končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 126 (zobrazuje sa 121-126) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13 |
TORTY |
Perfektná stránka na cukrárske potreby na SkPOTREBNÉ PRÍSADY Ahojte, dnes som objavila túto stránku a som ňou nadšená. Doteraz som slintala nad českými, no my nemáme o nič horšiu, ba naopak.... Možno ju už poznáte a ja tu teraz trapoším, ale nedalo mi a musím sa s vami podeliť, je tam kopec farieb, vykrajovačiek, patchwork, formy, modelovacie hmoty.... proste všetko čo potrebujete na pečenie tort... POSTUP PRÍPRAVY http://www.cukrarskepomocky.sk a ako bonus ešte jedna: http://www.hogamarket.sk ak niečo nájdem ešte vložím ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (24) posledné: 17.3.2010, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninová pre sestru k 14-tkePOTREBNÉ PRÍSADY cesto mramorové: 4 vajcia, 240g práškový cukor, 150ml oleja, 100ml vriacej vody, kakao, 250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva ********** plnka 1. 0,25l mlieka, 1 kokosový puding, 175g Hery, 50g kryšt. cukru ******** plnka 2. 120g práškového cukru, 2 vajcia, kôra a šťava z jedného citrona, 175g Hery ************* kiwi, jahodový kompot, ríbezľový džem********poťahovaná hmotou z cukríkov marshmalows a ozdovy sú z mliečnej hmoty POSTUP PRÍPRAVY cesto: Ušľaháme bielky s 1/2 cukru. V druhej mise šľaháme žĺtky s druhou polovicou cukru, môžme pridať vanilkový cukor. Postupne pridávame vodu, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahaný sneh s cukrom. Jednu tretinu cesta odoberieme a prifarbíme kakaom. Formu na dne vymastíme maslom a vysypeme hrubou múkou, boky len vymastíme maslom. Do stredu formy dáme lyžicu tmavej hmoty a nato 2 lyžice svetlej hmoty. Keď chcem rýchlejšie, tak dám 5 lyžíc svetlej a 2 tmavej, teraz som sa ale ponáhľala, tak som vyliala svetle a potom som na to postupne vyliala tmavé. ************ plnka 1. vajcia s cukrom a nastrúhanou kôrou z citrona vyšľaháme do peny, potom pridáme citr. šťavu a šľaháme nad parou vo vodnom kúpeli minimálne 15 minút, vznikne nám hustá hmota, ktorú nechame vychladnúť na izbovú teplotu, treba premiešavať, nakoniec pridáme Heru a vyšľaháme do hladka.********* plnka 2. Puding s cukrom uvaríme v mlieku, necháme vychladnúť za stáleho miešania, ja som si trochu pomohla hrncom s vodou, vychladlo to pomerne rýchlo, potom po kockách primiešavame maslo, vznikne nám hladká kaša. Môžeme dať na chvíľu do chladničky a potom už len natierať.********* OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 19.11.2008, 17:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička na birmovku pre švagríka :-)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cesto mramorové: 4 vajcia, 240g práškový cukor, 150ml oleja, 100ml vriacej vody, kakao, 250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva ********** plnka: 0,5l mlieka, 2 karamelové pudingy, 1 Hera, 100g kryšt. cukru******** banány, mandarinky******* poťahovaná hmotou z cukríkov marshmalows a ozdovy sú z mliečnej hmoty POSTUP PRÍPRAVY cesto: Ušľaháme bielky s 1/2 cukru. V druhej mise šľaháme žĺtky s druhou polovicou cukru, môžme pridať vanilkový cukor. Postupne pridávame vodu, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahaný sneh s cukrom. Jednu tretinu cesta odoberieme a prifarbíme kakaom. Formu na dne vymastíme maslom a vysypeme hrubou múkou, boky len vymastíme maslom. Do stredu formy dáme lyžicu tmavej hmoty a nato 2 lyžice svetlej hmoty. Keď chcem rýchlejšie, tak dám 5 lyžíc svetlej a 2 tmavej, teraz som sa ale ponáhľala, tak som vyliala svetle a potom som na to postupne vyliala tmavé. ************ plnka: Puding s cukrom uvaríme v mlieku, necháme vychladnúť za stáleho miešania, ja som si trochu pomohla hrncom s vodou, vychladlo to pomerne rýchlo, potom po kockách primiešavame maslo, vznikne nám hladká kaša. Môžeme dať na chvíľu do chladničky a potom už len natierať.********* OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 27.10.2008, 14:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jahodova plnka do tortyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Jahodová- 0,7l fľaša zaváraných jahôd, 100g kryš. cukru, vanilkový cukor, 1 zlatý klas, 250g tuku. POSTUP PRÍPRAVY Jahody na sitku scdíme. 1dcl šťavy necháme na rozmiešanie zlatého klasu, zvyšnu šťavu dáme variť s cukrom a vanilkovým cukrom, keď vrie za stáleho miešania uvaríme hustú kašu, krotú v studenom vodnom kúpeli schladíme. Počas chladenia primiešame 50g tuku, potom prišľaháme ostatný a nakoniec pokrájané jahody len primiešame. Prosím pridajte aj vy nejaké dobré plnky. Mám ich viacej z jednej knižky, len do základného receptu ide 1kg tuku, tak som si myslela, že asi nebudete mať záujem. Ale tento jahodový sa mi páči. Aspoň trošku vám chcem revanžovať to množstvo inšpirácie, čo som od vás ziskala :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 13.1.2010, 20:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
druhá moja tortička:-)POTREBNÉ PRÍSADY cesto mramorové: 4 vajcia, 240g práškový cukor, 150ml oleja, 100ml vriacej vody, kakao, 250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva ********** plnka: 0,5l mlieka, 2 vanilkové pudingy, 1 Hera, 100g kryšt. cukru******** broskyňový kompót******* poťahovaná hmotou z cukríkov marshmalows a ozdovy sú tiež z nej POSTUP PRÍPRAVY cesto: Ušľaháme bielky s 1/2 cukru. V druhej mise šľaháme žĺtky s druhou polovicou cukru, môžme pridať vanilkový cukor. Postupne pridávame vodu, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahaný sneh s cukrom. Jednu tretinu cesta odoberieme a prifarbíme kakaom. Formu na dne vymastíme maslom a vysypeme hrubou múkou, boky len vymastíme maslom. Do stredu formy dáme lyžicu tmavej hmoty a nato 2 lyžice svetlej hmoty. Keď chcem rýchlejšie, tak dám 5 lyžíc svetlej a 2 tmavej, teraz som sa ale ponáhľala, tak som vyliala svetle a potom som na to postupne vyliala tmavé. ************ plnka: Puding s cukrom uvaríme v mlieku, necháme vychladnúť za stáleho miešania, ja som si trochu pomohla hrncom s vodou, vychladlo to pomerne rýchlo, potom po kockách primiešavame maslo, vznikne nám hladká kaša. Môžeme dať na chvíľu do chladničky a potom už len natierať.********* ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 19.9.2008, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prvá tortička:-)POTREBNÉ PRÍSADY Túto tortičku som robila pre svokru na meniny, je pozliepaná z inšpirácii z MMb, cesto je mramorové: 4 vajcia, 240g práškový cukor, 150ml oleja, 100ml vriacej vody, kakao, 250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva. plnka: 0,5l mléka, 2 vanilkové pudinky, 20dkg másla, 100g krupicovéhu cukru poťahovaná je hmotou z cukríkou, aj ružičky sú z nej POSTUP PRÍPRAVY cesto: Ušľaháme bielky s 1/2 cukru. V druhej mise šľaháme žĺtky s druhou polovicou cukru, môžme pridať vanilkový cukor. Postupne pridávame vodu, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahaný sneh s cukrom. Jednu tretinu cesta odoberieme a prifarbíme kakaom. Na dno tortovej formy dáme papier na pečenie. Boky torty jemne vymastiť tukom. Ja to už nevysypem múkou, lebo torta tak pekne drží tvar na bokoch. Do stredu formy dáme lyžicu tmavej hmoty a nato 2 lyžice svetlej hmoty. Tak pokračovať až do spotrebovania cesta. plnka: Pudingy s cukrom uvaríme podľa návodu na obale, necháme vychladnúť za stáleho miešania, ja som si trochu pomohla hrncom s vodou, vychladlo to pomerne rýchlo, potom po kockách primiešavame maslo, vznikne nám hladká kaša. Môžeme dať na chvíľu do chladničky a potom už len natierať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 14.9.2008, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 126 (zobrazuje sa 121-126) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13 |