končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 618 (zobrazuje sa 111-120) | << predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,62 ďalšie >> |
DOMÁCE PEKÁRNE |
ŠLEHAČKOVÁ RYCHLOBÁBOVKAPOTREBNÉ PRÍSADY Podle slovenského mmb (Martina F.)200ml šlehačky, 3 vejce, 200g cukru, 2 hrníčky polohhrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva.Můžeme udělat světlou,nebo tmavou.Do svetlé bábovky přidáme vanil.cukr,do tmavé 1 lžičku kakaa. POSTUP PRÍPRAVY Nastavíme program těsto a necháme cca 15 minut míchat.Potom zapneme pečení a pečeme.Zkloušíme špejlí. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Blanka B. (andromeda1) ID 64588 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 13.5.2009, 15:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
PITA CHLIEBPOTREBNÉ PRÍSADY 1 1/4 pohara mlieka,2 PL oleja,3 pohare hl.muky,1/2 čl cukru,1čl soli,1/3 drozdia POSTUP PRÍPRAVY Všetko dame do pekarničky,nech nam cesto vymiesi a nechame 1/2 hodinu kysnut,potom dame na podlozku a vytvarujeme placky,nechame ešte 1/2 hodinku podkysnut a pečieme na 220 st asi 10 min.Podavame k masovym jedlam kde je omačka... Z polovičnej davky mi vyšlo 6 ks... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 5.11.2012, 12:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Chutný zdravý chlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY 420ml vlažnej vody, 1 ČL mletej rasce, 2 vrchovaté ČL soli, 1 vrchovatá ČL cukru, 1 vrchovatá PL octu, 2 vrchovaté PL oleja (naj je olivový), 440g hladkej múky(ja som dala špeciál), 160g celozrnej múky, 20g jemných ovsených vločiek, 1/2 kocky čerstvého droždia alebo 2 ČL sušeného droždia a semienka podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Tento recept je skôr možno na inšpiráciu, veď možno ho aj poznáte. Pre mňa je to môj druhý chlieb v živote a je fakt dobrý, krásny nadýchaný, jemný ako pavučinka... tak ho tu dávam... ak by ste sa chceli náhodou inšpirovať... :-) Kto má pekáreň, tak isto vie postup, najprv dať tekuté prísady, potom sypké a dať piecť. Ja som dala čerstvé droždie, tak sa mi zdá, že je lepšie... uvidíme neskôr, keď vyskúšam viac receptov či je to fakt tak.. no a piekla som na rýchlom programe. Dobrú chuť ,-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) jana j. (Janushinka) ID 30839 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (57) posledné: 9.4.2010, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
LupačkyPOTREBNÉ PRÍSADY 250 ml vody, 85 ml oleja, 1 vajko, 85 gr. cukru, 500 gr.hladkej múky, štipka soli, 1,5ČL droždia POSTUP PRÍPRAVY Suroviny dáme do pekárničky a necháme si vypracovať a vykysnúť cesto.Potom si ho rozdelíme na časti / ja som urobila 12 ks/,vyvaľkáme trojuholník,stočíme do tvaru rožka. Necháme kysnúť ešte tak hodinku. /Narástli pri pečení dosť veľké,nabudúce urobím tenšie/ potrieme vajíčkom a posypeme makom. Pečieme cca 15 min.pri 180 C, potrieme osladeným teplým mliekom a dopečieme ešte tak 3 minutky. Nevypadajú moc pekne,ale sú mňamkové . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 12.8.2011, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Granko slimákyPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 1 biela sladká actívia-jogurt°°°+ voda na doplnenie do 200ml°°°50g masla /Hery/°°°1 PL oleja°°°1PL masti°°°5PL cukru°°°1 vanilkový cukor°°°1 PL vanilkového pudingu°°°1 PL citrónovej šťavy°°°trošku citrónovej kôry°°°400g hladkej múky°°°trošku soli°°°1/2 čerstvého /2ČL sušeného/ droždia. + granko, cukor, vanilkový cukor, škoricový cukor. POSTUP PRÍPRAVY recept je od Želky.. domacipekarny.cz :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 28.5.2012, 9:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Jemnulinká bábovka z pekárničky - bez múky :)POTREBNÉ PRÍSADY SUROVINY: 4 vajíčka, 150 ml olej, 4 pudingové prášky/podľa vlastného výberu- vanilkový, čokoládový/, 150g kryštálový cukor, 1 PDP POSTUP PRÍPRAVY Podľa poradia dáme suroviny do pekárničky...nastavíme si program DORT/ ak ho niekto nemá, tak zvolíme RÝCHLY, asi po 15 min. miešania pridržaním tlačidla STOP zastavíme miešanie, vyberieme hnetací hak a nastavíme pečenie ...pečieme cca 60 min / Ja mám na pekárničke program Dort, ale pečiem podľa druhej možnosti- je to rýchlejšie :) Po zaznení signálu vyskúšame špajlou, či sa nám cesto nelepí...tých 60 min, by malo stačiť, mne sa ešte nestalo, aby som ešte zapínala na dopečenie , ale ak by náhodou bolo potrebné dopiecť, tak nanovo spustiť program pečenie, ale tu už si treba odsledovať dopečenie...ďalších 60 min by už bábovka nezvládla :) Potom bábovku vyberiem z pekárničky, nechám vychladnúť v nádobke a až vychladnutú vyklopíme a následne si mlsáme a mlsáme :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 4.3.2013, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Výborný mazanecPOTREBNÉ PRÍSADY 250 ml mléka, 1 žloutek, 125 g rozpuštěného másla. 250 g polohrubé mouky, 250 g hladké mouky, 50 g cukru, 2 vanilkové cukry, 1 lžička soli, citrónová kůra, 2,5 lžičky sušeného droždí, rozinky, mandle POSTUP PRÍPRAVY Vše dáme postupně do domácí pekárny a zapneme na program "TĚSTO" . Po ukončení programu vytáhneme těsto, uděláme kulatý bochánek a dáme ho na vymazaný pečící papír na plech. Necháme ještě chvíli kynout, pak potřeme žloutkem, posypeme madlovými lupínky a dáme péct do trouby na prvních 10 minut na 180 st., po té snížíme na 150 st. a pečeme dalších 40 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Martina K. (Lupitka) ID 44546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 17.4.2020, 23:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Paradajkový chlieb Jamieho Olivera pečený v konzerváchPOTREBNÉ PRÍSADY 30 g droždia, 30 g medu, vlažná voda, 0,5 kg polohrubej múky, 0,5 kg hrubej múky, 30 g soli, 1 kg paradajok, najlepšie čerešňových na vetvičke, 1 hlávka cesnaku, 1 hrsť bazalkových lístkov, soľ, čerstvo mleté čierne korenie (ja dávam čerstvo mleté korenie štyroch farieb), 1-2 sušené čili papričky, extra panenský olivový olej, 8 plechoviek POSTUP PRÍPRAVY Toto je veľmi efektný spôsob ako si upiecť chlieb, ktorý navyše aj skvele chutí. Nájdete v ňom kúsky paradajok a sladkého cesnaku. Jediné, s čím je trochu viac roboty sú konzervy. Obyčajné konzervy, na ktorých sú etikety nie sú pekné, takže ja som si cielene odkladala pekné konzervy s potlačou, napr. od olív, paradajkového pretlaku alebo paradajok. Horný okraj konzerv po otvorení ostane dosť ostrý, takže ho treba zatĺcť dohladka kladivkom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Aneta S. (ssassanka) ID 40362 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 7.3.2010, 15:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Rožky z DPPOTREBNÉ PRÍSADY 320 ml mlieka, 1 čaj. lyžička soli, 1 čaj. lyžička cukru, 40 g oleja, 30 g Solamylu, 500 g pol. múky, 1/4 droždia POSTUP PRÍPRAVY Suroviny dáme do DP a zvolíme program CESTO. Potom si vykysnuté cesto prenesieme na prac. dosku a vytvoríme 12 bochníčkov. Vygúľame do tvaru oválu a zavinieme do rožka. Uložíme na plech prikrytý papierom na pečenie a necháme kystnúť ešte 15-20 min. Pred pečením a po potrieme vodou. Pečieme pri teplote 200 stupňou Celzia asi 15 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Iveta P. (ivetpm) ID 80819 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 5.1.2010, 9:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Ľahučká bábovkaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajíčka, 20dkg ml.cukru, 20dkg polohr. múky, 1/2 prášku do pečiva, 1vanilkový cukor, 1dl oleja, 1dl vody, trochu kakaa POSTUP PRÍPRAVY žĺtky, cukor + van.cukor dáme do pekárne a zapneme program CESTO, necháme miešať dlhšie, aby sa pekne spolu vymiešali, potom pridávame postupne olej, múku (do ktorej sme si zamiešali pr. do pečiva) a vodu - pridávame ich striedavo po troche.Všetko spolu necháme ešte miešať Popri tom si osobitne vyšlaháme z bielkov tuhý sneh. Pridáme postupne k cestu, ktoré sa mieša , počkáme, kým sa tam vmieša a pekáre zastavíme tlačidlom STOP (v prípade, že ste si nechali miešať dlhšie a pekáreň vám prestala miešať a ešte potrebujete, zastavte program tlačidlom STOP a nastavte znovu program CESTO) Odlejte polovicu cesta do nádoby v ktorej ste si miešali bielky, primiešajte do nej kakao (asi tak 1PL - tak aby bolo cesto pekne hnedé) a toto kakaové cesto vlejte späť do pekárničky - tak aby sa dostalo skoro všade - môžete ho spolu trošku zamiešať špilkou, aby sa vám vytvorilo mramorovanie, alebo aspoň aké také zatočenie hnedej a bielej:-) Pekáreň zatvoríme a zapneme program PEČENIE. Pečieme do konca programu (teda hodinu) po skončení zapneme program PEČENIE ešte raz a už si cesto sledujeme. Treba piecť tých 80-90min, ak sa vám zdá upečená, pichnite si do bábovku špilku, ak ju vytiahnete čistú (neolepenú od cesta) bábovka je hotová. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Alena M. (Alami) ID 14670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 24.4.2012, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 618 (zobrazuje sa 111-120) | << predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,62 ďalšie >> |