končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Panenka na dva spôsobyPOTREBNÉ PRÍSADY *1*.panenku, horčicu, kari korenie, soľ, čierne mleté korenie, olej *2*.panenku, 5 ks cibule, 3 čL kari korenia, 7 vajec, soľ, 3 PL škrobu, olej POSTUP PRÍPRAVY nižšie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 11.8.2011, 13:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mäsovo syrové fašírky so sladko-kyslým zemiakovým šalátom ..... mňaaaaaaaaaaaamkaPOTREBNÉ PRÍSADY v postupe POSTUP PRÍPRAVY Fašírky: pomleté mäso (1kg) zmiešame s postrúhaným syrom (ja som dala údený, aby vynikol - 15 dkg), pridáme cibuľu (1 menšiu), pretlačený cesnak (asi 6-8 strúčikov), soľ, korenie, rascu a strúhanku (ja do fašírok nedávam namočené rohlíky, nemám to rada, takže vždy používam strúhanku - v podstate je to to isté - asi 2 trojdecové poháre, 1 vajíčko, dobre vymiešame, vyformujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme. Šalát: uvaríme zemiaky v šupke, necháme vychladnúť, ošúpeme, pretlačíme, ako na šalát, pridáme, na kocky pokrájanú cibuľu, zavárané uhorky, môžeme z nich aj mrkvu, zaváraný hrášok (ja som tentokrát nemala doma, takže je bez hrášku, ale hrášok je tam výborný). Kto má a lúbi, tak si môže pridaj aj zaváranú kapustu (my ju máme veľmi radi, a dávame ju aj do majonézového šalátu), šalát osolíme, okoreníme. Pripravíme si nálev tým, že prevaríme vodu s cukrom, soľou a octom, keď zovrie, pridáme trochu oleja. Ešte teplým zalejeme zemiakovú zmes, premiešame a dáme vychladnúť. Nebojte sa ho nazačiatok urobiť trošku redší, ale zas nie moc, nálev trochu vsiakne do zemiakov. A dochutiť už podľa vlastnej chuti, v každom prípade má byť šalát sladkokyslý. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Katarína P. (catherine23) ID 27491 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 24.5.2016, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Diabolské tajomstvoPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg karé, 5 vajec, 1 PL plnotučnej horčice, 1 PL kečupu, 1 ČL ml.čierne korenie ( MČK), 1 ČL mletej sladkej papriky, 1 ČL mletej pálivej papriky, 1 ČL majoránky, 1 ČL cukru, 1 ČL drvenej rasce, 1 ČL vorčestru, 1 ČL vegety, soľ POSTUP PRÍPRAVY Naklepane rezne dat do velmi dobre vymixovaneho nalevu a nechat aspon 24 hodin odstat, potom vyprazat ako rezne. Su vyborne. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 2.10.2015, 21:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Guláš - na plech, bez miešaniaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového mäsa – najlepšie z pliecka, 3 väčšie cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 čajové lyžičky, gulášového korenia (môže byť aj karí), 2 čajové lyžičky sladkej mletej papriky, 3 polievkové lyžice Solamylusoľ, mleté korenie, 2 masoxy, feferonky (nemusia byť, nedávame), 0,75 – 1 liter vody.POZOR: nie veľa soli, lebo gulášik bude slaný POSTUP PRÍPRAVY Mäso a cibuľu nakrájať, zmiešať ostatné suroviny, poriadne premiešať (masoxy rozpustiť v malom hrnčeku a doliať do 1 litra vodu, dať všetko do pekáča, resp. vyšší plech, prikryť alobalom a piecť na 250°C asi 1,5 hod. NEDOLIEVAŤ VODU, NEMIEŠAŤ, NEDÁVAŤ DOLU ALOBAL!!!!!!!!!!!!!!! Výborný s chlebom, cestovinami, ryžou, knedľou. Tento recept dostala moja sestra a je fakt supiš. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Gabriela L. (gabika sc) ID 24970 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 26.2.2009, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Vtáčky trocha inak*♥*POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové vykostené karé, mčk, soľ, horčica, veľká cibuľa, prerastená slaninka, sterilizované uhorky, zelená paprika, šunka, vajcia natvrdo, kyslá a šľahačková smotana, 2 - 3 PL hladkej múky, 1/4 citróna, 1 čL práškového cukru, 1 čL vegety, bobkový list, POSTUP PRÍPRAVY Vtáčky s ryžou robievame tiež, ale táto verzia so smotanovou omáčkou je pre nás taký slávnostnejší variant, ktorý nerobievame príliš často. A o to viac nám asi chutí :-)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 13.2.2010, 20:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Obrátené reznePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového stehna 100 g anglickej slaniny 2-3 väčšie cibule 3 vajíčka strúhanka Olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové stehno poriadne naklepeme a osolíme.Vyšší hrniec ktorý môže ísť do rúry vystelieme anglickou slaninou a cibuľou nakrájanou na kolieska. Do osoleného mäsa poriadne vklepeme čo najviac strúhanky.Na panvici si zohrejeme olej a každý strúhankový rezeň ponoríme do vajíčka a opečime .Takto opečené vložíme do pripraveného hrnca a medzie jednotlivé vrstvy mäsa dávame ešte trošku slaniny a cibuľu.Pečieme na 180 C cca hodinu 15-hodinu 30 a keď je mäso také mäkké že odpadáva od vidličky je to hotové. Ideálna príloha sú varené zemiaky alebo zemiaková kaša a uhorkový šalát. Je to recept mojej babky a je to najmäkšie mäso aké som kedy jedla. POZOR ! nikdy neobaľovať v múke, lebo to hrozne stvrdne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Dagmar V. (daducha) ID 21338 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 15.11.2014, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečené plnené zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY 8-10 polouvarených zemiakov,1 bryndzu,cca 200g údeného mäsa,troška masla,soľ,vegetu,oregano,bazalka POSTUP PRÍPRAVY Na pol uvarené zemiaky prekrojíme,vydlabeme vnútro,ale nie celkom.Údené mäso nakrájame na malé kocky a orestujeme na cibuľke.Vnútro zo zemiakov zmixujeme ponorným mixerom,pridáme bryndzu,mäsko,troška mäkkého masla a korenie.Naplníme zemiaky a dáme zapiecť do rúry asi na 20 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Lívia B. (Livča) ID 52332 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 27.11.2010, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bačovské batôžkyPOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové karé alebo 4 bravčové stehno - rezne 100 g šunky 100 g oravskej alebo anglickej slaniny 150 g tvrdého syra nakrájaného na plátky 300 ml leča 600 g zemiakov olej na opekanie soľ mleté čierne korenie horčica rasca POSTUP PRÍPRAVY ... pri obrázkoch. Pečieme v elektrickej rúre na 180 st., teplovzdušnej 160 st., plynovej 3-4 stupne. Hotové podávame so zeleninovým šalátom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Jana F. (puco) ID 5669 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 11.12.2014, 17:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
španielské vtáčkyPOTREBNÉ PRÍSADY Záleží na Vás kolko potrebujete porcií.Ja som potrebovala 6 plátkou karého,2 vajíčka,2 uhorky,2 párky,horčicu,olej soľ,korenie a 1 cibuľu(zabudla som odfotiť) POSTUP PRÍPRAVY kuk dolu :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Silvia H. (Sisa1) ID 4224 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 3.1.2016, 6:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
DOMACA SUNKA_AKO PRAZSKA*****POTREBNÉ PRÍSADY 1,20 kg bravčové pliecko,0,1 l voda,10 gr soľ,12 gr sanitra-rýchlosoľ,1 pl práškový cukor POSTUP PRÍPRAVY Pliecko zbavíme blán a mastného a nakrájame na väčšie kusy.Vo vode rozpustíme cukor,pridáme soľ a sanitru.Premiešame,vylejeme na kocky mäsa a poriadne vmasírujeme,až všetka tekutina zmizne.Do formy na šunku vložíme pevnejší mikroténový sáčok a vkladáme mäso.Utláčame,aby medzi jednotlivými kúskami neboli medzery.Priložíme záklopku,nasadíme pružinu a pevne zavrieme.Odložíme do chladničky na 48 hodín.O dva dni formu vložíme do primerane veľkého hrnca,ktorý naplníme vodou a pomaly varíme.Voda má siahať nie úplne po vrch formy.Pomaly varíme,voda nesmie vrieť,len na dne sa majú robiť bublinky.Varíme dve hodiny.Potom horúcu vodu vylejeme a chladíme studenou vodou.Po 2-3 hodinách formu otvoríme a máme šunku hotovú.Nevyrovná sa jej žiadna kupená,to vám garantujem. Ja mám formu už strašne dávno,ale určite sa dá kúpiť aj teraz,oplatí sa. DOBRU CHUT OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (47) posledné: 19.1.2019, 9:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,80 ďalšie >> |