. .. .. .. .. .. .
. .

Moja úplne 1.tortička v živote z cukríkovej hmoty - RECEPT 7093

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 6660 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)


Moja úplne 1.tortička v živote z cukríkovej hmoty


[ recept č. 7093 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Moja úplne 1.tortička v živote z cukríkovej hmoty


POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorovy korpus,pudingová a čokoladova plnka ,mandarinky,piškoty,potiahnutá a vyzdobená cukríkmi marshmellows

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8873 pozri na tomto linku je cely postup podla čoho som robila korpus ,je naozaj užastný a ten kto ho vyskuša ,tak iny nebude chcieť ani papkať.
tu je korpus vybraty z rúry ,treba ho nechať vyhladnuť a potom ho prekrojiť ,vtedy sa tak nemrvy.Ja si ho nakrojim do okola nožikom a potom si prevlečiem niť a prerežem aby bola plocha rovno prekrojena.
Potom som si spodny korpus natrela kyslejšim lekvarikom ,urobila pudingovu plnku z 2 ks zlateho klasu ,1 hera,1/2 litra mlieka ,1 van.cukor a 240 dkg praškoveho cukru.Plnku som rozdelila na dve polky a jednu časť som zafarbila 2 lyžičkami kakaa.Na lekvar som dala puding.plnku bielu,potom som namačala piškoty v mandarinkovej štave ale nehodila som ich do misky so šťavou ale každy piškot som samostatne mačala,davajte pozor aby sa moc nerozmočili a naukladala po celej ploche na puding.kreeem,potom som pokračovala a na piškoty som natrela skoro trištvrte plny kakaovej a na nu som naukladala mandarinky.a šup na vrch dalši korpus .Potom som celu tortičku ponatierala zvyšnou plnkou a torta bola hotova,nie ozdobena ale prvá časť je uspešne za nami.Korpusy som piekla na 175 C asi 55 minut.
ešte trochu iný pohlad
Tak a tu je cukrikova hmotu už vymiešana ale na tomto linku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1827si pozrite presny postup,ako som to robila ,je to jednoduche a velm dobre sa s touto hmotou pracuje
a tu je ešte rozvalkana cukrikova hmota
takto vyzerala torta prekrojená a samozrejme všetky ozdoby su už z nej dolu podavané.
a tu je naša 3 ročná oslávenkyna.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Syrovo - cesnakové kúsky | Moja úplne 1.tortička v živote z cukríkovej hmoty | Predjedlo >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
monika r. (monickaska) ID 188119 (24.7.2012, 12:28)
na tom linku ten korpus uz nie.Mas ten postup ty::??
ODPOVEDAŤ
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (24.7.2012, 14:10)
receptov na mramorový korpus je tu viacero. napr i tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29730 aj tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17879
ODPOVEDAŤ
Zuzana Z. (catyka) ID 39622 (upravené 16.12.2008, 16:58)
Miška, výborný recept, podľa neho som spravila pre manžela k narodeninám super tortičku.
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (16.3.2009, 22:07)
Zuzanka som velmi rada,že som vam aspon trochu pomohla a som rada ,že sa vam moj receptik páčil a bude patriť medzi vaše oblubene. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jitka A. (Jitkaa) ID 46769 (2.9.2008, 10:05)
moc krásná,povedená,to bylo radosti |:o) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (2.9.2008, 12:39)
Júúúúúúj teta JITKA, :-) :-) :-) :-)to bolo ,ked ju mala oslavenkyna zbadala ,tak hned začala okolo nej vyskakovať a tancovať (radost) (radost) (radost) (dance) (dance) (dance) (dance)mooooc bola štastná a to som práve chcela a docielila som to (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (pusa)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (1.9.2008, 16:58)
dievčatá, čo mi to tu chcete nahovoriť, že úplne prvá totra, veď prvé (^) musia byť ako moja, krivá, , musí padať na bok , vtedy som sa vyhovárala, že keď som ju skladala, tak fúkal bočný vietor :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D a musí byť hrozne načmachtľaná 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| oslávenkyňa bola určite šťastná, keď dostala takú krásnu (^) prajem dodatočne všetko naj...... (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (2.9.2008, 21:51)
Evi, aj ja rozmýšľam nad tým, že každá tu píše "prvá moja torta...." *-), ... som normálne pripravená na to, že MOJA prvá torta iná nebude :-D :-D :-D :-D, len super :-p. No a teraz som srandovala :-S. Chodím tu okolo tých toriet a nie a nie sa odhodlať... bojiiiiiiim 8-|

Torta je krásna !!!! (Y)
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (3.9.2008, 19:38)
Martinka aj ja som si to všimla ,že je nás v poslednom čase strááášne vela ktore pišeme o tom ,že je to naša prvá.Ale môžem naozaj s čistým svedomím povedať ,že je naozaj moja prvá a som na seba pišna ,že to tak dopadlo ako to dopadlo ;-) ;-) ;-) ;-)a že sa vam moja (^) (^) (^) (^) (^)moc páči.Nebojte sa toho a pustite sa tiež do upečenia (^) (^) (^)a uvidite ked si najdete tu na MMB nejaky supersky receptik ,tak že to pôjde lavou zadnou (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)kludne mi napište ,ak budem vedieť rada poradim,ja vypekam rôzne kolačiky lebo ma to bavý ale (^)som ešte nikdy nerobila a teraz ked som dcerke spravila ,tak už sa toho viac ani bať nebudem. (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)DAKUJEM (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (1.9.2008, 22:15)
Evička,ano presne toho som sa aj ja mooooc obavala a preto som sa moc do (^) (^) (^) (^)nechcela puštať,ale nakoniec mi to vyšlo a som taka štastná (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)že sa s toho tešim a musela som sa aj svami o moju radosť podeliť. ;-) ;-) ;-)DAKUJEM za pochvalu velmi pekne a oslavenkyna sa tešila veeeeee 8o| 8o| 8o| 8o|eeelmi ked ju zbadala a vtedy mi taaak moc srdiečko podskočilo ,že ta namaha a pečenie stalo zato. |:o) |:o) |:o) |:o)Pripijame aj na vaše zdravičko (D) (D) (D) (D) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus)
ODPOVEDAŤ
Ludmila L. (komper) ID 21434 (1.9.2008, 14:01)
neverim, ze prva :^) (pirko) toto mozes poslat niekam do sutaze (Y)
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (1.9.2008, 15:38)
jeeeej Ludmilka (F) (F) (F) (F) (F)je naozaj moja prvá ,doteraz som robila len kolačiky ,zakušteky ale na tortu som sa akosy nemohla odhodlať,ale minuly rok ked moja dcerka oslavovala 2 narodeniny ,tak som si dala urobiť (^)lienku a nedopadla podla mojich predstav 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|tak som sa rozhodla ,že tento rok musim niečo vymyslieť ja. (radost) (radost) (radost) (radost)a takto to dopadlo aj som rada ,lebo som sa trochu obavala lebo s cukrikovou hmotou som tiež nikdy v živote nerobila a postupovala som podla receptikov tu na MMB a myslim si že niektore maminky to tak dobre popisali ,že to aj u mna len kvoli nim dobre dopadlo.Bola naozaj vyborna a chutila všetkým oslavencom . (Y) (Y) (Y) (Y)Ešte raz dakujem za velku pochvalu. (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)
ODPOVEDAŤ
erika c. (MASKA1105) ID 40457, mimibazar.sk/maska1105 (1.9.2008, 13:59)
:-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@Miláčik a kde je postupík?????alebo neaký receptík (6) (6) (6) (6) (6) sem s ním, aj my by sme vyskúšali takú krááásnu (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^). o pár mesiačikov oslávime 2 rôčky a vyskúšali by sme niečo. hlavne kde ten marshmelous dostaneme a ako sa s ním robí *-) *-) *-) *-) *-) *-) díky za radu .
(^) (^) (^) (^) (^) (^) je prekrásna a určite aj bola aj chutnučká (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (1.9.2008, 21:47)
ahoj moja zlata ,tak ty si ma ukecala a na tvoj podnet som nahodila aj receptik,máš ho v mojich receptoch ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)tak nakukni (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^)no čo ti poviem ten marshmellovs to su cukríky JOJO take penove ,čo ty ich nepoznáš 8-| 8-| 8-| 8-|joooj ved to maju v každom obchodiku take dvojfarebne mäkučke ružovo biele.Tak nakukni a ked niečomu nebudeš rozumieť ,tak mi napiš a ja ti skusim poradiť ak budem vedieť. (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)pa moja (pusa) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus)
ODPOVEDAŤ
erika c. (MASKA1105) ID 40457, mimibazar.sk/maska1105 (8.9.2008, 15:08)
:-) :-) :-) :-) :-)Miška už som nato prišla :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D pripadala som si ako tupec, len moje deturence im neimponujú od malička, takže ma neako ten ich názov netrápil (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) Až teraz ked som zistila z receptov na mmb, aké úžasné veci sa z toho dajú robiť. *-) *-) *-) *-) dakujem za receptík (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (8.9.2008, 20:52)
Som rada,že som aspon trochu pomohla a keby si niečomu nechapala ,tak kudne sa ozvi ,rada pomôžem ak budem vedieť. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
erika c. (MASKA1105) ID 40457, mimibazar.sk/maska1105 (11.9.2008, 13:40)
Miška píšeš že pečieš všeliake koláčiky ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) nemáš náhodou vo svojej zásobke neaký dobučky (pl) (pl) (pl) (pl) a jednoduchý receptík??? no a ešte s podmienkou ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) že bude rýýýýýýchly. :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ vieš moje (X) (child9) (X) (child9) sa lubia ako kone, ale vždy ked potrebujem chvílu kludu tak sa z nich stávajú poriadne (witch) (witch) (witch) (witch) (witch)!!!!!!!!! môžem 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| kolko chcem, skončí to vždy takto (facky) (facky) (facky) (facky) (facky). a mne neostane nič len +o( +o( +o( +o( +o( +o( (F) (F) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (11.9.2008, 22:48)
ahoj moja ,tak som ti napisala receptik v odkazoch.Dufam ,že sa podary. (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (pusa) (pusa) (pusa)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (1.9.2008, 10:48)
|:o) |:o) parááádna vôbec nevidno že je prvá (^) (clamp) (clamp) oslávenkyňa (X) bude určite veľmi rada (F) (F) (F) zároveň gratulujeme k trom rôčkom všetko najlepšie (sampus) (sampus) (sampus) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Michaela G. (Kubicko) ID 6660, mimibazar.sk/kubicko (1.9.2008, 11:10)
Ano Ivetka mooooc sa Rebečke páčila a bola s nej unesena (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)dakujeme za krásne blahoželanie ,odkažem oslavenkyni (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (pusa)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu