končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 1601-1610) | << predošlé 1,.,156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
Syrová tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 12.12.2014, 13:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrový tanierPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrová tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrová tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 20.11.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrový tanierPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Figová chuťovkaPOTREBNÉ PRÍSADY na 2 porcie : 2 čerstvé figy (nesmú byť mäkké - prezreté), 70g prosciutta, 2 malé guľôčky mozarelly, hrsť rukoly, 2 kusy toastového alebo iného chleba, 2 ks cherry paradajky ... na dresing : 1 PL panenského olivového oleja, 2-3 kvapky balzamikovej redukcie, 1/2 ČL dijonskej horčice, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, 1 ČL medu, toastový alebo iný chlebík ako príloha POSTUP PRÍPRAVY ... pripravte netradičnú večeru či predjedlo ... pripravíme si dresing zmiešaním olivového oleja, medu, dijonskej horčice, balzamikovej redukcie, soli, korenia .... čerstvé figy umyjeme, osušíme, nakrojíme do kríža a jemným stlačením pootvoríme, do stredu vložíme guľôčku alebo kúsok mozarelly, prípadne iného syra ... rukolu jemne premiešame s 1 ČL dresingu alebo len pokvapkáme ... rovnako pokvapkáme dresingom figu s mozarelou ... chlebík opečieme v hriankovači alebo a suchej panvici ... naaranžujeme a vychutnávame túto súhru chutí ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
PagáčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg hladkej múky, 2 lyžičky soli, 150g bravčovej masti, 1 Palmarin, 120g masla, 2 kyslé smotany, 1 šľahačka, 1 vajce , kvasnice POSTUP PRÍPRAVY Zo šľahačky kvasníc vajíčka zamiešame kvások. Dobre zamiešame múku,tuky , kvások. Nič netreba pridať. Spracuje sa to. Necháme 24 hod v chladničke stáť. Rozdelíme na polovičky, jednu dáme zatiaľ naspäť do chladničky a druhú rozvaľkáme na hrúbka 2cm. Vykrajujeme a pri kladení na plech otáčame spodom na vrch. Pečieme na180℃ asi 20min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Sigara börekPOTREBNÉ PRÍSADY xxxx POSTUP PRÍPRAVY 1 zvazok petrzlenovej vnate,400 g Feta syru,1 balenie YUFKA cesto (12 platov),150 g greckeho jogurtu,do jogurtu pridat nakrajanu petrzlenovu vnat ,2 PL sladkej papriky, sol,korenie,vymiesat,pridat 2 rozmiesane vajicka.Ruru vyhriat na 2oo stupnov,pripravit si olivovy olej.Fetu syr v miske dobre roztlacit vidlickou a nakoniec zmiesat s jogurtovou zmesou.\r\nDolezite: YUFKA platy pred tym ako zacnete potierat udrziavat zabalene vo vlhkej utierke!!!! Su velmi krehke a suche sa lamu.Zoberieme si jeden plat,ktory potrieme olivovym olejom.Na zaciatku(cca.3 sm od okraja) potrieme syrovou zmesou ca.2 PL.(na sirku platu)A pevne zakrutime, (mozete zalozit dovnutra aj boky)dame na plech vylozeny papierom na pecenie,potrieme rozslahanym vajcom s oliv.olejom a nakoniec posypeme sezamom.Pecieme ca.20 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.2.2017, 7:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Ľanové slimáčiky z JuhosláviePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g polohrubej múky (+ niečo navyše pre istotu) 4 dl mlieka 1 kocka kvasníc 3 čajové lyžičky soli (morskej, klasickej radšej menej) 1 polievková lyžica cukru 1 dl oleja (napr. slnečnicový) 1 vajíčko 100 g Hery ľanové semienka, príp. rasca POSTUP PRÍPRAVY Kvások - do raničky vlejeme 2 dl mlieka a necháme trochu ohriať, pridáme 1 čl soli, 1 PL cukru, zamiešame. Nadrobíme kvasnice a zamiešame. Pridáme 4PL múky, pomiešame a necháme stáť v teple. Do veľkej nádoby nasypeme 600 g polohrubej múky (časť môže byť hladká, napr. aj špaldová), opäť 1 čl soli, opäť 2 dl vlažného mlieka, 1 dl oleja. Práškové suroviny najprv zmiešame, potom pridáme kvások, mlieko a olej. Vymiesime cesto, ktoré nemusí byť tuhé, a necháme v teple 1 hodinu kysnúť. Medzitým si dočítame knihu, pripravíte dosku, valček, štetec (lepšie dva) a plnku. Plnka je veľmi jednoduchá. Rozbijeme vajíčko, bielok si odložíme do misky, pôjde navrch. 100 g Hery zmiešame s 1 žĺtkom a 1 čl soli - odporúčam kovovú plochú misku, zvyšok plnky môžeme pohodlne vytrieť kúskom chleba (a podporiť bezodpadové hospodárenie). Cesto vypracujeme tak, aby sa s ním dalo pracovať (obvykle ešte pridám pár lyžíc múky pekne na okraj a varechou odtláčame a tak obaľujeme hmotu v múke) a rozdelíme na tri časti, z ktorých vyformujeme gule a 2 z nich odložíme na pomúčený povrch. Pripravíme si plechy - jeden pomocný, tam budeme roládu krájať, a druhý s papierom na pečenie - odporúčam. Na rozvaľkané cesto natrieme 1/3 plnky a posypeme semienkami. Potom postupne rolujeme a štetcom oprašujeme - zametáme múku tak, aby na ceste ostalo čo najmenej. S pomocou tretej ruky (stačí detská) prevalíme rolu na pomocný plech. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alena T. (činčila) ID 205017 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
jednohubkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | zuzana t. (zuzi1967) ID 159895 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 22.5.2017, 11:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 1601-1610) | << predošlé 1,.,156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ďalšie >> |