spolu vyšlaháme. Pridáme vyšlahanú šlahačku a vanilkový cukor. Roládu pokrájame na tenké kúsky a poukladáme ich na dno a boky oblej misky vyloženej mikroténom . Ja som ako oblú misku použila nerezový "cedník". Ďalej ju naplníme striedavo krémom a ovocím, v mojom prípade to boli jahody. Na vrch uložíme ešte ďalšie kúsky rolády /to bude potom spodok torty/.Tortu dáme na 12 hod. do chladničky stuhnúť. Potom ju len vyklopíme na tácku a môže sa ešte poliať trochou želatíny - bude lesklejšia. Dobrú chuť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Eva D. (Evusik) ID 8428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 19.4.2011, 18:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mandlova torta IKEAPOTREBNÉ PRÍSADY 3 žltky, 3 bielka, 5 PL prosiateho zemiakoveho skrobu, 125 ml pomarancovej stavy, 300 g olupanych na jemno pomletých mandlí, 1/2 KL skorice, zemiakovy skrob na vysypanie formy POSTUP PRÍPRAVY Predhriat ruru na 165°C. Vymastit 20 cm tortovu formu a vysypat ju škrobom. Naslahat žltky a cukor do svetla a lahka. Striedavo tam zaslahat pomarancovu stavu a zemiakovy skrob. Vložit mandle premiesane so skoricou. V inej čistej mise s čistym šlahačom alebo metlou naslahat bielky do pevných kopcekov. Sneh lahko vložit do cesticka. Naliat do pripravenej formy a piect asi 35 - 40 minut. Torta je upečena, ked zapichnuta spajdla do jeho stredu je po vybrati čistá. Nechat vychladnut na mriezke. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 9.11.2008, 13:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Hriešna torta /medovo-karamelová/POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 200g poloh.múka, 80g práš.cukru, 30g Hera, 1 vajce, 2 PL med, 125 ml vlažnej bielej kávy ( kavov.zmes Caro zaliate horúcim mliekom), 50g ovsenné vločky, 1 ML citrónová šťava, 1 ML sóda bicarbóna Plnka karamelová: 150g kryš.cukor, 1/2 l mlieka, 3,5 PL polohr.múka, 1 kakaový puding, 1/2 masla Plnka v korpuse: 3 PL lieskovoorieškový krém (Nutela, alebo hocijaký iný), za hrsť sekané orechy Ďalšie prísady : šľahačka, 1/2 stužovača šľahačky, mandľové lupienky, strúhaná čokoláda, múka a maslo na vymastenie tortovej formy POSTUP PRÍPRAVY - milé žienky ak Vás chytia zvláštne chute a vy neviete či by ste si dali skor niečo čokoládové, kakaové či karamelové ... a zároveň, aby ste nemali výčitky svedomia z kalorickej bomby, tak táto skvelá tortička obsahuje aj niečo dobré pre zdravie, pretože vieme, že orechy a med sú veľmi zdravé a ovsenné vločky pomáhajú tráveniu ... tak šup .. mrk na postup :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 3.10.2014, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohová torta s broskyňamiPOTREBNÉ PRÍSADY 750 g jemný tvaroh, 2 vanilky, 2 vanilkové pudingy-prášok, 2 vajíčka - rozdeliť na žĺtka a bielka zvlášť, šťava z 1 citróna, 200g kryšt.cukor, 125 ml mlieko, maslo na vymastenie formy, 7 dcl pohár broskýň, 1 PL zlatý klas - prášok POSTUP PRÍPRAVY - príprava prostá, chuť vynikajúca ... a prosím pekne ... táto torta je pečená ... čo ma úplne prekvapilo ... ale tá chuť je úplne super - neskutočne tvarohová, ... ja som ani nestačila finálne foto pred konzumáciou :))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (36) posledné: 13.5.2012, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Niečo na osvieženie- TRASENÁ TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY 3 smotany šľahanie, 2 Créme Olé vanilkové, 2 mandrínkové kompóty, 1 veľký balík piškót, POSTUP PRÍPRAVY spodok tortovej formy vyložíme piškotami OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Katarína B. (kacenkab) ID 4221 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 28.1.2017, 16:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jahodova torta s penou z bielej cokoladyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY najdete na mojom blogu : www. adkas-tastyfood.blogspot.com POSTUP PRÍPRAVY pri obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (37) posledné: 6.6.2014, 17:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre oslávenca a výroba čokoládových lístočkov bez modelovaniaPOTREBNÉ PRÍSADY torta na želanie k narodeninám s krémom z bielej čokolády a druhy krem je z torty http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4885 , cokoladu na listocky POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 6.10.2009, 8:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta macko Pooh - KRÉMOVÝ OBRÁZOKPOTREBNÉ PRÍSADY obrázok vytlačený na papieri - šablóna * potravinárska fólia * tvrdá podložka * ceruzka * pravítko * nožnice ***maslový krém: 6 vajec * štipka soli * 400 g práškového cukru vrátane vanilkového * 1000 g masla * potravinárske farby * kakao ***torta: akákoľvek, moja je Pohádka z môjho albumu receptov ***(šľahačka alebo krém na zdobenie) POSTUP PRÍPRAVY Obrázok z maslového krému sa robí veľmi podobne ako keď sa maľuje farbami na sklo. Je to časovo náročnejšie, pretože sa počas tvorenia musí dávať obrázok mraziť. Odporúčam preto obrázok nachystať vopred. Treba myslieť na to, že obrázok bude zrkadlový obraz predlohy. Ak je motívom obrázok, tak by to nemuselo vadiť, ale v prípade textu ... Obrázkový postup je samozrejme nachystaný. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (42) posledné: 7.7.2011, 17:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja úplne 1.tortička v živote z cukríkovej hmotyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorovy korpus,pudingová a čokoladova plnka ,mandarinky,piškoty,potiahnutá a vyzdobená cukríkmi marshmellows OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Michaela G. (Kubicko) ID 6660 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 24.7.2012, 14:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.652 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,2566 ďalšie >> |